Kategori -
5. januar 2015

Sweet interior for the girl's room

guirlande / uro / dukke / tremmeseng / pude / lyskæde / tipikugletæppe / sættekasse / kaninlampe / slagbænk / dukke / krone

Jeg har kigget pinterest godt og grundigt igennem for at finde masser af inspiration til børneværelset. Endnu engang har jeg fokus på pigeværelset, da jeg jo skal igang med at indrette værelset til min 3-årige niece meget snart. Jeg har fundet nogle af mine favorit items til det perfekte pigeværelse. Øj, der er jo aaaaalt for mange fine sager! Jeg får godt nok svært ved at styre mig når tid er. Haha!

Tipi’en er vanvittigt fin og den fineste synes jeg er fra Serendipity, men den er udsolgt pt, men der findes et hav af andre søde tipi’er. Så det er vidst bare en smasgssag som alt andet! Slagbænken fra skønne Oliver Furniture er også vanvittig sød, og har godt med plads i selve bænken, fx til masser af legetøj. De fine tremmesenge er også virkelig skønne og kommer i mange variationer. Vil man spare lidt monetos, så vil jeg endnu engang anbefale at tjekke dba.dk, hvor man altså kan finde mange slags! Men jeg vil nu generelt anbefale at man ALTID tjekker dba inden et stort og dyrt køb. Ofte er der folk der sælger fejlkøb eller ting der er som nye. (Nej, det er IKKE et sponsoreret indlæg for DBA – jeg er bare totalt dba-nørd, og synes alle burde tage det til sig. Der er nemlig mange penge at spare skulle jeg hilse at sige!)

Husk endelig at komme med gode råd og erfaringer med ting der dur og ikke dur til børneværelset, alt tages imod med kyshånd.

_

I’ve been looking a lot on pinterest the last couples of days, I’m looking for some inspiration for the kid’s room. Once again, I focus on the girl’s room. Soon I will start decorate the room for my 3 year old niece. I’ve found some of my favorite items for the perfect girl’s room. Wow! There are so many fine things out there. It will be sooo difficult to control myself. Haha! The collage above is just some of the things I’ve found. It will propably never end… Remember to give me all your good advice, tips and experiences on things that works and doesn’t work in the kid’s room. 

Get the stuff:
garland / baby mobile / doll / cot bed / cushion / light chain / tipi / carpet / shelf box / rabbit lamp / bench / doll / crown

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret