25. november 2018
Annonce

GIVE AWAY: Vind 2 lamper fra Nuura

konkurrencen er slut! I anledning af at vi nærmer os julemåneden har jeg teamet op med Nuura om en lille pre-julekonkurrence. Én af jer, som følger med her på domænet (og på instagram) skal forkæles. Derfor udlodder vi 2 stk. Miira 1 pendler fra Nuura, som er den lampe du ser her på billedet. 2 stks kan man vinde. Så bliv lige hængende hvis det har interesse.

Om Nuura

Nuura er et dansk brand med fokus på unik kvalitetsbelysning, og det skal jeg lige love Jer for at de kan finde ud af, at lave unikke og smukke lamper. Jeg er helt vild med Nuuras fine lampeunivers. De er simple, unikke og skiller sig ud fra hvad man ellers er vant til at se, synes jeg.

Selve grundidentiteten hos Nuura bygger på at skabe belysning som frembringer glæde, og netop dette opnår Nuura igennem nøje udvalgte materialer og farver. Nuura har med chefdesigner Sofie Refer i front skabt en virkelig smuk kollektion af lamper, der indtil videre indeholder fire smukke modeller; AnoliBlossiLiila og Miira.

Min favorit er helt klart Miira-serien, som jeg synes er sindssygt smuk med dens enkle design og de smukke runde glas. Men de andre serier er også vanvittigt fine. Jeg forestiller mig fx. Miira 6 Optic eller Miira 13 Opal hænge i en stor hall. Kunne det ikke være sindssygt flot? Eller de smukke Miira Wall Optic til et badeværelse. Wow, bare wow!
Liila-serien kan bestemt også noget. Især de smukke væglamper med mønstret skærm eller den helt store skulpturelle væglampe. Wow, den ville være SÅ flot på en stor væg, istedet for et maleri fx. Er de ikke flotte????

Konkurrencen er slut! Tillykke til Cecilie. (Har sendt dig en mail) Vind 2 stk. Miira 1 pendler

Miira er en pendel der giver et fantastisk lys. Nuuras lampe “Miira 1” er lavet i mundblæst glas og med en krop i forarbejdet metal. Kombinationen af den slanke krop og den elegante glasskærm giver lampen en gennemført balance og tyngde.

Glasskærmen sørger for at lampen giver et flot og diffust lys, hvilket giver en behagelig stemning til rummet hvori lampen hænger. Nuura Miira 1 Pendel passer flot som stemningsbelysning i en stue eller som belysning over et barbord eller køkkenbord, eller hvor man nu vil hænge den henne. Miira lampeserien kommer med to forskellige glas, henholdsvis Opal hvid (frostet) og Optic glas (mønstret gennemsigtig glas). 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot smide en kommentar herunder indlægget med hvilket glas du ønsker til lampen; med opal glas (frostet) eller optic glas (gennemsigtigt mønstret) – og det er faktisk det! Pøj pøj!
Jeg finder en vinder onsdag den 28/11. Vinderen bliver kontaktet direkte (så husk at skrive din mail, det er kun mig der kan se den) men også offentliggjort herinde, så husk at holde øje! 
Psst… Der er ekstra vinderchancer ved at finde billedet med lampen på min Instagramprofil @mille_emilie, hvor du også kan deltage i konkurrencen. Det er dog ikke et krav! Du kan desuden også følge Nuuras fine univers på Instagram lige her @nuuralightingMeget inspirerende, så det kan jeg kun anbefale!


foto + styling: Mille Emilie

Kommentarer

 1. Line - 25. november 2018

  Sikke nogle flotte lamper! Jeg tror jeg er mest til lampen med opal glas, skulle jeg være SÅ heldig?

 2. Gitte H - 25. november 2018

  Sikke fine lamper 🙂 De ville kunne hænge fint i mine stuer – her i den mørke tid opdager man virkelig, hvor meget der er brug for lamper. Hvis jeg vinder, vil jeg ønske mig lamper i opalglas.

 3. Sidsel - 25. november 2018

  Da min kæreste og jeg er ved at udvide vores lejlighed med en ekstra sal, ville det da være skønt at vinde nogle lamper til de ekstra rum ? begge versioner er virkelig smukke, men vil nok helst eje dem i opal glas ??

 4. Bianca - 25. november 2018

  Vi mangler virkelig lamper i vores stue og den i optisk glas ville passe perfekt!

 5. Katrine strubberg - 25. november 2018

  Eeeelsker deres lamper??? jeg ønsker mig den i Opal??? og det ville være den bedste før julegave???

 6. Katrine strubberg - 25. november 2018

  Eeelsker deres lamper???
  Jeg ønsker mig den i Opal???? og det ville være den bedste før julegave??

 7. Jacqueline - 25. november 2018

  Jeg krydser fingre for at vinde de fine lamper i Optic Glas ?? de er så smukke og ville være fantastiske over vores køkkenø! Den ultimative julegave ?

 8. Louise Skovdal - 25. november 2018

  Det var da nogle helt vildt fine lamper! Jeg kendte ikke Nuura før, men dem skal jeg da helt klart kigge nærmere på. Min kæreste og jeg skal snart flytte i større lejlighed, hvor vi (endelig) får en større entre som kan møbleres. Jeg kan allerede se de to lamper skabe den perfekte belysning i hjørnet af entreen ✨ Jeg ønsker mig dem i optic glas og krydser fingre for at jeg er den heldige ?

 9. Nete - 25. november 2018

  Uhh…opal glas, tak ? ? ? ? ? ?

 10. Gitte Frigaard - 25. november 2018

  De er så flotte ??? Opal glas

 11. Caroline - 25. november 2018

  Optik glas ??

 12. Aviaq - 25. november 2018

  Det er en vanvittig smuk lampe! De ville pynte så fint i vores nye hus. De ville være perfekte i entréen. Jeg ønsker mig dem i optic glas ?❤️

 13. Helle - 25. november 2018

  Wauw flotte lamper ✨❤️
  Ønsker opal glas ☺️

 14. Stine Kolind - 25. november 2018

  Begge typer glas er virkelig flotte,??men jeg kunne godt tænke mig to stk. optic??

 15. Vinni - 25. november 2018

  Sikke et smukt lampeunivers? vi er netop igang med at renovere vores entre og soveværelse, så jeg ville elske at vinde de fine lamper i opal glas???

 16. Lis Vinter - 25. november 2018

  Hvor flotte lamper. Hvis jeg er heldig, gerne i Opal glas

 17. Natascha Rasmussen - 25. november 2018

  Wow de er smukke- virkelig fin inspiration! Jeg ville elske at vinde et sæt med Optic glas, da vi overtager en gammel smuk 30’er bungalow, hvor de vil passe perfekt ind. Tak for en god og inspirerende blog.

 18. Louise - 25. november 2018

  Vi har lige skrevet under på et rækkehus og jeg er sikker på, at lampen med opal glas vil passe perfekt ind i stilen???

 19. Rikke Bisgård Sørensen - 25. november 2018

  Supersmukke lamper ?
  Optic er min favorit.

 20. Monica Cetti - 25. november 2018

  Meget smukke lamper ?? Optik glas ville hænge smukt i køkkenet ✨

 21. Amanda - 25. november 2018

  Fine lamper! Jeg ønsker mig den i opal glas, som vil passe perfekt til min stue hvor der virkeligt mangler belysning her om vinteren.

 22. Mette Nørgaard - 25. november 2018

  Så lækker en lampe?? den i opal glas ville være perfekt herhjemme???

 23. Katrine - 25. november 2018

  Hold op hvor er den pæn i opal ?

 24. Helle Steen - 25. november 2018

  Opal glas. Simpelthen så æstestisk smukke lamper . Ved lige hvor de skal hænge ?

 25. Cathrine - 25. november 2018

  De er bare så utroligt fine! Jeg vil vildt gerne vinde dem i optik glas ♥️

 26. Karina Kelager - 25. november 2018

  Drømmelampen ??✨ Jeg vil gerne vinde opal glas ???

 27. Nanna Bülow - 25. november 2018

  Jaaa! Den er fin! Opalglas tak!

 28. Sofie - 25. november 2018

  Hvor er de fine – især i opal ???

 29. Bibi - 25. november 2018

  Opal frosted vil lige passe over mit vitrineskab! Jeg krydser fingre 🙂

 30. Belinda Lykke Hosbond Andersen - 25. november 2018

  Miira 1 – optic glas ?????

 31. Nadia Vika - 25. november 2018

  Åh den er så fin! Ønsker mig den i optik glas ✨

 32. Katrine - 25. november 2018

  Smukke lamper! Dem i opal glas ville være perfekt i vores nye lejlighed ☺️??

 33. Mia - 25. november 2018

  Helt sikkert opal ???? Det ville være en fantastisk måde at skyde december måned igang ??

 34. Maya Hay - 25. november 2018

  Jeg vil så gerne vinde dem i opal glas. Jeg har allerede væglampen så det ville være helt perfekt.

 35. Cecilie - 25. november 2018

  Jeg ønsker mig den i opal glas???

 36. Magnus Fabritius de Tengnagel - 25. november 2018

  Det må uden tvivl være Nuuras fine Miira 1 med opal glas. Suveræn lampe!

 37. Camilla Kirstine V - 25. november 2018

  De har virkelig en gennemført stemning og stil. Meget smukt. Deres produkter udstråler god kvalitet.
  Jeg ville elske at kunne hænge en Miira pendel op i udgaven med opal glas (frostet).

 38. Katrine Kørner Haim - 25. november 2018

  Så pæn! Fortrækker opal glas??

 39. Line - 25. november 2018

  Ønsker mig dem så meget i opal ?

 40. Lisa - 25. november 2018

  Så smukke lamper!
  Jeg ønsker mig Miira i Optic Glas til min nye lejlighed – så det ville helt klart være den jeg ville vælge. 🙂

 41. Charlotte - 25. november 2018

  Smukke lamper? Skulle jeg være så heldig, så ville lampen med Opal glas passe perfekt i vores stue, hvor vi virkelig mangler lys?

 42. Clara Hansen - 25. november 2018

  Sikke fine lamper – jeg vil ønske den med mønstret glas <3

 43. Marie - 25. november 2018

  Virkeligt smukke lamper begge to! Jeg ønsker mig dem med optic glas. ✨

 44. Jorrit - 25. november 2018

  Wow, these lamps are beautiful! I really like the opal version. It would look great in my bedroom above my nightstand. Or maybe in my kitchen, above the sink. Or in my living room. Or…. Well, let’s just say the look great anywhere! 😀
  Sorry for my english reply. My Danish isn’t what it used to be. 😉

 45. Lea Bloch - 25. november 2018

  Jeg ville elske at vinde Opal?

 46. Nanna - 25. november 2018

  Flot lampe 😀 Krydser fingre for at vinde en af dem i opal glas.

 47. Camilla - 25. november 2018

  Jeg er helt vild med optic glas! De ville pynte så flot i vores mørke entré??

 48. Charlotte - 25. november 2018

  Opal glas 🙂

 49. Annette Aarre Dalsgaard - 25. november 2018

  Jeg er simpelthen sådan i tvivl om det skal være opal eller optic glas, så tror min mand skal indover det endelige valg, men hælder mod optic glas

 50. Louise - 25. november 2018

  Den er så fin – jeg ønsker mig én i Opal ?

 51. Kirstine V. - 25. november 2018

  Jer ville vælge den med opel glas 😉

 52. Anne Christine - 25. november 2018

  Optic ville være vildt smukke i lejligheden, som min kæreste og jeg skal flytte sammen i, i januar. Han ville blive mega glad, hvis jeg kommer anstigende med sådan to små kunstværker 🙂

 53. Årh hvor er de smukke!
  Hvis jeg er den heldige vinder, ønsker jeg mig dem i Optic glas 🙂
  Kh Malue

 54. Sidsel G - 25. november 2018

  Hvor er de smukke! Jeg er specielt vild med den med opal glas – den ville passe perfekt herhjemme 🙂

 55. Karina - 25. november 2018

  Opal ????

 56. Stephanie - 25. november 2018

  Min kæreste er netop lige kommet til at smadre den ene lampe i vores entré- jeg krydser fingre for glas i Opal!

 57. Wauw! Smuk, smuk lampe. Jeg vil drøngerne vinde den med opal glas.

 58. Trine - 25. november 2018

  Jeg er vild me opal glas og krydser for at jeg er den heldige!

 59. Stine Bjerre - 25. november 2018

  Smukke lamper!! Jeg går og drømmer om at vi køber drømmehuset inden nytår.. drømmehuset er selvfølgelig den Helt store entreprenørs våde den… min drøm inkluderer også et badeværelse med marokkanske fliser og disse lamper i FROST – jeg håber og krydser fingre ??

 60. Simone H - 25. november 2018

  Opal glas 🙂

 61. Anna Tvorup Christiansen - 25. november 2018

  Jeg vil rigtig gerne vinde lamperne i optic glas. De kunne være fine i mit soveværelse, hvor jeg synes jeg trænger til nye lamper.

 62. Emilie - 25. november 2018

  De er så fine lamperne! 🙂 Jeg ønsker mig modellen med optic glas, og håber allerede på at have dem hængende i stuen i sofahjørnet. 😉

 63. Tina - 25. november 2018

  Smukt dansk design:-)
  lampen i frostet glas synes jeg er smuk og vil passe ind her i huset og få en særlig plads:-)
  Aften hilsner og en glædelig juletid ønskes.

 64. Özlem Özdemir - 25. november 2018

  Uhh så fin❤️Jeg ønsker mig lampen i optik glas ❤️?

 65. Cathrine p - 25. november 2018

  Wow! De er da super smukke! Især den med opal glas (frostet) – den er lige mig ?

 66. Cathrine p - 25. november 2018

  Sikke en smuk lampe!!! Den i opal glas (frostet) er lige mig, og ville perfekt til min le klint lampe ude i køkkenet!!

 67. Alba - 25. november 2018

  Opal glas er lige mig 🙂 ???

 68. Sascha - 25. november 2018

  Smukke lamper. Jeg krydser fingre for opal glas 🙂

 69. Julie - 25. november 2018

  Sikke nogle fantastiske lamper? De vil passe perfekt i mit nye køkken. Jeg ville gerne have dem i opal, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

 70. Camilla Hovej - 25. november 2018

  Sikke smukke lamper 🙂 Meget gerne opal glas 🙂

 71. Amanda H. - 25. november 2018

  Sikke nogle fine lamper! Jeg ønsker mig den med optic glas 🙂

 72. Chalotte Kruse - 25. november 2018

  Den er så fin. Krydser fingre! ?? Kunne godt tænke med den i opal ?✨

 73. Christopher Mikkelsen - 25. november 2018

  De begge to flotte, men den i opal ville virkeligt gøre noget for gangen hos kæresten og jeg 🙂

 74. Emilie - 25. november 2018

  Hej Mille Emilie. Super flot konkurrence. Min mand og jeg mangler en del lyskilder i vores lidt mørke stue, og disse lamper fra Nuura ville passe perfekt ind – og lige i vores stil. Jeg ville blive lykkelig over at vinde dem i opal glas. Jeg krydser alt jeg har xx. Kh Emilie

 75. Mai P. - 25. november 2018

  Opal glas ?Som vil passe perfekt ude i vores køkkent hvor vi køre sort/hvid tema så jeg ???

 76. Pernille - 25. november 2018

  Optik glas er sååå flot ? Hpber jeg lige når at være med her på falderebet.

 77. Elizaveta - 25. november 2018

  optic glas er fantastisk!

 78. Dina - 25. november 2018

  Jeg håber jeg lige når at være med på falderebet, og opal glas, synes jeg er virkelig pænt 🙂 <3

 79. Anne - 25. november 2018

  Åh de er så smukke. Krydser fingrer for et par i optic glas???

 80. Kathrine - 25. november 2018

  Så fine lamper?? opal glas?

 81. Trine Jepsen - 25. november 2018

  Opal glas ?

 82. Trine - 25. november 2018

  Opal glas ??

 83. Ninni - 25. november 2018

  kæmpe fan af optisk glas 🙂

 84. Anne-Mette Landsvik - 25. november 2018

  Opal glas?????

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret