Kategori -
5. august 2015

GIVEAWAY – Textiles from SemiBasic


Jeg har teamet up med de søde piger fra det danske brand SemiBasic. I kender dem måske i forvejen? Jeg har af flere omgange nævnt dem her på bloggen (bl.a. her, her, her og her) Nå, men i forbindelse med bloggens 1-års fødselsdag har jeg fået lov til at forkæle én af Jer læsere med 4 lækre hvide håndklæder, 2 rosa karklude og et fint sort kelimtæppe. Ret skønt ik?

SÅDAN DELTAGER DU:
For at deltage, skal du smide en kommentar til dette indlæg med en begrundelse for, hvorfor netop du skal vinde. HUSK at skrive din mail i e-mail feltet, ellers kan jeg ikke komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder. Bare rolig, det er kun mig der kan se din mail. Det vil altså sige – er der ikke en mail, så tæller den altså desværre ikke med – så HUSK mailen.

Vinderen finder jeg om en uge. Vinderen vil få direkte besked, og vil blive offentliggjort på bloggens facebookside samt her i indlægget, så husk at holde øje selv.

STORT TILLYKKE TIL JOSEFINE MØLLER!!! Vinderen har fået direkte besked.


Mens I venter på at vinderen bliver annonceret, vil jeg anbefale Jer at kigge forbi SemiBasic webshop, samt at følge dem på Facebook og deres Instagram (@semibasic) Der er mange lækre sager skulle jeg hilse at sige. Men det er på eget ansvar, så er I advaret!

I have teamed up with the sweet girls from the danish brand SemiBasic. You probably know them already? I have mentioned them severeal times here on the blog (bl.a. here, here, here and here) Anyhoodles, I am still having some blog birthday giveaways, and now I have got the opportunity to spoil one of you guys with lovely products from SemiBasic. You can win 4 white towels, 2 pink dishcloths and a pretty black kilim carpet. Pretty sweet, right?

HOW TO ENTER THE GIVEAWAY:
Drop a comment in the comment field for this blog post with the reasons why you should win. Remember to write your mail too – otherwise I can’t get in touch with you if you are the lucky winner. Don’t worry, it’s only me who can see your mail.So, if here’s no mail, it won’t count – so remember the mail.

I will find a winner in a week.
The winner will be notified directly and will be published on the my facebookpage as well as here in the post, so be sure to keep an eye, yourself.

Congratulation to Josefine Møller. I’ve sent the winner an email.


While waiting for the winner to be announced I will recommend you to take a look at SemiBasic webshop, go follow them on Facebook and of course on Instagram (@semibasic) Loooots of lovely textiles, ah!

Kommentarer

 1. Ida Marie - 5. august 2015

  Jeg synes helt sikkert, at jeg skal vinde fordi jeg lige er flyttet hjemmefra. P.t ligger jeg inde med to mølædte håndklæder købt engang i midt halvfemserne – og viskestykke samt tæppesituationen er endnu værre. Hurra for livet på SU.

 2. Camilla K - 5. august 2015

  Jeg har for 6 måneder siden overtaget et hus sammen med min mand. Huset er noget af et gør det selv projekt! Man bruger så mange penge på byggematerialer, at tilbehøret til det færdige look tit er det der kommer aller aller sidst 🙁 Karkludene ville derfor passe perfekt til mit køkken som er færdigt, kelim-tæppet ville være en smuk velkomst til mine gæster i entréen, og håndklæderne en luksus, når badeværelset er fikset 🙂

 3. Stephanie - 5. august 2015

  Fordi jeg trænger til fornyelse i SU-hytten 😉

 4. Rikke Trøjborg - 5. august 2015

  Jeg vil utrolig gerne vinde konkurrence fordi, at jeg er ved at finde flytte hjemmefra ting 🙂

 5. Marianne Thing - 5. august 2015

  Det kunne være rigtig skønt at vinde de lækre produkter fra Semibasic, da min kæreste og jeg lige har købt lejlighed sammen og de ville passe så fint ind 🙂 Vi har allerede håndklæder og sengetæppe derfra og er meget glade for den fine kvalitet og udtryk!
  Tillykke med fødselsdagen!
  Mange hilsner Marianne
  mariannething@gmail.com

 6. Bettina - 5. august 2015

  Tillykke med fødselsdag 🙂
  Hmm det er altid svært at sige hvorfor det lige skal være en selv som skal vinde, men min håndvask vil blive piftet op med sådan en fin karklud, og køkkengulvet ville også blive forkælet. Håndklæderne mangler jeg faktisk, så det vil være skønt med nye, jeg kommer altid til at bruge mine penge på alt andet end det 🙂 Og ikke mindst vil jeg blive meget glad for at vinde.
  Kh Bettina

 7. Charlotte Jørgensen - 5. august 2015

  Jeg går ind i mit sabbatår, hvor jeg stærkt satser på at flytte hjemmefra, derfor er jeg så små begyndt at samle ting sammen til min første bolig. Det ville være en lækker hjælp på vejen med de lækre produkter fra SemiBasic 🙂

 8. Jeg vil så gerne vinde fordi jeg netop er blevet den heldige ejer af et ekstra sommerhjem. Vores nye kolonihavehus trænger i den grad til at blive opgraderet, og det ville pynte noget så fint med de lækre sager fra SemiBasic

 9. Marie-Louise - 5. august 2015

  Jeg skal vinde, fordi alle mine håndklæder er så stive og hårde, at det nærmest gør ondt at tørre sig efter bad! Og disse ser dejlige bløde ud 😉 de smukke karklude ville helt sikkert også pynte i mit køkken!

 10. Nina - 5. august 2015

  Et flyttehjemmefra-sæt for æstetikeren – enough said!

 11. Signe O. - 5. august 2015

  Arhmen, fordi; de fleste af vores håndklæder er sådan nogle bambus-fætre, der mildest talt tørrer helt elendigt – og så er de helt krøllet sammen i den der bort, så kønne er de vitterligt heller ikke.. Og med en teen-datter og en tween-søn skal jeg hilse og sige, at der ryger nogle håndklæder igennem i løbet af en uge! Tæppet kan man jo bruge overalt, og karkludene – well, jeg har for vane at bruge de der grimme nogle, man køber i supermarkederne, som så får huller overalt!
  God aften! 🙂

 12. Miriam Palmqvist - 5. august 2015

  Jeg er ved at forny min stil, også boligmæssigt, derfor ville det være lækkert med nye håndklæder osv. Jeg vil gerne have en masse ting der inspirerer mig, og det fine billede du har lagt op der giver mig alverdens ideer til hvordan badeværelset i min nye lejlighed skal være!

 13. Lise - 5. august 2015

  Fordi det ville sætte et tiltrængt prik over i’et på min “efter-bad-håndklæde-danse-synge-som-beyonce-i-hårbørsten-seance” 😉

 14. Kristina - 5. august 2015

  Jeg har netop købt drømmehuset sammen med min kæreste. Men når man kommer fra en lille lejlighed, så er der desværre rigtig mange ting man skal bruge sine penge på. Vi mangler frygtelig nye håndklæder osv. De håndklæder vi har pt. er nogle min kæreste har fået fra sit arbejde, derfor med et kæmpestort og knap så kønt logo 🙁

 15. Annie Stenderup - 5. august 2015

  Jeg ville blive glad for at vinde, da min kæreste og jeg flytter i lejlighed sammen om 2 uger for at starte på studie i Århus. Vi mangler stadig at købe en masse ting, blandt andet håndklæder og karklude. Så det kunne selvfølgelig være fedt med nogle lækre ting fra SemiBasic! 🙂

 16. Sophie - 5. august 2015

  Min søster på 17 år er kommet ind på sit drømme gymnasium som ligger langt fra hvor vores forældre bor, og skal derfor flytte hjemmefra selvom hun stadig er meget ung. Jeg vil meget gerne kunne give hende en god indflytningsgave når hun flytter ind i hendes nye lejlighed i København. Gaven i denne give-away er helt perfekt til formålet 🙂 Jeg er sikker på at min søster ville blive meget glad og overrasket over så fin en gave 🙂

 17. Stine Eriksen - 5. august 2015

  Jeg kunne rigtig godt bruge nogle nye håndklæder, da mine er blevet misfarvede – og håndklæder i lækker kvalitet virker pludselig meget dyrt, når man er på SU! 🙂

 18. Min mor fortjener alt det bedste og forkælelse. Jeg håber derfor på at vinde, så jeg kan forære min mor det.

 19. Nanna - 5. august 2015

  Fordi jeg er på SU 🙁
  Min kæreste og jeg har i laaaaaang tid drømt om et tæppe på stuegulvet, men pengene har ikke lige været til det! Og sikke lækre produkter det her er 🙂

 20. Sigrid - 5. august 2015

  Mine IKEA-håndklæder har snart udtjent deres værnepligt, så det kunne være dejligt med nogle nye – og lidt mere lækre – af slagsen 🙂

 21. Natascha R - 5. august 2015

  Wow, sikke nogle smukke karklude, det er nok de pæneste jeg nogensinde har set.
  Jeg mener jeg er en værdig kandidat, da min kæreste og jeg har levet i slemt byggekaos siden 1 maj. Vi har levet 1,5 månede med kun én håndbruser som eneste kilde til vand, intet køkken, og kun et soveværelse som beboeligt rum. Vi er nu så småt ved at kunne se lyset, og har i dag det smukkeste badeværelse, hvor disse lækre sager ville passe HELT PERFEKT til. Vores nye fine lyse køkken, med lysegrå underskabe og hvide metroklinkler, ville se ekstra fint ud med disse rosa karklude. Jeg håber heldet er med mig, så mit hjem kan få den aller sidste finish! 😀
  Tak for en dejlig blog.

 22. Tina M. - 5. august 2015

  Jeg skal vinde fordi det er sådan en ting jeg aldrig får købt til os. Jeg er på su og manden er uden arbejde, så det er nemlig sådanne nogle ting der må spares på. Og fordi jeg ALDRIG har vundet en konkurrence.. Nu må det snart være min tur ???

 23. Nathalie - 5. august 2015

  Eij en fantastisk konkurrence – virkelig lækre ting :)!
  Jeg håber, at jeg vinder, fordi jeg virkelig (som i virkelig!) trænger til nogle lækre nye håndklæder som disse! Min håndklædesamling består pt. af håndklæder, som har alt for mange år på bagen, hvilket også ses i deres farve, som engang var hvid.. Dét er de ikke mere. Tæppet er fantastisk lækkert, og ville passe så godt i min gang, som også efterhånden også trænger til at få et friskt pust – og kludene er jo bare så fine – tænk hvis man var SÅ gennemført 🙂
  Uanset om jeg bliver den heldige vinder eller ej, skal du skal du have kæmpe ros for en inspirerende blog (og instagram profil!)

 24. Selvom jeg tror at jeg har brugt al min held i kærlighed, så prøver jeg lykken her. Bare fordi 😉 de ville være geniale til mit forsøg på hjemmespa (:

 25. Christine R. - 5. august 2015

  Hej Mille Emilie. Jeg synes bestemt at produkterne fra SemiBasic vil klæde min nye lejlighed her til september med kæresten. Der er ikke noget bedre end nogle dejlige nye lækre håndklæder istedet for de gamle og tørre, som ligger herhjemme, som ligefrem gør ondt at bruge! Det er bestemt ikke nemt at forny boligen, når man er studerende og derfor vil produkterne fra SemiBasic være en luksus i sig selv at modtage! 🙂

 26. trine - 5. august 2015

  jeg mener bestemt jeg skal vinde efter en lang graviditet hvor jeg kun har brugt penge på baby. Jeg selv og min bolig trænger i den grad til noget nyt og hvad kunne være bedre end lækkerier til badeværelset (og derved også forkælelse til mig selv 😉
  //Trine v

 27. Sabrina Thomsen - 5. august 2015

  Jeg ville elske at vinde, da jeg har en lille rengørings-djævel gemt i, som selvfølgelig går meget op i, hvilke materialer der bliver gjort rent med. og ikke hvad som helst går an :b
  Håndklæder er uundværlige, men i forhold til dem jeg i forvejen ejer fra IKEA, forestiller jeg mig at hele tørre-seancen efter et bad kan blive en rar oplevelse med denne præmie.
  Alt i alt – alle disse lækre sager må gerne bare flytte hjem til mig 😉
  Og tillykke med bloggens 1 års – virkelig inspirerende og spændende blog 😀

 28. Miatilda Andersen - 5. august 2015

  Mit badeværelse er seriøst trist – pinligt trist. Men pengene er små, og det bliver altså nedprioriteret. Det ville være så fedt med en løber i gangen, og nogle lækre tekstiler på badeværelset.
  Tillykke med bloggen.. <3

 29. Nanna Uldahl - 5. august 2015

  Jeg ville elske at vinde disse lækre ting. Da min kæreste og jeg for en månedstid siden overtog hus, og har haft så travlt hele sommeren. Vi er ved at være færdige for denne gang, med hvad der har skulle laves. Vi ville blive rigtig glade for nogle nye håndklæder, kunne være rigtig lækkert. At kunne få lidt nye lækre ting til os selv. Tæppet og kludene er også helt vildt fine og ville pynte meget hjemme hos os, vil jeg mene 🙂 😉

 30. Camilla Skov - 5. august 2015

  Smuk og lækker give-away! Jeg skal vinde, fordi min kæreste og jeg netop er flyttet i en fin lille lejlighed – her er badeværelset småt men godt, og jeg vil nyde godt af de lyse detaljer til at pifte rummet op med.

 31. Stinna Guldmann Marker - 5. august 2015

  Så smukt!
  Jeg skal flytte om 14 dage og i den forbindelse trænger jeg til fornyelse i lejligheden. Da vi flyttede sammen var det så moderne med limegrøn og rød, så alle vores håndklæder er desværre i de farver 🙂

 32. Andrea_CPH - 5. august 2015

  Jeg er da NØDT til at have rosa karklude i mit køkken 🙂 Det har jeg aldrig set før – kun rosa opvaskebørster. Håndklæder kan man altid bruge, og de vil se lækre ud i en stabel på mit badeværelse. Det sorte tæppe – skulle jeg være så heldig at vinde – skal have plads i mit soveværelse. Det ville matche fint med den hvide og mørkegrå farveskala, jeg holder mig derinde. Jeg krydser fingre!

 33. Camilla Jaller - 5. august 2015

  Jeg fortjener at vinde, fordi jeg netop har brugt min ferie på at male hele min og kærestens fælles lejlighed – inkl. køkken og badeværelse. Det pynter selvfølgelig i sig selv med nymalede vægge, men det er nu alligevel lidt antiklimaks at skulle sætte alle de gamle ting på plads igen… Derudover har det med håndklæder altid været lidt til diskussion hos os; min kæreste mente bestemt ikke man har brug for mere en ét (som i øvrigt ikke behøvede at blive vasket, for man var jo ren når man brugte det…) – help me prove him wrong!

 34. Mette Hvergel - 5. august 2015

  Jeg mangler lidt fornyelse i køkkenet, og nye tekstiler er altid en super fin måde at forny sig på 🙂

 35. Eline - 5. august 2015

  Mine yndlingshåndklæder fra Magasin er ved at være ret triste at se på, så lækkert tekstil vil være meget velkomment. Mit badeværelse totalrenoveres (og her har der været god inspiration at hente her på bloggen – tak for det!), så pengene bliver ikke smidt efter tekstiler i første omgang – derfor ville det være fedt at få fingre i de fine håndklæder 🙂
  Stort tillykke med din fine blog 🙂

 36. Anne Boisen - 5. august 2015

  Min venindes mand er lige gået fra hende til fordel for en anden. Derfor skal jeg vinde, så jeg kan give min veninde denne fine gave, da hun har brug for alt den opmuntring hun kan få <3

 37. Heidi Johansen - 5. august 2015

  Stort tillykke med 1 års fødselsdag af bloggen! Hold nu op en lækker giveaway, den MÅ jeg altså bare vinde.. Jeg selv, min kæreste og vores lille datter på snart 4 mdr. flytter inden længe i hus. Derfor vil jeg elske at få fat i disse flotte sager til det nye hjem.

 38. Lækkert konkurrence 🙂
  Jeg synes jeg skal vinde da jeg udover at bo i min kærestes lejlighed og ting, og derfor mangler lidt af mit eget præg, også er på dagpenge og ludfattig! Der bliver derfor aldrig brugt penge på shopping, og jeg saaavner at skabe lidt fornyelse <3

 39. Birna Lambaa - 5. august 2015

  Åh-så-fin en præmien:)
  Jeg har alvorlig stor mangel på pæne håndklæder og karklude, da dem jeg har er gamle og misfarvede efter mange ture i vaskemaskinen… Og det fine tæppe, er da også lige til min sofa:)

 40. Annette Aarre Dalsgaard - 5. august 2015

  Fordi alle vores håndklæder er så slidte og er blevet helt ru, mangler den der lækre blødhed fra rigtig gode håndklæder!!! OG så er det sorte tæppe bare så lækkert og lige hvad jeg drømmer om, at få fingrene i 😀

 41. pia sroka - 5. august 2015

  Jeg skal vinde da vores håndklæder er blevet så tyndslidte af at blive vasket og tørret i tørretumbleren om vinteren,og så kunne jeg godt bruge et nyt tæppe, da min hundehvalp har bidt i mit tæppe som jeg altid bruger, nu er den vokset fra at bide ting istykker,så det ville være lækkert med et nyt tæppe til vinter så jeg kan holde varmen. 🙂

 42. Camille T - 5. august 2015

  Årh, det er svært at begrunde, hvorfor det lige er mig, når et jo egentlig ville ‘bare’ være helt vildt luksus at vinde! Men mine og min kærestes håndklæder er simpelthen blot nogle, vi har ‘arvet’, fra da vi flyttede hjemmefra for 3 år siden. Så de er gule, lilla og mønstrede. Så det ville helt klart være så lækkert at vinde noget fint!

 43. Camilla sørensen - 5. august 2015

  Fordi håndklæder simpelthen ikke er noget vi får købt, så vi har et virvar af gamle forvaskede håndklæder.

 44. Kathe Mosbæk - 5. august 2015

  Fordi vi helt sikkert godt kunne bruge nogle nye håndklæder, da dem vi har er ved at være ret slidte af tidens tand og tørretumling ?? og tæppet ville passe perfekt i vores soveværelse ?

 45. Tina H - 5. august 2015

  Ih, sikke en skøn give-away!
  Min kæreste og jeg er flyttet ind i vores nye lejlighed i løbet af sommeren.
  Vores gamle karklude og håndklæder matcher dog på ingen måde vores fine køkken og badeværelse, som vi har fået. Det vil derfor være dejligt at kunne vinde konkurrencen og dermed få nogle nye, som passer bedre 😀

 46. ísbjörg - 5. august 2015

  fordi min lille 40 m2 lejlighed er alt for tom, og virkelig trænger til både tæppe og håndklæder. Altså, det går slet ikke ikke at have det, jo! 🙂

 47. Anne - 5. august 2015

  Når selv min kæreste begynder at kommentere på vores slidte håndklæder og referere til nogle af vores karklude som værende “de gode karklude” (burde de ikke alle være det?), så ved man, at det er på tide at investere i noget nyt – og ikke mindst lækkert. 😉

 48. Sara Krarup Steensen - 5. august 2015

  :O !
  LÆNGE ventet konkurrence, men de åh skønne og lækre ting fra Semibasic .. har savlet over samtlige af deres produkter siden jeg blev introduceret for dem her på din blog!
  Meeeeen, jeg har desværre ikke haft nok plads i min lejlighed eller plads til at disse ting kunne komme til sin ret – men NU har jeg, min roomie er netop flyttet hvilket betyder at jeg mangler mange ting i lejligheden.
  1 jeg har nu køkkenet alene – hun ejede desværre alle de lækre køkkentekstiler der var indtil nu …
  2 jeg har nu en stue, med et meget tomt gulv …
  3 mine håndklæder trænger virkelig til en opgradering!
  Jeg krydser fingre, hænder og ben – det ville være nogle fantastiske ting at vinde, for min liste for ønsker fra semibasic kunne dermed forkortes bare lidt 🙂

 49. Line Julius Hansen - 5. august 2015

  Ihh det ville jeg virkelig godt vinde!!??

 50. Anne Rasmussen - 5. august 2015

  Da dette brand er super nice, ville Spice mit kedelige lille toilet voldsomt op, håber jeg vinder :0)
  Hilsen
  Anne

 51. Vivi Holm Hansen - 5. august 2015

  ? Tillykke med 1-års dagen.. Lækker lækker præmie.. ❤ Krydser fingre..
  Mvh. Vivi Holm Hansen
  vivihh73@live.com

 52. Sara - 5. august 2015

  Jeg har de stadig de sammf håndklæder som da jeg flyttede hjemmefra :/ så det kunne være lækkert at skifte nogle af dem ud. Og så mangler jeg faktisk et tæppe til min stue.

 53. Line Jakobsen - 5. august 2015

  Jeg skal vinde fordi jeg styrter rundt på mit arbejde, som er ret stressende.. derfor skal jeg forkæles og det ville da være skønt at tage et dejligt varmt bad, og slutte af med at tørre sig med skønne håndklæder!!

 54. J M K - 5. august 2015

  Jeg vil så gerne vinde de lækre ting, vi har instandsat hus i fem måneder og trænger til nye ting på den front ? tør slet ikke tænke på hvor mange karklude mm vi allerede har brugt!

 55. Dorthe Bille - 5. august 2015

  Vi har lige lavet vores badeværelse om, så det vil være super lækkert med nogle nye og flotte håndklæder

 56. idawestphall - 5. august 2015

  Jeg vil meget gerne vinde. Jeg har fødselsdag idig, så det ville være en dejlig lille præmie og så er det altid dejligt med noget pænt at gøre rent med 🙂 Og så er de så hammer fine 🙂

 57. Stine - 5. august 2015

  Fordi jeg lige har fået ny lejlighed og godt kan bruge lidt nyt 🙂

 58. Anonym07 - 5. august 2015

  Jeg skal vinde, da jeg hverken har held i spil (konkurrencer) eller kærlighed 🙂
  God sommer og endnu engang tillykke med bloggen!

 59. HeLene - 5. august 2015

  Tillykke med bloggen, hurra, hurra, hurra!
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg har ikke så meget god hjemtekstil, hverken tæpper, håndklæder eller karkluder har jeg prioriteret da fokus har været at finde min egen stil i hjemmet og få møbler, hylder og senge på plads, samt holde farverne afstemt.
  Nu er turen kommet til tekstil, og det man kan vinde her, passer ind på en prik, for at tage mig till *the next level*… Krydser fingre! Og tak for en skøn blog med mange gode inspirererende ideer!

 60. Betty Jacobsen - 5. august 2015

  Nogle af mine håndklæder er så slidte, at man næsten kan kigge igennem, og så er jeg så træt af syntetiske klude, som skader miljøet. Derfor vil jeg gerne vinde.

 61. Jeg håber på at vinde, da jeg er syg efter et flåtbid for 5 år siden. Jeg kan ikke længere gå ud og shoppe og desværre har jeg heller ingen penge at købe for. Så det ville være den vildeste luxus at vinde.

 62. Minela - 5. august 2015

  Jeg vil gerne vinde da jeg snart skal flytte hjemmefra. Lige nu har jeg ingen bolig, så derfor har jeg heller ikke rigtig købt ind til det, men disse ting ville være en kæmpe hjælp 🙂

 63. Louise - 5. august 2015

  Åh, synes det er så svært, når man argumentere for, hvorfor man selv skal vinde – Tror, jeg ville være bedre til at argumentere for, at det var alle de andre der skulle vinde 🙂
  Men men men hvor om alting er, så MANGLER jeg nye håndklæder – eller dvs at jeg HAR håndklæder, men de er så sølle i udseendet, affarvet hist og her – egner sig meget bedre som pudseklude 🙂

 64. Camilla - 5. august 2015

  Først og fremmest tillykke med bloggens første fødselsdag – og tak fordi, du har skabt den bedste danske boligblog.
  Jeg vil super gerne vinde netop denne give away, da jeg vil sætte stor pris på den høje kvalitet i alle produkterne. Nye lækre håndklæder og karklude burde være alle forundt. Og tæppet vil pynte så fint foran min seng og bare give mit soveværelse en helt ny stemning.

 65. Josefine Møller - 5. august 2015

  Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdagen! Jeg ville elske at vinde nye lækre håndklæder og karklude fra SemiBasic til vores nye lejlighed. Min kæreste og jeg har købt og renoveret vores første lejlighed sammen, og er netop blevet færdige efter en lang kamp og 6 mdr. hos min svigerfamilie. Vi når lige at flytte ind, da det viser sig, at vandrøret på vores badeværelset er blevet utæt. Det har krævet at vi har måtte rive flere af vores nylagte fliser op, og dermed kan vi lige pt ikke gå i bad, og må over i fitness hver gang de næste par uger, indtil det er blevet ordnet. Det ville helt klart være et plaster på såret i det mindste at kunne tage et nyt og lækkert håndklæde med sig under armen 🙂

 66. Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg flytter til Berlin lige om lidt. Det kom som noget et chok at jeg blev optaget på et lille bitte kunstakademi lige udenfor Berlin med optagelse per 1. september. Da jeg har boet hos min mor efter hjemvendelse fra en længere rejse, står jeg vitterligt uden noget som helst indbo, og til min nye lækre design boheme lejlighed, ville disse være perfekte!! Danskere forstår sig altså på kvali 🙂 Ps jeg krydser fingre, og kryds også lige fingre for, at nyt indbo falder ned fra himlen i mit skød!
  Tillykke med bloggens fødselsdag og tak for en enormt velskreven blog der er til evig inspiration for (ihvertfald mig) læsere.
  Mvh Rikke (fang mig på melgaard.r@gmail.com)

 67. Jeg ville elske at vinde de skønne tekstiler fra SemiBasic. De ville give et frisk pust og en herlig luksus til hverdagen 🙂

 68. Maja Fuglsang - 5. august 2015

  Tillykke med 1 års fødselsdagen 🙂

 69. Pia Rotbøl - 5. august 2015

  Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag 😀
  Vores håndklæde udvalg er virkelig sølle herhjemme, de er gamle stive, forvaskede og blegede i solen, vi ejer faktisk ingen pæne håndklæder :/ Vores tæpper er de ikke særlig pæne fleece tæpper fra IKEA, så vi trænger virkelig til en opdatering

 70. Anette Ninon - 5. august 2015

  Det er så flotte og lækre testikler fra SemiBasic, og det ville virkelig give et kæmpe løft til mig.
  Jeg kan godt li’ smukke ting, så derfor håber jeg……

 71. Emma Nørgaard - 5. august 2015

  Tillykke! Jeg vil meget gerne vinde, da jeg mangler nogle lækre håndklæder 🙂

 72. Kathrine S. - 5. august 2015

  Uh jeg vil gerne vinde, fordi vi kun har sorte håndklæder, og med en kæreste der tørrer tandpasta af i dem, er det ret træls 😀
  Og de ser bare super lækre ud!
  Tillykke med fødselsdagen 🙂

 73. Julie - 5. august 2015

  Min kæreste og jeg er efter tre måneders ombygningsprojekt endelig rykket fra vores 1-værelses og ind i vores nye lejlighed. Det er fantastisk! Nu kan jeg endelig få lov til at indrette og ordne. Jubii! Selvom min kæreste normalt er yderst sød og forstående, synes han (desværre) at der må være grænser for hvor mange penge der skal smides ind på boligkontoen – øv! Derfor går der nok en rum tid før vores SU-budget og mine overtalelses-evner rækker til at få erstattet IKEA med håndklæder af denne kaliber 😉
  Stort tillykke med 1-året. Glæder mig til meget mere!
  Kh Julie

 74. Mine (IKEA)håndklæder trænger virkelig til at blive skiftet ud med nye, bløde håndklæder.
  Så jeg vil blive vildt glad, hvis jeg er så heldig at vinde den lækre præmie 🙂
  God weekend!!

 75. Ida Marie - 5. august 2015

  Tillykke med det første år på bloggen!
  Jeg skal til at flytte hjemmefra for første gang lige omlidt. Hold da op hvor er det spændene skulle flytte, men mangler at købe stort set alt ind – her i blandt håndklæder. Derfor skal jeg vinde den flotte gavepulje, ikke mindst fordi det er en noget jeg står at mangler, men også fordi SemiBasics produkter er så lækre! Krydser fingre!

 76. Louise - 5. august 2015

  Fordi jeg ligger alene hjemme sådan en lørdag aften, man føler sig jo mega ensom.
  Glæder mig til datteren er hjemme igen imorgen.

 77. Joy - 5. august 2015

  Vi har stadig de håndklæder jeg fik med da jeg flyttede hjemmefra……for 10 år siden!!!
  Trænger til fornyelse ???

 78. jane z - 5. august 2015

  min datte flytter hjemmefra, og de lækre ting vil pynte fint op i en studiebolig.

 79. Cathrine Andreasen - 5. august 2015

  Vi har overtaget et dejligt hus 1 juni – hvor heldige er vi ikke lige !! Dog er 1. Priotering istandsættelse før det sjove, NIPS og INDRETNING derfor vil de fine produkter fra SemiBasic gøre lykke i en tid med støv, uoverskuelighed og udgifter til mørtel mm. Jeg er vild med den høje kvalitet og det stilrene design med fokus på de små detaljer fra SemiBasic.

 80. Camilla A - 5. august 2015

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg skal vinde, fordi jeg er SU ofte er nødt til at nedprioriterer køb af nye håndklæder, karklude og så videre, fordi pengene ikke er til det. Det er super ærgerligt, da der er sådan nogle ting, der kan være med til at gøre hverdagen lidt mere lækker. 🙂

 81. Tove Nygaard - 5. august 2015

  Super fed præmie! Jeg vil elske at vinde, da jeg lige har lavet ny stil på badeværelset, od det vil passe perfekt med de flotte håndklæder.

 82. Charlotte - 5. august 2015

  Jeg har brug for det hele! 😀
  charlottehansen83(a)hotmail.com

 83. Min kæreste og jeg er lige flyttet i lejlighed, og med vores SU-indkomst ser den altså lidt tom ud… Men der er et dejligt badeværelse, som jeg ved kunne trænge til et par lækre håndklæder!! 😉

 84. Lisbeth - 5. august 2015

  Jeg ville elske at få en før-fødselsdagsgave… i lækker kvalitet OG smukt design!!

 85. Mette Holm - 5. august 2015

  Vil frygteligt gerne vinde da vi flytter om 23 dage i nyt hus men med verdens kedeligste håndklæder ?

 86. Michelle Jensen - 5. august 2015

  Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde! Mangler samtlige af tingene i præmien 😀 Elsker hvide håndklæder og de ville pynte sådan på vores badeværelse 🙂

 87. Seline T - 5. august 2015

  Jeg er lige flyttet og har brug for en god start 😉

 88. Nuvel, det er ikke så husagtigt, min begrundelse. Men jeg synes fanme, det er knaldsynd for mig: Jeg KAN ikke børste tænder uden at være ved at knække mig to-tre gange. Jeg har åbenbart en MEGET sensitiv drøbel i disse (gravide, nuvel) tider. Det er simpelthen SÅ belastende. Så jeg starter hver dag og slutter hver dag med at næsten-brække mig. Fedt. OG og og, jeg forsøger VIRKELIG at være flittig med mine vitaminpiller and what not, men så SNART jernpillen eller min multivitaminfanden flader ud på min sarte tunge, så BUM, så vibrerer min brækrefleks og jeg må VIRKELIG styre mig. Altså, hvor er det bare virkelig en kedelig feature at ha’. Nå, men vi har heller ikke så mange penge, fordi vi har være så letsindige at købe et sted, MENS jeg er på S.U. Smart OG dumt. Så nye, fine sager er kærkomne. Jeg kan desværre ikke love, at jeg ikke vil kaste op på nogle af håndklæderne – men jeg LOVER at stramme mig an.

 89. Pia Christiansen - 5. august 2015

  Jeg vil elske at vinde den luksus pakke med skønne ting til mig. Med en dreng på 1,5 år må jeg tilstå at det ofte er hans behov der dækkes, dernæst mandens og hundens sååååå. .. lidt forkælelse til mig selv – sagde hunden, vil da være fantastisk.

 90. Om præcis 2 uger flytter jeg og to veninder ind i en dejlig lejlighed i Århus (Vi kan næsten ikke vente!). Vi mangler dog stadig utrolig mange ting! Det kunne derfor være utrolig lækkert med noget nyt og flot, så vores lejlighed bliver en stor succes!

 91. Julie - 5. august 2015

  Jeg er netop kommet hjem fra et ophold i Hongkong til min lejlighed, mine møbler og mine ting, der er blevet gennembanket af to mandlige lejere. Jeg er derfor begyndt på en ren genfødsel af min lejlighed og indretter den fra scratch – og leder primært efter fine ting fra danske mærker. Semibasic’ linje er simpelthen så fin, så de ville jo være den lækreste tilføjelse.

 92. Den vil jeg rigtig gerne vinde til mit badeværelse, som er ved at få en opdatering. ☀️☀️ Elsker smuk opbevaring.
  Mvh. Birthe Rostgaard Nygaard // cillepigen.

 93. Kristina K - 5. august 2015

  Jeg mangler lækre ting til hjemmet og hvis jeg ikke tager mig sammen ender jeg altid i Ikea, men det ville jo være federe med noget nyt, lækkert og spændende design.

 94. Mette Hede - 5. august 2015

  Nøjj hvor er de fine!
  Gulvtæppet vil simpelthen passe perfekt ind i min kæreste og jeg’s nye lejlighed i København!
  Håndklæder er stadig en mangelvare hjemme hos os, da vi lige er flyttet hjemmefra efter et år i London, så vi kunne helt bestemt godt bruge dem! 🙂
  Vores køkken er meget sort/hvid og jeg ville elske at tilføje lidt farve i form af de fine karklude! Er vild med det “strikkede look”!
  Jeg synes selvfølgelig at jeg/vi skal vinde dem fordi jeg allerede har fundet den helt perfekte plads til dem i vores lille nye hjem og de ville blive passet rigtig godt på!

 95. Marie - 5. august 2015

  Jeg har gennem din blog fået øjnene op for Semibasic, og jeg synes, at de laver nogle smukke tekstiler i skønne farver. Jeg flytter (som mange andre) hjemmefra om en måned, og jeg håber, at jeg for én gangs skyld kan få lov at vinde en konkurrence. Jeg har aldrig så meget som vundet en række på en bingo plade. Så jeg håber, at dette kan blive den første. Jeg vil ihvertfald bliver glad for dem 🙂
  Tak for en skøn, overskuelig og inspirerende blog!

 96. åh fordi jeg sådan trænger til noget fornyelse og lækkert i vores hjem. <3

 97. Bodil - 5. august 2015

  Nej hvor dejligt – mangler bare det hele! Er ved at teste nye håndklæder, vaskeklude og karklude. Specielt karklude som ser godt ud, ikke indeholder plastik og som kan holde til vask efter vask er en stor udfordring. Vil elske at få lov til at teste disse dejlige ting af!

 98. Lene - 5. august 2015

  Lækre luksus-ting, der vil gøre hverdagen lidt skønnere 🙂 Krydser fingre.

 99. Ulrika Landstrøm - 5. august 2015

  Vi skal få renoveret snart (ikke sket i over tredive år) ogjeg trænger til noget nyt i hjemmet 🙂

 100. Emma - 5. august 2015

  Det ville være så smukt i min nyistandsatte lejlighed. Håndværkerstøv, murbrokker og ældgammelt isolering har hærget vores hjem det sidste halve år, men så for syv sytten hvor er resultatet blevet skønt. Derfor er det næsten også en skam at bringe gamle klude og grimme slidte håndklæder med ind i det nye badeværelse fx. Det har i den grad fortjent bedre 😀

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret