Kategori -
9. september 2014

GIVE AWAY: Krukkesæt i metal

 photo IMG_1829_zps4650d68e.jpg photo IMG_1828_zpsad25ad89.jpg

 For my danish readers only

· · ·

Kan i huske mine super fine kobberdåser jeg viste jer HER? De er fra L-Living som er en skøn interiør webshop, der har alverdens skønne sager. En webshop hvor jeg ofte kan finde rigtig mange små sager til boligen. Nå, men til sagen.. L-Living har været så søde at sponsorere dette fine krukkesæt til én af mine læser. Vi taler altså om 3 metalkrukker med låg i lys træ. Krukkerne er praktiske, dekorative og så kan de anvendes til alverdens ting og sager. Fx kan de bruges som opbevaring i køkkenet, som plantekrukke, til te og kaffe eller på badeværelseshylden.

Krukkerne måler henholdsvis: Lille: dia 11,5 cm og h. 13,5 cm / Mellem: dia 13,5 cm og h. 15 cm / Stor: dia 15 cm og  h. 16 cm

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle mig, hvad du vil anvende krukkerne til. Skriv dit svar i kommentarfeltet under indlægget her.
Jeg finder én vinder søndag den 14. september. Vinderen blev Bettina med følgende kommentar: “Århhhh, de ville være skønne på min 11 årige datters værelse. Jeg kan bare ikke finde noget lækker opbevaring til hendes dippedutter, perler, elastikker, tuscher og andet krea-sjov. Love ‘em.” Næstekærlighed kan vi li’! Bettina, stort tillykke. Jeg har sendt dig en mail.

 photo IMG_1832_zps8aa7399f.jpg photo IMG_1833_zps812469d1.jpg

Kommentarer

 1. Pernille Iris - 9. september 2014

  Jeg ville helt sikkert placere dem ude på badeværelseshylden… Der ville de stå så fint! 🙂

 2. STINNA GULDMANN - 9. september 2014

  Jeg vil bruge dem til kaffe og the, på min hylde i køkkenet. Der vil de pynte perfekt! 🙂

 3. Marianne thing - 9. september 2014

  Til te og kaffe i køkkenet 🙂

 4. Line L. - 9. september 2014

  Jeg ville bruge dem i køkkenet, til opbevaring af te og kaffe. De vil pynte så fint i mit køkken 🙂

 5. Jeg ville bruge dem på mit skrivebord til dims 🙂

 6. Julie monberg - 9. september 2014

  Jeg vil helt sikkert bruge dem til små planter – det er vanvittigt fint (:

 7. Lotte - 9. september 2014

  Jeg vil bruge dem til dimserier på badeværelset:-)

 8. Charlotte E - 9. september 2014

  Jeg ville sætte dem i min stue, og formentlig fylde dem med fyrfads- og stearinlys. De er så fine!

 9. Trine - 9. september 2014

  Jeg vil helt klart dele dem mellem mig og mine katte – kaffe i den ene til mig og kattemad og godbidder i de to andre 🙂 hilsen Trine

 10. Tine - 9. september 2014

  Jeg vil helt klart bruge dem i køkkenet til havregryn og min kærestes hjemmelavet mysli 🙂

 11. Ida - 9. september 2014

  Jeg ville bruge dem til at pifte mit lille bitte studielejlighedskøkken op, hvor de både ville være praktiske og æstetiske 🙂 Tak for en inspirerende blog og instagram, hilsen Ida

 12. Jeg mangler noget opbevaring til mel, grødblandinger, mm., og det tror jeg de vil være perfekte til.

 13. KATHRINE S. - 9. september 2014

  Jeg tror de skulle pynte til alle mine sukkulenter på badeværelset 😀

 14. Betina Zachariasen - 9. september 2014

  Hvor er de skønne!!! Jeg tror de bla. skulle bruges til gavebånd, gavemærkater og lignende…Har så meget af det, der bare ligger og roder i skufferne, så det ville være dejligt at få lidt styr på sagerne med de smukke dåser..;)

 15. Charlotte - 9. september 2014

  Jeg ville bruge dem på badeværelset 🙂

 16. IngeR - 9. september 2014

  De skal stå fremme på køkkenbordet til diverse småting, som ofte ender i vores rode-skuffe eller løst på køkkenbordet. De vil stå smukt og pynte på vores sorte granit-bordplade 🙂

 17. CAMILLA WIMMELMAN - 9. september 2014

  Jeg vil stille de smukke krukker fremme ved mit dullebord som er i min ‘stue’ og så opbevare smukke og det dullegrej jeg bruger til hverdag i dem. Så ville de stå frit fremme, være praktiske og blive set hele tiden – “glæden” ved at bo i en 1-værelseslejlighed (og være barnligt MEGA misundelig på din lækre lejlighed) 🙂

 18. Louise - 9. september 2014

  Jeg vil bruge krukkerne i køkkenet. Tror de vil være perfekte til müsli, friske krydderurter mel og lignende.

 19. Maria Ørum - 9. september 2014

  Tror jeg vil bruge dem til at holde styr på alle de små ting på badeværelset, eller måske til søde sukkulenter 🙂

 20. Maj Nordstrøm - 9. september 2014

  På køkkenbordet ved siden af mine mange træ skærbræt, med kaffe, havregryn og måske lidt chokolade i.

 21. bettina Bull Bahne - 9. september 2014

  Århhhh, de ville være skønne på min 11 årige datters værelse. Jeg kan bare ikke finde noget lækker opbevaring til hendes dippedutter, perler, elastikker, tuscher og andet krea-sjov. Love ’em.

 22. dIonne - 9. september 2014

  Mulighederne er mange – så ville helt sikkert prøve mig frem. Men til opbevaring af sukker, gryn, etc. På køkken bordet i vores nye hus ville være mit første sted.

 23. ParviN - 9. september 2014

  Iiiii de er så fine.. Ville bruge den ene til Xander(min søn)S mange glaskugler som han pt er vild med, og den anden til mine tebreve

 24. Ellen - 9. september 2014

  Jeg har netop fået renoveret køkken og er sikker på, at de vil pynte på bordet med hjemmelavet müsli og diverse andre lækkerier, jeg dermed nemt vil kunne byde mine børnebørn, når de kommer på besøg.

 25. Therese - 9. september 2014

  Ih, de er jo så fine! Jeg ville bruge dem til opbevaring i mit køkken til fx the, müslii, småkager mm. 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret