Kategori -
28. september 2015

Going to Berlin – I need your tips?

På torsdag drager Lasse og jeg på en forlænget weekend til Berlin. Vi har været der én gang før sammen, men det er nogle år siden efterhånden. Jeg gav ham et gavekort med 2 dages overnatning i Berlin i fødselsdagsgave tilbage i juli, og NU skal det være. Sidst vi var der, fik jeg en del tips fra venner og bekendte, men fik selvfølgelig ikke gemt dem. Doh. Men vi spiste på Fleischerei, som virkelig er en god og anbefalelsesværdig restaurant. Der har vi allerede bestilt bord til en af aftenerne. Haps! Ellers var vores favorit bydele Kreuzberg og Prenzlauer Berg. Vi var også på loppemarked om søndagen. Kan dog ikke huske hvor. Haha!

HJÆLP! Jeg har selvfølgelig tømt internettet for de mange Berlin-guides der er, men måske sidder én af Jer med det der helt unikke tip? Derfor kære læsere.. Hvis I har nogle gode tips til steder man skal se, gode restauranter, små gode bolig- & tøjbutikker, loppemarkeder og alt det der… Ja. så vil jeg bare blive smadder glad, hvis I ville dele jeres bedste tips med mig. På forhånd tak!

ENGLISH RECAP: Lasse and I are going to Berlin on Thursday. If you have any good tips of what to see, where to eat, where to shop etc. I would really appreciate your tips. Thanks!

Kommentarer

 1. Hej Mille og Lasse,
  Skønt med Berlin! Jeg bor her stadig og nyder den skønne by. Jeg har tusindevis af tips, skriver gerne en mail, hvis det er? Ellers har jeg disse tre guides på min blog:
  Tips til forskellige caféer med den bedste kaffe: http://silverstories.dk/2015/03/best-coffee-in-berlin/
  10 bedste burger: http://silverstories.dk/2015/09/10-best-burgers-in-berlin/
  Et skønt weekends-mad og loppemarked: http://silverstories.dk/2015/05/hidden-gems-wochenmarkt-friedrichshain-berlin-market/
  Et par af mine yndlingsfrokoststeder: http://silverstories.dk/2015/01/favorite-lunch-places-in-berlin/
  Derudover er der under geotags på min Instagram @carolinesoelver også et hav af anbefalinger.
  Skøn tur til jer!

  1. Wow!!! Dejligt Caroline 🙂 Tusind tak. Skønne tips! Kan være vi ses.

 2. Prøv Dunkel Restaurant – en blinderestaurant, hvor du spiser i total mørke. Du vælger, om du vil have fjerkræ, ko, gris eller vegetar, men får ellers ikke at vide, hvad der ligger på tallerkenen.
  Og så er der ret hyggelige jazzsteder som A Trane og B Flat 🙂

  1. Lyder skørt, men skægt! Tak for tip 🙂

 3. Maria - 28. september 2015

  Vi er lige kommet hjem fra en forlænget weekend i Berlin, hvor vi blandt andet var til Lollapaloza Festival i den lukkede Tempelhof Lufthavn.
  TEMPELHOF:
  Hele det gamle lufthavnsområde i Tempelhof er et besøg værd – det fungerer nu som en park, hvor folk hænger ud og en del kite-skater på de nedlagte landingsbaner.
  NEUKÖLLN:
  Tag på Klunkerkranich, det er den skønneste urban garden, som ligger på toppen af indkøbsstedet Neukølln Arcaden. Her er en fantastisk udsigt over byen og en uformel lounge-agtigt stemning.
  I Neukølln er GÖRLITZER PARK også et besøg værd, den er rå og folkelig og god til peoplewatching.
  PRENZLAUER BERG:
  Spis brunch på Anna Blume, en kombi af blomsterhandel og spisested. Det er meget populært og en smule for turistet efter min smag, men I får en virkelig lækker brunch.
  I Prenzlauer Berg finder I Mauerpark, som er et besøg værd, hvor man kan se en del af Berlinmuren og mærker stemningen fra det opdelte Berlin. Om søndagen er der et stort autentisk loppemarked – vi fandt en virkelig fin gammel globus, som vi med megen besvær,, fik lusket med hjem som håndbagage 🙂
  MITTE:
  Kastanienalle er en hyggelig gade, hvor I finder rigtig fine tøjbutikker (meget skandinavisk design), bl.a. i nr. 36 ligger tøjbutikken Rivolta, som vi var begejstret for. I finder også en god kaffe her på cafeen NapolJonska.
  Bundestag er helt sikkert også et besøg værd, det er en virkelig imponerende bygning (hvis I vil ind på rundvisning, skal i booke over nettet ca en uge før, hvor I skal forhåndsgodkendes).
  Nyd turen!

  1. Fantastiske tips!! Tusind tak fordi du deler. De er alle noteret 🙂

 4. Julie - 28. september 2015

  Jeg kan også anbefale at udforske området i Prenzlauer Berg. Der er så mange hyggelige og unikke butikker og generelt bare charmerende bygninger/arkitektur. Derudover er Viktoriapark i Kreuzberg helt klart også et besøg værd – i midten af parken er der et fantastisk vandfald.

  1. Sejt!! Det vil jeg plotte på listen 🙂 Tak for tip!

 5. Laura Frigg Søgaard - 28. september 2015

  Tag i Markthalle Neun i Kreuzberg! De sidste mange gange jeg har været afsted var det den største oplevelse 🙂 http://markthalleneun.de/

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret