Kategori -
2. august 2015

GIVEAWAY – 'Hey There Hi' work lamp


Igår fyldte min blog 1 år, og det skal altså fejres. Som jeg skrev i indlægget igår, vil jeg den næste uges tid køre nogle giveaways i samarbejde med nogle af mine favorit brands og webshops/butikker. Første giveaway i min lille giveaway-føljeton kommer her.

Kan I huske, at jeg viste Jer denne industrielle ‘klips’ lampe fra Hey There Hi tilbage i marts måned i dette blogindlæg? Jeg er simpelthen så glad for min lampe, derfor synes jeg også én af Jer skulle have en. I forbindelse med min 1-års blogfødselsdag har jeg i samarbejde med en af mine favorit webshops/butikker, Designdelicatessen, fået lov til at udlodde sådan en sej lampe til en af Jer. Én af Jer har nu mulighed for at vinde denne cool og rå Hey There Hi lampe i messing samt en E27 pære til, så der er lys.

Lampen er funktionel, brugbar og kan bruges i flere konstellationer. Den kan nemlig nemt klipses fast rundt omkring i hjemmet. Fx på en hylde, en opslagstavle, et spejl eller som her til en sengegavl – eller, man kan vælge at stille den ‘på hovedet’. Mulighederne er mange, og det er kun dig der bestemmer, hvordan den skal tage sig ud. Man kan også tage klipsen af og simpelthen blot anvende den som en pendel.

SÅDAN DELTAGER DU:
I en kommentar skal du fortælle mig, hvor henne og hvordan du vil bruge ‘klips’ lampen.

Og HUSK at skrive din mail også – ellers kan jeg ikke komme i kontakt med dig hvis du er den heldige vinder. Bare rolig, det er kun mig der kan se din mail. Det vil altså sige – er der ikke en mail, så tæller den altså desværre ikke med – så HUSK mailen.

Jeg finder en vinder søndag den 9. august.
Vinderen vil få direkte besked, og vil blive offentliggjort på bloggens facebookside samt her i indlægget, så husk selv at holde øje.

Konkurrencen er slut.
Jeg har trukket lod, og har fundet en vinder. Stort tillykke til Kamille Parsgaard der blev den heldige vinder.


Mens I venter på at konkurrencen slutter, vil jeg anbefale Jer at kigge forbi Designdelicatessens lækre webshop, samt følge dem på Facebook og deres Instagram (@designdelicatessen) Der er maaaange lækre sager skulle jeg hilse at sige. Men det er på eget ansvar, så er I advaret!

Do you remember this blog post where I showed you this cool clamp lamp? I love my lamp, and therefore I think one of you should have one. In collaboration with Designdelicatessen, one of my favorite webshops/stores, one of you guys now have the chances to win a Hey There Hi brass work lamp with an E27 bulb.

HOW TO ENTER:
Tell me in the comment field how and where yoy will use the work lamp.
…And remember to write your mail too – otherwise I can’t get in touch with you if you are the lucky winner. Don’t worry, it’s only me who can see your mail.So, if here’s no mail, it won’t count – so remember the mail.

I’ll find a winner in a week.
The winner will be notified directly and will be published on the my facebookpage as well as here in the post, so be sure to keep an eye, yourself.

The contest is over! 
I have found a winner – congratulations to Kamille Parsgaard. 


While waiting for the winner to be announced I will reccomend you to take a look at Designdelicatessens delicious webshop, go follow them on Facebook and of course on Instagram (@designdelicatessen) It’s a super duper delicious universe, I can tell you that!

 

*Udgivet i samarbejde med Designdelicatessen

Kommentarer

 1. Thea - 2. august 2015

  mail: Thea-L@hotmail.com
  Jeg har den gode gamle Ekby hylde over min sofa, men mangler sådan lidt lys i det hjørne. Hey There Hi ville være helt perfekt her, fordi den lige kan klipses på hylden. 🙂

 2. Charlotte E - 2. august 2015

  Jeg mangler en lampe ved mit skrivbord, da det simpelthen er for mørkt til at kunne arbejde. Der vil lampen jo være helt perfekt!

 3. Mette Holm Nielsen - 2. august 2015

  Jeg ville sætte den på den hylde jeg skal have op i mit splinternye køkken, som sammen med resten af mit nye hus står klar til september 😀 😀 Har valgt en ret rå/industriel indretning, og lampen vil med det flotte metal passe perfekt ind 🙂
  mettemig@yahoo.dk

 4. Lise - 2. august 2015

  Jeg vil bruge den på min nye sengegavl, der er in the making.. Den ville være helt perfekt..:)

 5. Lise - 2. august 2015

  Jeg skal til at have lavet en bøjlestang i min nye lejlighed – jeg tror lampen ville være mega sej hvis den bliver sat på stangen og den så km lyse ned på tøjet! 🙂

 6. Tine Fuglsang - 2. august 2015

  Jeg har en stor, gammel petroleumsgrøn tallerkenrække med alle mine kogebøger i køkkenet. Her ville Hey there hi lampen kunne klipses på og kaste et fint lys over mine bøger + den messingfarvede lampe ville passe perfekt til denne grønne nuance og give et godt mix mellem nyt og gammelt.

 7. Det er den fineste lille lampe (:
  Vi har et hjørne i den ene ende af vores sofa, som er rimelig mørkt, hvilket er ærgerligt, fordi det ofte er i dén ende, at vi opholder os. Derfor vil den være perfekt at klipse fast til de bladholdere, vi har hængende i den ende, og dermed give lidt lys til det nuværende mørke, men dog hyggelige læsehjørne (:
  E-mail: kontakt@juliemonberg.dk

 8. Andrea_CPH - 2. august 2015

  Hey there Hi-lampen ville passe helt perfekt til min ‘hule’ – mit lille-lille-lille-bitte gæsteværelse på ca. 1,6 x 2,2 meter. Jeg ville klipse den fast til én af de reoler, jeg har fået plads til ved siden af sengen. Så kan man ligge i hulen og læse, inden man lægger sig til at sove 🙂

 9. Merethe - 2. august 2015

  Jeg er ved at give min stue en total makeover her midt i min uges ferie, og denne vidunderlige lampe ville sætte det sidste prik over i’et på min hjemmelavet opslagstavle 🙂

 10. Stine Gertz - 2. august 2015

  Åh! Den er bare SÅ fin den lampe.
  Jeg ville hænge lampen på et varmerør i min lille studio lejlighed henne i et hjørne over en stol. Det kunne blive alle tiders læsehjørne!
  Tak for en skøn blog 🙂

 11. Tine - 2. august 2015

  Jeg mangler generelt lys i min lejlighed. Men lampen ville gøre underværker på mit tøjstativ af hvidmalede vandrør, da det står i et mørkt hjørne.

 12. Julie - 2. august 2015

  Ih, den er så flot… Jeg ville bruge den klemt fast på en reol, som hænger ovenover min skriveplads.. Det passer fint lige her til studiestart 😉

 13. maria Louise eg olesen - 2. august 2015

  Jeg vil bruge den som natlampe i soveværelset ☺️

 14. Amanda H. - 2. august 2015

  Jeg har en stålreol fra Ikea, som den ville være så fed sammen med 🙂

 15. Sarah - 2. august 2015

  Jeg mangler netop sådan én til mit lille læsehjørne, der ikke helt er brugbart uden en god læselampe. Den skal sidde fast på min stigereol, så jeg kan se teksten jeg læser, når jeg sidder i min gyngestol.

 16. Miriam Palmqvist - 2. august 2015

  Wow en fin lampe fra Hey There Hi
  Den er lige noget fra mig!
  Jeg elsker det rustikke look,
  på den lampe er jeg mega hooked!
  Ser du, jeg lige flyttet til Aarhus er
  En nyfundne kærlighed jeg har mødt der,
  Så mit nye soveværelse er jeg ved at indrette,
  i hjørnet jeg min palle-seng vil sætte. Her over, min himmelseng skal hænge,
  derfor jeg godt lidt lys kunne trænge.
  Der i hygge hjørnet skulle lampen være
  Så jeg kunne ligge under himlen, i lysets skær.

 17. Joy - 2. august 2015

  Jeg vil bruge den i mit lille skrive og læse hjørne, som vi lige har fået istandsat.
  Tak for en god blog!

 18. Sara Krarup Steensen - 2. august 2015

  Min roomie er netop flyttet ud hvilket betyder jeg har fået et rum mere at indrette .. og denne lampe ville passe perfekt ind i min nye stue, hvor jeg har malet en væg grøn og sat en vinkasse op som hylde hvor lampen kan sidde på 🙂
  Holder fingrene krydset!

 19. Micha - 2. august 2015

  Den lampe ville bare passe perfekt på min gamle malerstige af træ jeg har stående med alle mine bøger på i stuen, til at kaste lys over bøgerne og blande nyt, råt og gammelt. Den skal klipses fast på ét af de øverste trin! <3

 20. CamillaSabrina - 2. august 2015

  Jeg har netop bestilt den høje Hay Woody reol, som erstatter en kommode med bordlampe i et af hjørnerne i min lille lejlighed. Når reolen flytter ind, og kommoden (og bordlampen) ud, kommer jeg derfor til at mangle lys. Hvis jeg vandt ville jeg klipse lampen på øverst på reolen, så den lyste både reol og hjørne op:)

 21. Kirstine H. - 2. august 2015

  Uh den er så fin! Jeg har netop fået hylder op i mit køkken, og der mangler noget lys ved dem, denne kunne være så flot til træ-hylderne – lidt lige som på 2. Billede i indlæget ???

 22. Anne - 2. august 2015

  hvis jeg vandt, ville jeg klipse den på et af vores vandrør ved siden af sofaen – de er ikke særlig kønne, og sådan en fin lampe ville kunne hjælpe en del. 😉

 23. Tina - 2. august 2015

  Jeg leder med lys og lygte (av av, I know ?) efter den perfekte natlampe, og det her er vist den!

 24. Sophie - 2. august 2015

  Uh.. den er SÅ fin den lampe – den har den perfekte blanding af industrielt, grafisk, enkelt og lækkert design. Hvis jeg er heldig at vinde skal den klipses fast til et rør jeg har i et hjørne i min stue, den skal lyse ved en lille kommode jeg har i det hjørne i stuen 🙂

 25. pia sroka - 2. august 2015

  Jeg vil bruge den i mit læsehjørne i stuen,der mangler jeg en god læselampe. 🙂
  piastulle@hotmail.com

 26. Marie - 2. august 2015

  Har netop opdaget din blog pga. Design awards og er nu blevet lettere afhængig allerede. Lampen er så fin og vil pynte når jeg snart skal flytte fra mit lille kollegieværelse til en større lejlighed. Først tror jeg den skal sidde på en reol eller hylde af mørkt træ fyldt med bøger og fine nips, ved en læder lænestol og en baggrund med mørkegrøne vægge. En kombination af old school klassisk og mere råt og moderne er planen, men med sådan en smart lampe, er det selvfølelig muligt at ændre på det hele tiden 🙂

 27. Julie Bendixen - 2. august 2015

  Jeg er SÅ forelsket i den lampe!!! Jeg har lige købt min første lejlighed og er i fuld gang med indretningen. Lampen ville passe perfekt ind til mit kontor over mit skrivebord 😀 <3

 28. Jeg flyttede sammen med min kæreste i går, i hans lejlighed og på badeværelset mangler der i den grad noget mere lys! Han har været kreativ med en arkitektlampe som lys over spejl og vask, men da badeværelset er aflangt og toilettet derfor gemmer sig bag badeforhæng slipper der ikke meget lys igennem. Derfor ville jeg bruge lampen på badeværelset – ville klipse den fast på røret ved siden af toilettet 🙂

 29. Victoria - 2. august 2015

  Jeg ville klipset den på en av de riktig mange carlsberg-kassene vi bruker som bokhylle. Min kjæreste og jeg har en spisestue som mangler lys, og jeg har lenge gått og drømt om nettopp denne lampen, etter at jeg falt over den i en svensk nettbutikk for ett års tid tilbake.
  Tillykke med ett år 🙂

 30. Annette Aarre Dalsgaard - 2. august 2015

  Jeg vil bruge den i hyggehjørnet…den, en kop te og en god bog lyder som en fantastisk god ide!!

 31. Sabrina Thomsen - 2. august 2015

  Lampen ville være perfekt på mine gallerihylder i køkkenet 🙂
  Tillykke med bloggens 1 års fødselsdag. Får virkelig meget inspiration og gode idéer ved at læse med 🙂

 32. Julie Josephine - 2. august 2015

  Jeg har den sejeste James Dean plakat fra 80’erne, som jeg godt kunne tænke mig noget spot på – det ville denne lampe være helt perfekt til – den skal derfor klipses direkte på rammen eller hænge fra loftet.

 33. Anja Vind - 2. august 2015

  Jeg vil bruge lampen i mit køkken på min hjemmelavet pindereol hvor alle mine smukke keramik kopper og fine kander står til skue. Der vil lampen pynte og lyse så fint!

 34. Vi har et hjørne i stuen, hvor der egentlig er oplagt til læsehjørne. Der er desværre bare ikke meget lys, så her ville lampen passe perfekt ind 🙂

 35. Line - 2. august 2015

  Jeg er kommet ind på min drømmeuddannelse som designteknolog med speciale i fashion design, og skal derfor flytte i (min første) lejlighed om en måneds tid. Jeg vil bruge lampen til mit kommende arbejdshjørne/sybord. Der ville lampen passe perfekt ind!

 36. Kathrine Thomsen - 2. august 2015

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så skal den helt klart hænge på hylden ved min seng, og dermed bruges som nat- og læselampe – den passer perfekt til den øvrige indretning jeg har i min lille lejlighed. 🙂

 37. Jeg ville bruge den på min billedhylde over sofaen – det ene hjørne er nemlig ret mørkt og der er ikke plads til en gulvlampe 🙂

 38. Katrine - 2. august 2015

  Den er så lækker den lampe! Jeg har ønsket mig den længe efterhånden 🙂
  Jeg mangler noget lys ved mit arbejdsbord. Jeg arbejder med tekstildesign, og i øjeblikket er jeg ved at udvikle en masse nye mønstre. Lampen ville være perfekt til de aftener, hvor jeg arbejder til langt ud på natten. Derudover er det så smart, at man kan flytte rundt på den 🙂
  Jeg krydser fingre!!

 39. Martine - 2. august 2015

  Jeg er, sammen med min mand, lige flyttet ind i en lejlighed på bare 37 km2. Min seje mand har bygget en høj send med opbevaring under – den er simpelthen så flot, men tager plads fra alt andet, herunder også sengelamper! Denne lampe ville derfor sidde så pænt i vindueskarmen, og lyse ned på sengen – jeg krydser fingrer!

 40. Maria Ørum - 2. august 2015

  Jeg mangler noget lys når jeg sidder og læser i sofaen,så vil sætte den fast på min reol der står ved siden af,så jeg kan få læst nogle bøger 🙂

 41. Nanna - 2. august 2015

  Jeg ville hænge den på vores hjemmelavede reol i spisestuen. Vi byggede selv en reol som passer ind i en dørkarm, som en alternativ måde at blænde en dør på. Den ville passe så fint ind, hængende på en reol for at belyse nogle af mine nips-ting 🙂

 42. daniellr - 2. august 2015

  Jeg er for nylig flyttet ned i en kælder uden vinduer. Inde i kælderen er der indbygget en form for mega hylde i væggen, som jeg bruger som hygge-krog med fåreskindstæpper, bøger og puder en masse. Oven over hænger der et gitter, hvor en lækker klips-lampe sagtens kan hænge, og det kunne være så fedt med lidt lys til min læsning!
  Min indretningsstil er meget nordisk natur, og messing og kobber er ultimative favoritter hos mig!
  Kunne være fedt at få bragt lidt lys på min kælder!
  hilsner fra Danielle – en glad huleboer! 🙂
  Daniellnrs@hotmail.com

 43. Nadia Kristensen - 2. august 2015

  Hvis jeg skulle være så heldig, så ville jeg sætte denne super fine lampe på et retrospejl i min gang 🙂

 44. Angela Stigaard - 2. august 2015

  Den vil være perfekt i min stue…mangler en lampe som kan bruges når jeg maler.
  Mvh Angela Stigaard
  Mail: stigaard@webhiker.dk

 45. Malene - 2. august 2015

  Ujj.. Den ville jeg gerne have fingrene i.
  Lige ved siden af min seng løber der nogle lodrette varme- eller vandrør, som lige akkurat er tynde nok til, at man sagtens ville kunne klemme den her fætter fast. Det ville se lækkert ud i mit nye og meget tomme, soveværelse..
  Og tillykke med bloggens fødselsdag. Du gør det virkelig godt 🙂

 46. Miatilda Andersen - 2. august 2015

  Den ville være perfekt ude i gangen, som er helt uden lys.. Sat på mit rokoko spejl, forestiller jeg mig en fed kontrast. Tillykke.. <3

 47. Majbritt - 2. august 2015

  Denne skulle hænge i min meget, ufrivilligt, mørke gang:-). Lyset vil simpelthen ikke slippe ind, så denne lampe ville kunne hjælpe.

 48. Carina Louise Pedersen - 2. august 2015

  Den er simpelthen så fin ? Jeg ville hænge den på hylden over min nye studieplads – så er der lys til de sene nattetimer med opgaveskrivning i efteråret ☺️ Tillykke med det første år ?

 49. Den er bare så fin den lampe 🙂
  Jeg har to muligheder i min lejlighed. Enten ved sofaen i et hjørne sat på et varmerør, ellers samme bare hjørnet inde bed min seng. Jeg bor meget lyst, så lidt guld ville give lidt ekstra kant 🙂
  Tillykke med bloggen!

 50. Nanna Nim - 2. august 2015

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg sætte denne fine lampe på min “Ribba” hylde over min seng i min nye lejlighed. Lige nu har jeg den grimmeste lampe som står på mit natbord.. Den passer bare slet ikke i resten af mit værelse og det hører jeg da også fra mine venner.

 51. Tina - 2. august 2015

  Den er så fin og skulle klart hænge ved den kommende tapetvæg inde i soveværelset 🙂

 52. Camilla sørensen - 2. august 2015

  Jeg vil helt sikkert bruge den smukke lampe som spotlight på de hylder jeg skal have op i køkkenet 🙂

 53. Josefine - 2. august 2015

  Jeg ville clipse den fast til vores Ekby hylde på kontoret. Der passer den rigtig godt ind i stilen. Den vil få selskab af en hvid Louis Poulsen værkstedslampe og bruges som læselys over vores mørkeblå sovesofa!
  PS. tak for en inspirerende blog!

 54. Mille - 2. august 2015

  Sikke en fin konkurrence! Og stort tillykke med fødselsdagen 🙂
  Hvis jeg blev den heldige vinder, så ville jeg sætte den i vindueskarmen i soveværelset, så den kunne fungere som læselampe inden sengetid 🙂
  Tak for en hyggelig blog!
  Kh. Mille

 55. Sandie Sørensen - 2. august 2015

  Tillykke med jubilæet ??
  Vil hænge lampen i min stuen på String Raw reolen ???

 56. Marianne Thing - 2. august 2015

  Jeg vil også klipse den fast på den String hylde som jeg planlægger at købe i denne måned til vores pusleplads i soveværelset.
  Mange hilsner Marianne
  mariannething@gmail.com

 57. Mia - 2. august 2015

  Sikke en lækker giveaway! Leder efter en arbejdslampe til mit skrivebord, der ikke fylder så meget igen, og derfor vil denne passe perfekte til at klipse på min billedhylde, der hænger lige over! ???

 58. Louise O - 2. august 2015

  Helt sikkert ved mit skrivebord. -Flot lampe.
  God sommer og tillykke med bloggen.

 59. Annette J - 2. august 2015

  I mit hyggehjørne i stuen passer denne lampe perfekt.

 60. Gitte Poulsen - 2. august 2015

  Tillykke med det første år.
  Lampen vil passe perfekt i det hjørne, som jeg er igang med at indrette til læse/meditation/tid-til-mig-selv hjørnet.

 61. Rikke - 2. august 2015

  Så fin lampe! 🙂
  Jeg ville bruge den som natlampe, da jeg kun har spots i mit soveværelse og det kunne derfor være rart med en lille lamp i stedet for altid skulle tænde alle spotsene.

 62. Michelle H - 2. august 2015

  Mangler en natlampe i soveværelset, så denne vil være perfekt at clipse fast på sengegavlen 🙂

 63. Pernille Lyshøj Jensen - 2. august 2015

  Det er jo LIGE den lampe som står øverst på min ønskeliste til min fødselsdag i september!!!??
  Hvor den skal placeres er ikke endeligt bestemt, da jeg inden længe skal flytte. Men jeg forestiller mig at lampen skal clipses på et hvidmalet rionet som jeg skal have hængende i stuen. Lampen skal belyse planter, billeder og tingeltangel som hænger i rionettet. Jeg forestiller mig at det kunne komme til at se rigtig fint ud?☺️?!!!
  Tak for den fedeste og mest inspirerende blog!❤️?

 64. Mette BM - 2. august 2015

  Den er så fin 🙂 Enten skal den sidde på min billedhylde over min lille skrivebordsplads i stuen, eller også skal den sidde på min nye hylde til fine krus i køkkenet. Den hænger i et lidt mørkt hjørne, så der vil den være meget velkommen.

 65. Denne fine lampe giver jo uendelige muligheder, hvorfor det kan være svært at bestemme sig for hvor den skal placere – i læsekrogen, hvor den hægtes fast på reolen, ved skrivebordet hvor hylden ovenover kan bære lampen? Køkkenet er også en mulighed hvor vi har gamle ølkasser hængende hvor den kunne sættes fast 🙂 Kæresten skal nok med i beslutningen om hvor den skal placeres hvis vi er de heldige vindere <3

 66. Denne fine lampe giver jo uendelige muligheder, hvorfor det kan være svært at bestemme sig for hvor den skal placere – i læsekrogen, hvor den hægtes fast på reolen, ved skrivebordet hvor hylden ovenover kan bære lampen? Køkkenet er også en mulighed hvor vi har gamle ølkasser hængende hvor den kunne sættes fast 🙂 Kæresten skal nok med i beslutningen om hvor den skal placeres hvis vi er de heldige vindere <3
  Og en email adr.: lenette_p@hotmail.com

 67. Vores køkken trænger til en seriøs makeover og lys er det der primært mangler. Hvis jeg nu fortalte at vi har måtte klistre sådan nogle batteri-tryk selv “lamper” op under vores skabe for at have lys på køkkennbordet, hvor tragisk er det så ikke lige?!

 68. Maibrit - 2. august 2015

  Jeg har lige lavet den fineste sengegavl – Nårh ja, som jeg fandt på din fantastiske blog 😉 – og lampen vil give et fint look, til det helt rå træ og det ellers industrielle stil vi har i soveværelset.

 69. Sarah Nørgaard - 2. august 2015

  Jeg er vild med designdelikatessen – de har SÅ mange lækre ting ?? netop denne lampe har jeg på ønskelisten til mit hyggehjørne i soveværelset hvor jeg har en stol med rensdyrskund og lille bord. Jeg sidder ofte der og læser, men det er svært på de mørke aftener uden lys ? så jeg krydser fingre ☺️?
  Tak for en dejlig blog, og tillykke med årsdagen ??

 70. Signe Dahl - 2. august 2015

  Årh denne skønne lampe ville gøre det så godt på mit nye hjemmelavede tøj-stativ! Jeg har længe grublet over hvilken form for belysning der tilegner sig det hjørne, denne lampe er et rigtig godt bud. Tak for ideén!
  – Signe

 71. Cecilie Junker - 2. august 2015

  mail: cillejunker@hotmail.com
  Lampen skulle hænge på min fine egetræshylde, som hænger et sted, hvor der mangler noget lys, men hvor der ikke er plads til en bordlampe. Derfor ville klips lampen passe perfekt lige der! 🙂

 72. Jeg kunne virkelig godt bruge den lampe på mit skrivebord. Der er alt for mørkt til, at lægge makeup:)

 73. Stine - 2. august 2015

  Jeg mangler noget lys ved mit skrivebord, så der vil lampen være perfekt 🙂

 74. Åhr den er såååå smuk. Den vill skulle sidde ved læsehjørnet i mit hjem, og oplyse mine over 400 bøger på smukkeste vis ?:)

 75. idawestphall - 2. august 2015

  Den er så fin og jeg vil bruge den som natlampe 🙂

 76. Vi er efter 1 år i Esbjerg flyttet tilbage til kbh og så småt begyndt at komme på plads i vores lejlighed på Øserbro. Desværre sidder jeg ofte i mørket når jeg kravler over i sofaen med min computer eller en bog, hvilket gør jeg som oftest når mørket falder på ikke får lavet så meget. Så tænker man hvorfor har hun ikke købt en lampe? Svaret er jeg mangler simpelthen den rigtige og denne er en af de første jeg faktisk kunne se passe ing i vores lidt rustike indretning:-)

 77. Jeg ville bruge den i mit læsehjørne. Den er rigtig flot, så det skal selvfølgelig være et sted hvor jeg ofte ser den.

 78. Jeg ville bruge den på min reol i stuen, for der har jeg nemlig rigtig dårlig lys lige nu.

 79. Jeg vil hænge den på min hylde, lige over mit skrivebord, hvor jeg netop står og mangler sådan en lampe! 🙂

 80. Sophie Raffnsøe - 2. august 2015

  Hey There Hi Work Lamp ville passe smukt ind, når jeg efter mørkets frembrud bygger videre på mit interiør-ringbind 🙂 Lampen skulle herfor placeres ved sofahjørnet

 81. Ulrika Landstroem - 2. august 2015

  Jeg skal snart flytte ind i et nyt værelse, og har brug for en god sengelampe 🙂 den her er riiigtigt rigitigt fin!!

 82. T. Jensen - 2. august 2015

  Den vil jeg bruge i mit læse-hygge-hjørne, hvor jeg bruger mange timer, stort set hver eneste dag. Den skal sidde på hylden, så den kan kaste lys over det, jeg læser/skriver/arbejder med og samtidig kan sprede en masse hygge.

 83. Camilla Hoffmann-Petersen - 2. august 2015

  Da jeg langt om længe har fået muligheden for at bo alene i min nuværende lejlighed, står jeg nu med et ekstra rum som skal indrettes til spisestue 🙂 det hårde arbejde med maling af vægge m.m skal lige overstås, men når det er klaret kan det sjove begynde (læs: Møbelkøb, nipsting, DIY projekter og meget mere) 😀 Og den flotte lampe vil klart være et godt sted at starte!

 84. Anette Ninon - 2. august 2015

  Den lampe ønsker jeg ved min skrivepult, den er fantastisk flot.

 85. yvonne køster - 2. august 2015

  Den lampe er super cool. Den kunne jeg bruge mange steder,
  i mit hjem. På min reol og min birketræsstamme det vil se flot.
  Håber jeg Vinder
  Mvh Yvonne Køster.

 86. Dorthe Bille - 2. august 2015

  Den lampe vil passe perfekt i mit læsehjørne. Den kan jo lige klipses på bogreolen

 87. Marianne P - 2. august 2015

  Den vil være fin til mit skrivebord

 88. Simone Olsen - 2. august 2015

  Super lækker giveaway! Mangler generelt mere lys herhjemme, så den ville kunne være mange steder, men tror jeg ville bruge den over min seng som en super dekorativ læselampe! Jeg krydser i hvert fald fingre:-)

 89. Ida - 2. august 2015

  Jeg ville sætte den fast ved sengen. Jeg vil gerne læse noget mere, men for det aldrig rigtig gjort fordi jeg ingen sengelampe har.

 90. Mari - 2. august 2015

  Som læselampe i soveværelset:-)

 91. Caroline D - 2. august 2015

  På min bøjlestang med tøj, der ville den sidde fint og lyse på tøjet ?

 92. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg bruge lampen på mit skrivebord. Jeg fik lavet bordet for et lille år siden, men har endnu ikke fundet den perfekte lampe – og har derfor slet ikke siddet ved skrivebordet endnu 🙂
  Sørgerligt, men sandt! Så jeg krydser fingrer – for den her lampe er SKØN! 🙂

 93. Lucy - 2. august 2015

  Den skulle fungere som læselampe i stuen 🙂

 94. Louise O - 2. august 2015

  Sikke en fin lampe der passer ind flere steder mit hjem. Dog ville jeg anvende den som skrivebordslampe inde på mit kontor da det er mit næste gøremål i forhold til boligindretning.

 95. HeLene - 2. august 2015

  Min datter har lige fået eget værelse og jeg ville bruge lampen til at pifte det op, og gøre det lyst i hendes læsekrog! Lampen er så fin!

 96. Maria - 2. august 2015

  Den er så fin den lampe! Jeg tænker, at den vil se godt ud på en hylde i køkkenet, men den passer jo ind i mange forskellige rum 🙂

 97. Lise - 2. august 2015

  Jeg mangler en sengelampe – denne ville være helt perfekt! 🙂

 98. Malene R. - 2. august 2015

  Jeg ville bruge lampen på hylden over min seng, så den kan bruges til læselampe.

 99. Jeg vil bruge den på min lange hylde, hvor der står de flotteste malerier og billeder, som overhovedet ikke kommer til ret i det nuværende lys!

 100. Camilla A - 2. august 2015

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg har længe været på udkig efter en læselampe til min stue, så den skal uden tvivl i min stue i hjørnet ved min sofa, hvor den skal pynte sammen med et par små hylder. 🙂

 101. Karen Sixhøj - 2. august 2015

  Der mangler lys over mit spejl, så man fx bedre kan se til at lægge makeup, så derfor tror jeg, at jeg ville sætte den fast på spejlet!

 102. jeg vil have den på mit kontor hvor jeg også lægger neglelak – den ville være perfekt lys til når det bliver mørkere i vejret 🙂

 103. Tina M. - 2. august 2015

  Uh, det er sådan en ting jeg virkelig godt kunne tænke mig, men som jeg bare aldrig får købt 😀 Vi har ikke plads til en standerlampe og jeg er bare ikke tosset med loftlamper, så sådan en her kunne være perfekt 😀

 104. Birna Lambaa - 2. august 2015

  Den er så fed!:)
  Den skal hænge i mit læsehjørne i stuen 🙂
  Mvh
  Birna Lambaa
  Birnalambaa@hotmail.com

 105. Louise - 2. august 2015

  Jeg tænker at den kunne være rigtig fin på min Ekby hylde i spisestuen 🙂

 106. Betty Jacobsen - 2. august 2015

  Den skal klipses på bogreolen, så jeg kan sidde foran den og læse.

 107. Den skal klipses på hylden ved den sort/hvide billedfortælling af min kærestes og min familiestamtræ. Den vil passe godt ind i den store samling af antikke billederammer vi har brugt lang tid på at samle.

 108. Vi har en stor hjørnesofa. En rigtig flyder. Ved den ene side står et bord med en fed bordlampe. Ved den anden side står en forfærdelig standerlampe! Jeg ville hænge den her fine lampe i hylden over sofaen og lade den erstatte den grimme standerlampe!
  Ville elsker at have noget pænt at kigge på 🙂

 109. Sarah S - 2. august 2015

  Ej den er fin! Jeg ville hænge den i mit sofahjørne – har endnu kun én enkelt lampe i min stue, og det er altså ikke helt nok 🙂

 110. På vores nye stålreol i stuen ville den være perfekt!

 111. sofie sall - 2. august 2015

  Uanset, hvor fed jeg synes den er, er den er, er denne kommentar til min veninde, da hun har snakket om denne lampe så meget nu! Hun er lige flyttet i ny lejlighed og mangler den så meget over sofaen på hendes hylde (synes hun), hæhæ!
  Den er så fed!

 112. Line Jakobsen - 2. august 2015

  Jeg vil klipse den fast i vinduet i mit soveværelse.. trænger til en ny lampe derinde.. og den her er jo perfekt!!

 113. Sara - 2. august 2015

  Ej hvor lækkert! Nu hvor jeg flytter på kostskole, ville den bare være så lækker at have siddende på reolen til de sene aftener på værelset. Super lækker lampe der bare ville se super dejlig ud 🙂

 114. Rebecca Stepanovna - 2. august 2015

  Jeg vil klipse denne lampe fast ved spejlet ved mit makeupbord. Den ville passe ind fantastisk, og det ville være en kæmpe gavn til de mørke vintermorgener, haha 🙂

 115. Cecilie - 2. august 2015

  Ihhh, jeg har sukket efter sådan en lampe længe! Da jeg skal skrive speciale fra september, har jeg planer om at opgradere vores lille kontor herhjemme. Skal have lavet en opslagstavle af rionet eller lign. til at hænge over skrivebordet – og det kunne da være mega fint lige at kunne klipse den lækre lampe fast på! 🙂

 116. Lykke Fogtmann - 2. august 2015

  Efter tre måneders nomadetilværelse skulle jeg endelig flytte i en fin lille lejlighed med masser af potentiale.
  Jeg måtte desværre konstatere, at en lille musefamilie (!) havde ødelagt halvdelen af mine ting, der stod til opbevaring, så nu sidder jeg i en fin, men meget tom lejlighed, som jeg nu skal indrette helt fra bunden. Jeg ser det som en mulighed for at slippe kreativiteten løs!
  Hey There Hi-klampen er så fin og vil passe perfekt til den sofa, jeg lige har bestilt. Og hvis jeg vandt, ville den være den første lampe, der bliver sat op i lejligheden (mest fordi den er så nem at sætte op uden det kræver de store handy-skills) og vil lyse de stadigt mørkere og mørkere aftener op.

 117. Camilla Nyegaard - 2. august 2015

  Jeg vil bruge lampen på min datters værelser og klipse den på hendes hylde over skrivebordet.

 118. Camilla - 2. august 2015

  Jeg er ved at lave om i mit køkken. Først troede jeg, der skulle ske det helt store – rive skabe ned, lave spiseplads osv., men en veninde foreslog mig at peppe det lidt op i stedet for at lave det helt om for flere tusinde kroner. Så er lågerne malet, gulvet skal males og den her lampe ville være perfekt til at give køkkenet en ny stemning.

 119. Tina H - 2. august 2015

  Sikke en skøn konkurrence 🙂
  Jeg mangler stadig lidt læselys i mit soveværelse efter at mig og min kæreste er flyttet ind i vores nye lejlighed. Lampen vil passe rigtig fint ind!

 120. Sigrid - 2. august 2015

  Åh den ville være fin på mit nyeste projekt – sengegavlen! Har købt nogle arbejdslamper til formålet i Biltema, men den her er bestemt noget finere 😀

 121. Katrine F. G - 2. august 2015

  I min søns værelse.
  Der vil den passe så fint ind sammen med hans skønne legesager.

 122. Pia Moralee - 2. august 2015

  Jeg tror at jeg ville være en god mor, og hænge den på min søns værelse. Hvorfor ikke lære ham hvad smukt design er, allerede fra en tidlig alder (5år). Han mangler en godnat-historie lampe allerede…. Når der så skulle “rykkes lidt rundt i boligen”, så kunne den komme i stuen, som lampe ved sofaen…. Joooh…. Mulighederne er mange 🙂

 123. Stinna Guldmann Marker - 2. august 2015

  Wow – den er så smuk!
  Jeg er ved at loke min kæreste til at bygge din sengegavl af træ, så jeg ville bruge den derpå 🙂

 124. Pernille Højgaard Petersen - 2. august 2015

  Er netop flyttet ind i min søde kærestes lejlighed – med et badeværelse/toilet på omtrent én kvadratmeter. Har derfor etableret make-up-stedet i soveværelset i stedet. Det fungerer egentlig godt! Bortset fra, at belysningen halter, idet loftlampen står for det hele. Den ultratjekkede klips-lampe ville virkelig passe perfekt på mit karlekammer skab, hvor den hver dag kunne lyse smukt og hjælpsomt ned på mit spejl.

 125. Karina meyer - 2. august 2015

  Hej Mille tilykke med bloggens 1 års føsdag???????
  Hvis jeg blir den heldige vinder af den OVERskønne lampe vil jeg placere den i min mørke gange, på min diy hylde???jeg er så vild med den?????

 126. ísbjörg - 2. august 2015

  Elsker den! Ville bruge den ved sengen, hvor jeg STADIG mangler en natlampe! 🙂

 127. Charlotte Lang Hansen - 2. august 2015

  Jeg ville bruge den som sengelampe.
  charlottehansen83(a)hotmail.com

 128. Sara Gerling Jørgensen - 2. august 2015

  Jeg vil sætte den på min sengegavl, så jeg har noget lys når jeg ligger og læser om aftenen.

 129. Jeg har en mørk krog i min stue, hvor den kan hænge og pynte eller også som sengelampe, da det kun er mig der gør brug af lys til at læse. Så kan jeg klipse den på radiatoren ved siden af min seng og få lidt coolness ind i soveværelset ; )
  God sommer

 130. Sikke en dejlig lampe. Den ville blive placeret på min boghylde som er over min seng. Her mangler jeg desperat et godt læselys og generel pæn belysning. Jeg krydser fingre!
  Mvh Rikke (fang mig på melgaard.r@gmail.com)

 131. Marie Hoehl - 2. august 2015

  Er ved at lave en stor billedvæg, og over den skal hænge en rustik træhylde. Her vil lampen være helt perfekt, så der kommer lækkert lys på kunstværkerne 🙂

 132. Jeg vil bruge ‘klips’ lampen på mit skrivebord, så jeg har lys til lektierne i de mørke vintermåneder 🙂

 133. Emma Nørgaard - 2. august 2015

  Ved min seng til de hårde aftener med lidt for mange lektier

 134. Har sukket efter den lampe så længe <3! Og ville skulle hænge enten ved mit spejl, jeg sminker mig ved, eller ved mit computerhjørne <3!

 135. Sine Olsen - 2. august 2015

  Står pt og er igang med at renovere mit værelse. Det betyder at der skal nyt liv og lys ind. Her ville lampen være perfekt til skrivebordet, hvor jeg nok er fanget det næste års tid herhjemme 🙂

 136. jane z - 2. august 2015

  den skulle sidde over mit spejl

 137. Charlotte Max - 2. august 2015

  samlet set bor jeg på 25 kvadratmeter (bad+køkken/alrum/soveværelse i Kombi). Når man bor så småt er det vigtigt at have organiske delelementer af praktiske årsager. Det nyeste tillæg i rækken er den mobile rumdeler bestående af planter og blomster. Hvis jeg vandt lampen ville den første stykke tid sidde på rumdeleren og fungerer som sengelampem. Men i så småt et hjem rykkes hele tiden rundt så hvem ved måske ville den fungerer som køkkenlampe om en månedstid

 138. Cathrine Andreasen - 2. august 2015

  Det fine ved Heytherehi lamp, er jo at den mobil og kan skiftes frem og tilbage i indretningen. Den skulle starte med at være på et råt vandrør ved siden af vores sofa hjørne, hvor jeg altid mangler lys når jeg sidder med en god bog .. Kunne dog forestille mig at den blev flyttet til forskellige lokationer alt efter behov og humør 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret