Kategori -
26. juli 2019

Gode links til din sommerferie

Sommeren er virkelig over os, ah! Hvad laver I mon her i ferien? Har I overhovedet ferie? Er I ude og rejse eller er I “bare” hjemme i dejlige Danmark?

Vi har holdt vores to ugers ferie. Vi var en tur i Løkken med min familie, hvor vi fejrede mine forældres 40-års bryllupsdag. Så har vi været nogle dage i dejlige Sverige i min svigermors skønne sommerhus.

Resten af ferien står på arbejde og projekter herhjemme, herunder bl.a.: en flisevæg i køkkenet, bygge en emhættekasse, bygge træterrasse og få rullegræs i haven samt få helt styr på uderummet (med udendørslamper, havemøbler osv.), lægge gulv i bryggers, bygge skabe og vaskesøjle, lave en opslagstavle og en masse andet. Så vi har nok at se til – ja, vi skulle jo nødig kede os! Hehe..

Hvis du nu skulle kede dig har jeg samlet 11 gode links til din sommerferie.
HERE YOU GO – ENJOY!

  • America’s Got Talent er en af mine mange guilty pleasures, og I bliver altså nødt til at se ham her. Det er noget af det fineste jeg længe har set! Jeg småtudede en smule (okay, meget!)
  • Daniel har skrevet en genial grøn e-bog om planter. Jeg er tosset med den. Den ultimative planteguide indeholder Daniels allerbedste råd til pasning og pleje af grønne planter – samt hans tricks til at få dem til at vokse sig store og flotte. Genialt med så gode grønne tips når jeg selv lige har været i Plantorama og købe det hele, bl.a. disse to herligeheder. Ha! Du kan få fingrene i bogen lige her. (reklamelink)
  • Er du til smukke fletninger og vilde frisurer, så skal du altså tjekke Nina Starck ud. Jeg kender tilfældigvis søde Nina, hun er nemlig min mosters svigerdatter. Hun er ikke alene rigtig sød, men hun er også den mest BAD ASS jeg kender til at lave fletninger og frisurer. Seriøst, tjek lige hendes youtube-kanal ud her, eller tag blot et kig på hendes instagram-profil. Det er SÅ blæret!! Jeg kan falde helt i staver over det.
  • Ha! Der er gået havenørd i den hos mig, og jeg har set alt for mange programmer om haver og deslige henover sommeren. Bl.a. har jeg set Hellas Have, som er et haveprogram om Hella Joof og hendes smukke og misundelsesværdige have. Hun har det VILDESTE orangeri jeg længe har set. Wow! Virkelig et skønt og hyggeligt program, og så er jeg bare vild med Hella! Der ligger kun sæson 2, men du kan se den på TV2 Play lige her.
  • Endnu et herligt haveprogram.. Jeg sagde jo der var gået havenørderi i den! Denne omgang er fra Lene og Anders Beier. Først byggede de drømmehuset. Nu er det havens tur. Lene Beier og hendes mand, Anders, tager os med på den grønne rejse i villahaven. De har tidligere lavet programmet Beier bygger, hvor man fulgte hele processen i deres opbyggelse af drømmehuset. Find deres haveprogram her.
  • Shampoo pranks er altså noget af det sjoveste. Især ham den store gut ved ca. 1:01 – se det lige, og få et godt grin. Han bliver totalt hidsig! Jeg forstår det godt, men altså.. kan heller ikke lade være med at grine!
  • DIY-PROJEKTER til din sommerferie: Leder du efter dit næste DIY-projekt, så tjek min DIY-kategori og se om der skulle være noget du kan lave der. Og bare lige for the record, der kommer MASSER af DIY-projekter her på kanalen meget snart (træterrasse, flisevæg, hjemmebygget emhættekasse, opslagstavle m.m.). Tjek også min kære kollega Sabina fra Sabinas Verden, hun har også en HEL masse fine DIY-projekter, som kan være hyggelige at lave i ferien. Mens du er i gang så tjek også hendes Instagram ud.
  • Ferie er også lig med podcast – jeg hører mange podcast! Kender du podcasten INFLUENCER? Hvis ikke, så synes jeg du skal stikke hørebøfferne i ørerne og få lyttet til den. Det er en podcast om influencer marketing og de mest aktuelle historier indenfor branchen. Bag podcasten finder du Louise Taarnhøj og Camilla Stemann, to skarpe damer i branchen, som ved hvad de snakker om. Både som influencers men også på den anden side af bordet. Podcasten er ikke kun til dig, der selv er influencer eller arbejder med influenter. Den er også til dig, der ønsker at holde dig orienteret som forbruger, for de to damer diskuterer en masse ting, som berører os som forbrugere i de nye medier. Virkelig interessant og meget lærerigt, både for forbrugerne men også alle os influencers.
  • Er du gravid? Og har du svært ved at finde ud af hvad du skal have på? Så tjek lige PREGGO OF THE DAY. Søde Frederikke har lavet en blog og instagramprofil, hvor hun deler ud af en hulens masse fine preggooutfits og spændende blogindlæg.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret