Kategori -
15. januar 2019

Glæden ved en analog kalender

/reklame/

Der er intet som cremefarvede tomme sider i en analog papirkalender. Og det kan en hvid side på det store internet altså ikke slå. Ikke i min verden! Selvom jeg elsker den digitale verden, skribler jeg stadig løs i det nussede papirunivers. Der sænker sig en særlig ro når jeg tager fat i pennen, og jeg husker bedre alle de ting jeg skal når jeg først har ført dem ned på papir.

Da jeg var yngre havde den famøse Mayland-kalender. Du ved, den der hvor man kunne lave sin egen forside, rive den lille dagsslip af hver side når dagen var omme, hvor man byttede kalendre og skrev i hinandens små papirbøger og hvor man tegnede på livet løs. Dengang tegnede jeg mest. Ha! I dag har jeg brug for en kalender der er mere simpel, mere praktisk og mere overskuelig – mere voksen. Et sted hvor jeg kan nedfælde mine mange daglige gøremål.

IGEN i år skriver jeg løs i den fine kalender, som Atelier Aarhus står bag. De har nemlig formået at skabe en utrolig pæn og simpel kalender; her er der både plads til at notere dagens aftaler, skrive to-do-lister og få styr på dagens vigtigste gøremål. Bagerst i kalenderen er en lille lomme, hvor man kan gemme kvitteringer, billeder, notater eller andet. Den opfylder min behov for en god og overskuelig analog kalender, og så fylder den ikke mere end at den kan være i min store håndtaske. Det er smart, da jeg ofte er på farten.

Find kalenderen hos Atelier Aarhus her

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret