Kategori -
31. december 2015

GODT NYTÅR + DE 10 MEST LÆSTE INDLÆG

2015 har været et spændende og udviklende år, både for mig og bloggen.

PÅ DET PERSONLIGE PLAN har jeg, som de fleste af jer nok ved, fået nyt job i PR- & interiørbranchen hos PR- & kommunikationsbureauet Inside PR. Med jobbet fulgte også nye dejlige kollegaer og masser af nye skønne bekendtskaber i mit netværk. Vi har fået godt styr på vores lejlighed, som har været præget af mange DIY-projekter, omrokering og oprydning. Udover job og lejlighed er vi også blevet gravide. Eller dvs. JEG er blevet gravid. Haha.. Men det er jo sådan man siger det “vi er blevet gravide” – skørt. Det er planlagt, og gik ret stærkt. Vi besluttede at gå igang med projekt baby efter sommerferien, og BUM! Den var der i første hug. Vi føler os meget heldige og glæder os sådan. Det er virkelig en særlig tid med sådan en voksende lykke indeni. Jeg har indtil nu haft en dejlig og nem graviditet uden gener. Jeg håber det fortsætter.

I år bliver derfor også en lidt anderledes nytårsaften end hvad vi er vant til. Normalt holder vi stor fest med vennerne, men grundet min voksende mave (og minus alkohol) har vi valgt at springe abefesten over i år. Det gør mig virkelig ikke noget! Jeg føler alligevel jeg er blevet liiiidt for gammel til den slags abefester. Jeg har det ganske fint uden alkohol og stor vild fest, hvor der altid er for mange forventninger og en masse man ikke kender dukker op til festen. For mig handler det om, at være sammen med mine aller bedste venner og min nærmeste familie. At fejre nytår med en masse mennesker jeg ikke kender, er jeg faktisk ret ligeglad med. Jeg har haft mine vilde år, og ser virkelig frem til en rolig aften med nogle af de mennesker jeg holder allermest af, og som fylder mest i mit liv. Vi skal fejre nytår hos min kære svigermor og hendes hollandske kæreste i deres nye hus. Sammen med hende, hendes kæreste, noget nær familie og nogle venner skal vi spise god mad, nyde hinandens selskab og danse ind i det nye år. Det bliver drøn hyggeligt! Jeg vil uden tvivl drikke mig et lille glas rødvin. Jeg er heldigvis ikke så hysterisk lige med det der. Et lille glas kan man godt tage. 

BLOGWISE HAR 2015 også været et spændende og udviklende år for min lille (efterhånden store) blog. I september vandt jeg titlen som “Årets blogger” til den store designfest Design Awards, som blev afholdt af Bolig Magasinet, BO BEDRE og Costume Living hos Paustian. Sikke en anerkendelse at få. Jeg bruger enormt meget tid på min blog, så at vide at det jeg laver ikke er forgæves er jo dejligt. Jeg blogger fordi jeg elsker at inspirere andre, og ikke mindst for min egen skyld. Jeg er ikke fuldtidsblogger på den måde, at jeg har sat mig et mål at jeg SKAL blogge hver dag. Jeg blogger når jeg tid og lyst. For mig er det ikke så vigtigt med mange indlæg, men til gengæld er det rigtig vigtigt, at kvalitet og billedmateriale er i højsæde. Kvalitet fremfor kvanitet! Og ved I hvad, det er simpelthen så dejligt at se, at I er flere derude der læser med herinde i min lille kreahule. Det er dejligt at høre, at I er så mange der anvender mange af mine DIY-guides. Så virker de jo. Juhu-hu! Her på falderebet vil jeg derfor sige tak tak tak, til dem af jer der følger med i mit boligunivers, både her og på min instagramprofil (@sonoma.seven) Det gør mig vanvittigt glad! En anden ting er, at jeg har opgraderet bloggens design. Det er nu meget mere responsivt og dur på både telefon, tablets og computeren. Jeg håber I kan lide det og at det fungerer – ellers må I sige til.

2016 bliver et dejligt år, er jeg sikker på… Jeg er ihvertfald klar. Der er masser af kreative indslag, DIY-projekter og ikke mindst inspiration til børneværelset i pipelinen, så I kan godt glæde jer. Husk, at I altid er velkomne til at sende mig en mail, smide en kommentar her på bloggen eller prikke mig på skulderen ude i den virkelig verden, hvis I har forslag eller ændringer ift. blogindlæg. Jeg er lutter ører! Nå ja, og I skal da ikke snydes for en oversigt over årets 10 mest læste indlæg, det er åbenbart “the shit”, at lave sådan et indlæg på blogs her på årets sidste dag, og lidt lemming er man vel altid, ik? Så here we gooo.. Det er sjovt at se, at det primært er mine DIY-indlæg der ligger i toppen. Det gør mig jo lige lidt ekstra glad, da det er disse indlæg jeg bruger mest tid på at lave. Har I et favorit indlæg?

1. DIY: HYLDE MED LÆDERSTROPPER

2. DIY: SÅDAN SÆTTER DU METROFLISER OP

3. SPØGELSESTRÆ

4. DIY: SÅDAN LAVER DU EN MURSTENSVÆG

5. DIY: SENGEGAVL

6. MIN FAVORIT BOLIGBUTIKKER I KØBENHAVN

7. DIY: DYRK DIT EGET AVOCADOTRÆ

8. DIY: LAV DIT EGET SKRIVEBORD

9. DIY: OPSLAGSTAVLE I MESSING

10. POPULÆRE PLANTER ANNO 2014

Til slut vil jeg ønske jer allesammen et rigtig godt nytår! Pas godt på hinanden og kom godt ind i det nye år.

STORT NYTÅRSKNUS TIL JER ALLE!

billede: her

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret