Kategori -
3. januar 2015

Girl's room: Pretty pastels

 photo pastels_zpsd969b3be.png

Source: Molly Meg

Min søster og svoger har endelig fundet et hus og overtager 1/3. De har sat mig på indretningsopgaven og jeg er allerede i fuld sving med en masse idéer. Det første jeg tænker er selvfølgelig, hvordan jeg kan gøre værelset til min 3-årige niece til verdens fineste pigeværelse. Hun skal jo ikke mangle noget den lille tullernas, og moster Mille her skal nok sørge for at det bliver det fineste af det fineste! Haha.. Jeg har til at starte med sat fokus på farverne. Det hele behøver jo ikke være hvidt-i-hvidt, vel?

Jeg er stor fan af pastelfarver eller sjove tapeter til børneværelset. Her er lidt små farvefine tips som jeg selv er vild med: Mal forskellig farvede prikker eller sjove mønstre på væggen, brug gerne flere farver eller smæk et sjovt tapet op. Fyr op for et fint mønstret tæppe og male dine små taburetter i sjove farver. Fyld rummet med skønne puder, farvefine hylder og sjove børneplakater. Plakater kan du finde hos bl.a. JustSpotted der har et hav af sjove og farverige plakater. Perfekte til børneværelset! Mine favoritter er plakaterne fra Michelle Carlslund, der både er farvefine, vildt søde og fantasifulde.

Jeg har derfor researchet en hel del, og vil over det næste stykke tid komme med lidt god inspiration til børneværelset. Bare rolig, skal nok prøve at fokusere lidt på drengeværelset også – men når man har en lille pige i familien er det jo svært ikke at gå girls-room-amok! Kom endelig med gode input til det fine pigeværelse (eller drengeværelse) og hvis i har gode råd og erfaringer med ting der dur og ikke dur, så hit med dem. Jeg har jo ikke selv børn, så jeg ved jo ikke så meget, men det er en god øver for mig til den dag det bliver aktuelt for mig.

_

My sister and her husband finally found a house and they’re moving in 1. of march. They put me in charge of the interior and decor assignment. I’m already thinking and have a lot of great ideas. The first thing I think of is of course the kid’s room for my 3 year old niece. I will make her the world’s finest girls room. I has researched a lot, and will share some great kid’s room inspiration ideas, don’t worry – I will try to focus a little on the boys room too – but when you have a little girl in the family it’s difficult not to go all girly!

Please share your ideas to the girl’s room (or boy’s room) or if you have any great advice and experience of stuff that works and what doesn’t work. I don’t have kids myself (yet), so I don’t know that much, but it’s a good practice for me, I guess.

Kommentarer

 1. Ida - 3. januar 2015

  Bliver helt misundelig – jeg vil også indrette børneværelser i fine pastelfarver 😀

  1. Haha.. kender du ikke nogen du kan hjælpe? Jeg er også virkelig spændt på at komme igang med deres hus. Især børneværelset, hvor fantasien virkelig kan få fri leg 🙂

 2. Tillykke til din søster med hus. Så skønt med en have med sådan en størrelse og dejligt for dem, at du kan hjælpe med indretningen 🙂 Jeg er selv igang med at lave tre nye børneværelser og samler konstant nye ideer og lækker inspiration. Vi er rigtig glade for happy light lyskæder. De kan jo sammensættes i et hav af farver og giver så meget hygge til det lille værelse. Derudover er jeg en sucker for hjemmelavede og smarte løsninger på senge. Vi har selv lavet en køjeseng til vores piger af hvidmalede mdf plader. Og så vil jeg slå et slag for ikeas stuva bænk og skuffe. Den fås blandt andet i hvid og kan nemt males eller tapeseres så den får et udtryk, der passer i værelsets øvrige interiør. Der kan sys en hynde til så mor og far kan sidde blødt når de skal til teselskab og den kan rumme utrolig meget legetøj så de knap så pæne ting nemt kan rydes af vejen 😉

  1. TAK! De har ledt længe, og boet hos vores forældre. Hyggeligt, men ikke meget privatliv, så du kan tro du er GLADE 🙂 Det bliver så godt for både dem og alle os andre.
   Jeg glæder mig SÅ meget til at hjælpe med indretningen og komme med sjove idéer. FEDT med dine forslag. Dem vil jeg vise til min søster. Happy lights står allerede højt på ønskelisten. De er nemlig smadder fine. Gode sengeløsninger er også et hit. Der kender jeg fx Kasper fra OneFunkyFurniture der bl.a. laver sådan nogle gode løsninger, hvis man ikke selv lige har idéerne. Han har selv 3 børn som sover i soveværelset, men han har lavet den mest geniale sengeløsning.
   Uhh. må lige kigge nærmere på IKEA bænken + skuffe. Det kunne helt klart være en vinder. Vi elsker jo god opbevaringsplads! Især til ungerne.
   TAK for dine gode input 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret