Kategori -
4. august 2015

GIVEAWAY – Scented candle, totebag & 2 x notebooks


I samarbejde med Stilleben har jeg fået lov til at udlodde en lille goodiebag til én af Jer. Goodiebag’en som er et skønt og brugbart stofnet fra Stilleben indeholder 1 lækkert duftlys (den kvikke læser, husker måske jeg skrev om det i dette indlæg) samt 2 pæne-pæne notesbøger. Det kan man da altid bruge, ik?

SÅDAN DELTAGER DU:
For at deltage, skal du smide en kommentar til indlægget med dit bedste indretningstip, sammen med navn og email.
HUSK at skrive din mail i e-mail feltet, ellers kan jeg ikke komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder. Bare rolig, det er kun mig der kan se din mail. Det vil altså sige – er der ikke en mail, så tæller den altså desværre ikke med – så HUSK mailen.

Vinderen finder jeg om en uge. Vinderen vil få direkte besked, og vil blive offentliggjort på bloggens facebookside samt her i indlægget, så husk at holde øje selv.

Konkurrencen er slut. STORT tillykke til Camilla! Vinderen har fået direkte besked.  
Camillas bedste indretningstip var: “Mit bedste indretningstip må være ‘kill your darlings’. Hyggen og følelsen af at være i et levet hjem forsvinder nogen gange, når det hele bliver for strømlinet. Jeg har virkelig taget mig selv i dette. Pludselig var der alt for meget teak i mit hjem, og nogle af mine venner sagde – som kompliment – at det næsten lignede et boligmagasin. Men det skal det jo ikke… Det skal ligne mit hjem – et sted hvor man kan se, at jeg bor og lever.”


Mens I venter på at vinderen bliver annonceret, vil jeg anbefale Jer at kigge forbi Stillebens lækre webshop, samt at følge dem på Facebook og deres Instagram (@stilleben_dk) Der er mange lækre sager skulle jeg hilse at sige. Men det er på eget ansvar, så er I advaret!

In collaboration with Stilleben who is one of my favorite interior stores in Copenhagen, we have collected some really cool stuff for you. A cool ‘Stilleben’ totebag that contains one of Stillebens new delicious scented candles and 2 colorful notebook.

HOW TO ENTER THE GIVEAWAY:
To participate, you must put a comment on the post with your best interior styling tip, along with your name and e-mail.
And remember to write your mail too – otherwise I can’t get in touch with you if you are the lucky winner. Don’t worry, it’s only me who can see your mail.So, if here’s no mail, it won’t count – so remember the mail.

I will find a winner in a week.
The winner will be notified directly and will be published on the my facebookpage as well as here in the post, so be sure to keep an eye, yourself.

The winner is Camilla – congratulations!


While waiting for the winner to be announced I will recommend you to take a look at Stillebens webshop, go follow them on Facebook and of course on Instagram (@stilleben_dk) It’s a super duper delicious universe, I can tell you that!

Kommentarer

 1. Lise - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip er helt klart hylder der går helt oppe under loftet – det sparer plads i den højde man “går rundt i” og det ser så lækkert ud med bøger, pæne sko, nips eller andet der godt må udstilles. Det er herre godt når man bor småt.

 2. Ida - 4. august 2015

  Lige for tiden er jeg ret optaget af at blande forskellige overflader og strukturer, og synes det bidrager med en god sanselighed til indretningen.

 3. Rikke Trøjborg - 4. august 2015

  Bring friske blomster ind i hjemmet, det giver altid en mere hyggelig stemning.

 4. Inger - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip må være personlige billeder og friske blomster. Med to små børn flyder vores hus ofte med legetøj i alverdens farver og størrelser, som er knap så hyggeligt. Men det er utroligt med friske blomster og personlige billeder kan gøre 🙂

 5. Marie - 4. august 2015

  Åhh hvor vil jeg gerne vinde din give away 🙂 Hmm mit bedste indretnings tip er nok at fylde sit hjem med ting man rigtig godt kan lide og ikke nødvendigvis fordi alle andre har det eller fordi det er i alle boligmagasiner. Jeg er ikke til vildt mange pang farver, men tilføjer farver enkelte steder i hjemmet og hvad angår møbler er jeg mest til hvide, sorte, grålige og træmøbler. Tak for en super inspirerende blog Mille 🙂 Krydser fingre for jeg vinder – har virkelig luret på det lys, siden du postede det sidste gang! 🙂 og mega meget tak for tippet med rengøringen af kube stagen for laaang tid siden – mega fedt tip! Knus Marie Milland

 6. julie - 4. august 2015

  Mit bedste tip må være, at omgive sig med personlige ting, så ens hjem ikke nødvendigvis altid følger tendenserne knivskarpt. Giv plads til arvestykker, ferieminder og lignende 🙂

 7. Line Graucob - 4. august 2015

  At tage ting som ikke høre hjemme det pågældende sted og give dem nyt liv ved at få den til at være en del af helheden. Jeg har fx gamle skuffer hængende på mig væg – som nu bliver brugt som hylder.

 8. Sandra Eileen Christiansen - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip er at tage lidt af naturen med indendørs – uanset årstid. Træelementer, blomster og grene. Råt, i ægte skandinavisk stil, der ikke smadre budgettet fuldstændig :))
  Desuden er jeg tosset med at sætte hjul under mine møbler – det giver en større frihed til ommøblering (kæmpe plus når pladsen er lille).

 9. Anne-sofie - 4. august 2015

  Mit bedste indretningsmode som studerende må være er funktionel brugskunst. Når man bor minimalistisk oh på begrænset plads er funktionalitet altafgørende. Lige nu er jeg glad for betonkrukker eller gamle konservesdåser anvendt til opbevaring af tegneredskaber, bestik og vatrondeller.

 10. Lis Vinter - 4. august 2015

  Gode hyggekroge – læsekroge – tv kroge er vigtigt for mig, det rigtige lys og gode magelige stole 😉

 11. Mette_eggert@hotmail.com - 4. august 2015

  Lige nu er jeg ret glad for en god blanding af nyt og gammelt i mit hjem. Det skaber hygge på den personlige måde.
  Mette Eggert

 12. Nina - 4. august 2015

  Det er egentlig meget simpelt: brug farver!

 13. Louise O - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip må være at kombinere nyt og gammelt. På den måde opnår du varme og hygge og samtidig er det også billigere end hvis alt skal være nyt. -Det kunne jo være man havde et ældre familiemedlem der havde noget i overskud 🙂
  Ellers er jordfarver gode i indretningen da de giver varme og hygge som jeg efterstræber når jeg indretter min bolig.

 14. Micha - 4. august 2015

  Forskellige lyskilder, der giver mulighed for at skabe stemning/lys efter ønske og behov, og blande overfladestrukturer, nyt, gammelt og personlige ting, det giver kant, personlighed og et spændende hjem. OG MASSER AF GRØNNE PLANTER – giver liv, blødhed, og godt indeklima.

 15. Natascha R - 4. august 2015

  Uhhh SÅ lækker præmie! 😀 Mit bedste tip er at bruge planter og blomster i indretningen. Planterne virker som fine grønne indslag i boligindretningen, der giver lidt liv til resten af indretningen.
  Den fine gave fra Stilleben ville passe perfekt ind i min nye lejlighed, hvor jeg ville elske at have lyset. Tak for en dejlig blog.

 16. Pernille Iris - 4. august 2015

  Sikke en fin konkurrence. Mit bedste tip lige nu må være – køb nogle grønne planter og især kaktusser til hjemmet. Det ser så fint ud!

 17. Sara Steensen - 4. august 2015

  Bedste indretningstips? …Det er faktisk svært. Men det må være at indtage rummet på dets præmisser, det vil sige ved at bruge de rammer du har fået stillet til rådighed og få det bedste ud af dem, ved at vælge møbler efter rummets størrelse og dimensioner og udnytte de små skævheder som rummet måtte have (jeg bor selv på 5 sal helt oppe under loftet så har en masse skråvægge der har givet mulighed for hyggekroge på mange måder).
  Krydser fringre for at vinde denne finde konkurrence! de lys er SÅ fine og hvis det ikke var for min bank mand ejede jeg mange flere ting fra Stilleben, elsker den butik! 😀

 18. Mette BM - 4. august 2015

  Mit tip er ikke noget der sender chokbølger gennem indretningsverdenen, men grønne planter, stearinlys og ting der gør mig glad, slår aldrig fejl for mig. God belysning er også et must.

 19. Tina müller - 4. august 2015

  Blomster og planter er mit absolut bedste indretningstip. Uanset hvordan man indretter, så skal nogle fine blomster eller planter altid rede det ??

 20. Marianne Thing - 4. august 2015

  Det må være grønne planter 🙂 Da jeg selv bor i en taglejlighed med meget direkte sollys er det primært kaktusser og sukkulenter som overlever.
  mariannething@gmail.com
  Mange hilsner Marianne

 21. Anonym07 - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip kommer an på hvad formålet med indretningen skal være? Skal det være hygge er blomster og lysestager altid et sikkert hit. Skal det være personligt er en billedvæg super flot og hvis det skal være praktisk er tavlelak en helt genial opfindelse… Så alt i alt afhænger det af formålet 🙂
  God sommer

 22. Amanda H. - 4. august 2015

  Lige for tiden elsker jeg planter, jeg synes de skaber lidt liv i et rum 🙂

 23. Xenia Gosvig - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip må være at Downsize -At rydde ud og tage stilling til alle de ting man omgiver sig med i sit hjem. Har man behov for dem eller er de bare fyld? Og at bo med multifunktionelle møbler fx en seng bygget på kommoder for at skabe ekstra opbevaringsplads, eller en sofa med plads til opbevaring i soklen.

 24. Joy - 4. august 2015

  Hold alle de store møbler i klassiske farver/design og så bruge tidens tendenser i pyntegenstande og billeder.

 25. Camilla - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip må være ‘kill your darlings’. Hyggen og følelsen af at være i et levet hjem forsvinder nogen gange, når det hele bliver for strømlinet. Jeg har virkelig taget mig selv i dette. Pludselig var der alt for meget teak i mit hjem, og nogle af mine venner sagde – som kompliment – at det næsten lignede et boligmagasin. Men det skal det jo ikke… Det skal ligne mit hjem – et sted hvor man kan se, at jeg bor og lever.

 26. Annette Aarre Dalsgaard - 4. august 2015

  Farver!!! Der er intet som farve på væggene der skaber et Hjem 😀

 27. pia sroka - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstips er at male tre af væggene i en lys farve,og tapesere den sidste væg med et tapet med motiver på som passer ind i stilen til resten af indretningen, det gør rummet hyggeligere. 🙂

 28. Maria Ørum - 4. august 2015

  Mit bedste tip er at holde huset ryddet og gruppér brugskunst,efter farver,så kan intet gå galt..

 29. Nanna - 4. august 2015

  Indret med personlighed 🙂 det er altid det hyggeligste hjem at komme ind i!

 30. Anna Christiansen - 4. august 2015

  Well, i virkeligheden lidt det samme som til garderoben. Hav et godt fundament med lækre tidsløse møbler, og tilpas det derfra ifht. tendenser (som man kan lide), årstider, højtider mv.

 31. Karina meyer - 4. august 2015

  Mine bedste indretningstip er at blande metaller!, i øjeblikket har jeg min elskede kælhervase med sølvstribe, min kubusstage i kobber Og en skøn lille messingskål stående sammen på en lille bakke?det ser rigtigt fint ud!!!

 32. Heidi R. - 4. august 2015

  Det må være rolige, dæmpede og neutrale basisfarver på væggene, og så god belysning/lamper hvad enten det er til hygge eller arbejdslys.

 33. Miatilda Andersen - 4. august 2015

  Mit bedste tip er : gør det personligt. Også selvom det er et look som alle andre har – der er intet galt i at have mainstream smag, men for mig er det det personlige touch der gør forskellen. At jeg så selv skal øve mig i at skrue ned for det touch – det er en anden sag..
  (Et andet godt tip er låger, så man kan gemme ting væk – et ryddet hjem er bare mere lækkert.. ) (Note to self: Kig efter skabe med låger – NU!)

 34. Camilla Skov - 4. august 2015

  Det gode indretningstip må være at finde basics som sofa, spisebord og stole i en god kvalitet og i en stil der matcher ens personlighed. Derefter kan man smutte i diverse billige bolighuse som ikea og sinnerup og pifte op med nips der enten understreger stilen eller dæmper, hvis man har valgt en farverig basismøbelsammensætning. Jeg har fundet ud af, at man kan få mange sjove og fine ting i både netto, kvickly og føtex! Derudover kan man altid male et brugt sofabord, reol eller lignende – og dermed spare penge på dyre møbler som egentlig bare SKAL være der.

 35. Stinna Guldmann Marker - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip må være, at finde nogle tidsløse møbler som kan holde i mange år. Dertil kan man så skifte alle de små ting ud, så det hele tiden passer til ens personlighed og moden 🙂

 36. Dina - 4. august 2015

  Indret et hjem, du kan lide at være i mere end et hjem, der er smukt at besøge 🙂

 37. Anna - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip må være at, man sagtens kan skabe et lækkert område i et rum, uden at det behøver at koste en månedsløn! Et lækkert hjem er ikke nødvendigvis kun et designerhjem!

 38. billeder, billeder, billeder. En skide god måde at få personlighed ind i sin stil 🙂

 39. Stine BB - 4. august 2015

  Mit bedste stylingtip er at sørge for at ens hjem ikke er en ren replika fra et modemagasin eller et ikeakatalog.. Find nogle få ting som er noget specielt/gammelt/nyt/anderledes som gør dit hjem til dit og ikke magen til alle andres…

 40. Signe Dahl - 4. august 2015

  Mit indretningstip er så simpelt – lys, lys og mere lys! For mig er det utroligt vigtigt at et rum er lyst, for på den måde synes jeg man føler sig godt tilpas lige med det samme. Det gør også at indretningen bliver meget spændene, i og med at solen jo skifter position i løbet af dagen, og derfor oplyser forskellige dele af rummet, og sætter fokus der.

 41. ísbjörg - 4. august 2015

  at bøger altid pynter 🙂 Og er fantastiske at bruge, også!

 42. Lotte - 4. august 2015

  Skøn præmie:-) Mit bedste tip er friske blomster og smukke lamper i rigelige mængder.

 43. Line Julius Hansen - 4. august 2015

  Søg masser af inspiration i magasiner og på blogs, men husk at det kun er inspiration. Personlig indretning kommer fra hjertet og kan ikke kopieres. Mit bedste tip er derfor indret med hjertet??

 44. Mit bedste indretningstip er selvfølgelig at sy sine egne puder selv, enkelt stilrent med et touch af dine yndlingsfarver.

 45. Mit bedste tip… genbrug med patina. I øjeblikket er det vaser, jeg ikke kan stå for… fyldt med vilde blomster, gør mig så glad. Iøvrigt er det også en super billig måde, at forære en værtindegave væk på 😀
  piahaun@gmail.com

 46. Line Jakobsen - 4. august 2015

  Mit bedste indretnings tip er nok at huske at det vigtigste er at man selv kan lide den måde ens hjem er indrettet.. ikke om naboen synes det er pænt. 🙂

 47. Stine - 4. august 2015

  Mit bedste tip er at have friske blomster og planter, og så er jeg for tiden vild med opbevaringskasser i forskellige mønstre 🙂

 48. idawestphall - 4. august 2015

  Jeg elsker at mixe små ting der har betydning for mig, sammen med gode gamle klassiker. Det skaber en rigtig hyggelig og personlig indretning.
  Og bor man småt er det altid en god ide at bygge op, så virker rummene meget større 🙂

 49. HeLene - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstips er at læse mange blogs og blade og finde ud hvad man kan lide og så langsomt arbejde sig derhen, gennem at finstemme farverne, begynde at samle på møbler, hylder og ting som passer ind og så bytte det man ikke kan lide ud, gradvis en ting eller to ad gangen. Det er meget tilfredsstillende at se sit hjem få personligt præg på den måde og vokse frem mod et mål. Til det formål kan man bruge scrap books eller opslagstaveler hvor man printer ud eller klipper ud og sætter op det man kan lide så man får inspiration og sammenhæng! Det virkede for mig!!

 50. Hold grundfarven lys/hvid og indret med små farverige grupper af nips/lysestager

 51. Louise - 4. august 2015

  Planter planter planter og atter planter – Ikke nok med at det er sundt med planter i hjemmet, så er det også en fryd for øjet og giver en skøn stemning.
  Jeg er især vild med kaktusser i alverdens (grimme) afskygninger 🙂

 52. Tina H - 4. august 2015

  Mit bedste indretningstip er at blande nyt og gammelt i ens hjem 🙂 det giver en dejlig hygge!

 53. Mit bedste tip (som jeg ihærdigt med alle mulige gode intentioner forsøger at opretholde selv) er kun at købe nips og pynteobjekter i udlandet på rejser, eller hvis det har en helt særlig betydning. På den måde slipper du for overfyld, skrammel der føles intetsigende og hele problemstillingen med manglende plads.
  Mvh Rikke (fang mig på melgaard.r@gmail.com)

 54. Mit bedste indretningstips er personlighed 🙂 At finde noget specielt til ens hjem nyt eller gammelt som virkelig taler til en.

 55. Caroline Stadsbjerg - 4. august 2015

  Mit bedste tip kommer fra et tv-program, der kørte for ikke al for lang tid siden: se kubikmeter frem for kvadratmeter. Min lejlighed føles meget større, og jeg har faktisk PLADS til alle mine ting! Det handler bare om at kigge op ad væggene, frem for kun på gulvet.
  Det er super, når man som jeg, bor i en lille studielejlighed!

 56. Maja Fuglsang - 4. august 2015

  Sikke en lækker pakke 🙂 Jeg krydser fingre….

 57. Simone - 4. august 2015

  Super lækker giveaway! Mit tip er ikke nyskabende men stadig noget man kan huske på, hvis man som jeg ikke har så mange kvadratmeter. Mit tip er nemlig, at selvom man som jeg elsker farver, så sørg for at holde de store flader (vægge, lofter, gulv) lyse og derefter kan man bruge farver i form af møbler, billeder og andet pynt. Det har virkelig gjort en stor forskel for mig, at få malet alt helt hvidt:-)

 58. Emma Nørgaard - 4. august 2015

  Blomster lyser et hvert hjem og rum op!

 59. Mit bedste indretningstip er at pynte med planter og blomster!! Det er jo meget simpelt, men skaber bare enormt meget hygge og stemning i et hjem 🙂

 60. Pia Christiansen - 4. august 2015

  Lækker goodiebag!!
  Mit bedste tip er at vise din personlighed i indretningen og husk at, få ting som du elsker er meget bedre en mange ting som bare er!!!

 61. Camilla A - 4. august 2015

  Sikke en skøn præmie!
  Mit bedste tip er at sætte lidt kulør på tilværelsen og indretningen med farvestrålende plakater/illustrationer på væggene. 🙂

 62. Astrid Poulsen - 4. august 2015

  Jeg har ikke noget generelt indretningstip, men grønne planter, billeder på væggene og levende lys skaber simpelthen underværker i et eller lidt kedeligt rum. Det giver så meget liv og på en eller anden måde også lidt personlighed.

 63. SPEJLE! DEt gør underværker i en lille lejlighed…
  (mm… e-mail felt? Det kan jeg ikke finde..)

 64. Nikoline Borup - 4. august 2015

  Mit soveværelse er småt, men jeg har valgt at lave hele min bagerste væg om til et skab, hvor jeg så har gardiner foran. Det har flere formål, da det både kan skjule et rodet skab, pynte (hvis gardinet f.eks. har et mønster) og giver optimal udnyttelse af pladsen! Super god idé til mindre værelser og/eller lejligheder!

 65. Michelle Jensen - 4. august 2015

  Er ikke så god til indretning, men elsker minimalistisk stil – det er ikke så nemt når man bor småt og har mange ting. Men når jeg er færdig med mit studie og finder en større bolig skal det være minimalistisk og lækkert 🙂

 66. Seline T - 4. august 2015

  Mit bedste tip: Indret dig med hvid, så kan man nemlig skeje ud med et par få farverige ting som står ud 🙂

 67. Mit bedste indretningstip er at tænke i tableauer når man indretter. Sæt flere ting sammen i klasser og lad det spille sammen.

 68. Lene - 4. august 2015

  Skab en personlig stil, bland nyt design med genbrugsfund, brug farver og hav friske blomster.

 69. Ulrika Landstrøm - 4. august 2015

  Mit bedste tip må være FÅ TING. Smid ud, smid ud, smid ud 🙂

 70. Mette Hede - 4. august 2015

  Mit bedste indretnings tip er ikke at være bange for at mixe forskellige materialer og farver. Ved at mixe alt det du godt kan lide skaber du din helt egen personlige stil og du sikrer dig at din indretning aldrig bliver kedelig! 🙂

 71. Mathias Meldgaard - 4. august 2015

  Mit bedste tip er, at man skal smække en masse grønne planter og store kaktusser ind! Det skaber liv, og så ser det råt og stilet ud.

 72. Charlotte - 4. august 2015

  Planter 😀

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret