Kategori -
25. maj 2016

8 gift ideas for Father's day


Fars dag nærmer sig – søndag 5. juni. Har du styr på fars dags gave? Eller er du slet ikke til disse traditioner? Det er én dag om året, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra for at fejre vores skønne fædre denne dag? Det behøver naturligvis ikke at være en gave, måske blot nogle ekstra kys, knus eller morgenmad på sengen. Jeg synes nu det er en fin måde at hylde alle vores dejlige fædre på. Dette år bliver Lasses første gang med fars dag. Og jeg har naturligvis allerede forberedt en lille ting fra (mig og) lillepigen. Høhø! Hvad, kan jeg ikke skrive her. Men jeg har altså samlet 8 favoritter på en god Fars dags gave her i indlægget. Måske du kan blive inspireret. 


Father’s Day is coming up here in Denmark – Sunday, June 5. A strong and special man should be appreciated. Have you found the perfect gift for father’s day? Or you do not celebrate this little tradition? I think it’s a great tribute to all our wonderful fathers and men. It’s one day a year, so why not do a little something to make the men in our lives happy? It doesn’t have to be a present, maybe just some extra kisses, hugs or breakfast in bed. Oh well, this year will be Lasses first time with father’s day, and of course I have already prepared a little something from me and our baby girl. (she will be here before June 5, that’s a guarantee)  I have found 8 cool gift ideas here in this blog post. Maybe you can be inspired.

Dette vidunderlige “Beard Grooming Kit” er den perfekte gave til enhver stilfuld mand. Den indeholder alle de nødvendige redskaber til perfekt pleje af mandens skæg. Sættet koster 269 kr. og kan bl.a. købes online hos Decorate Shop lige her.

Polaroid Zip Mobile Printer parres trådløst med en smartphone eller tablet via Bluetooth. Vha. en app, som fås til både iOS og Android, kan du printe farvebilleder i størrelsen 5x 7,5 cm direkte fra din enhed. Zip-printeren har ca. samme størrelse som en smartphone og vejer kun 186 gram. Den kan nemt haves med overalt. Den er desuden nem at styre via en knap, som er pænt integreret i printeren. Printeren koster 1.149 kr. og kan købes online lige her.

Smukke blyfri krystalglas fra Frederik Bagger til manden der har alt. Glassene kommer i en fin æske med to styk. Smukke glas der er skabt til at blive brugt – derfor er der også to års garanti mod glaspest. Crispy-kollektionen fås både i en høj og lav variant, som er perfekt til manden, der gerne vil kræse lidt om borddækningen og sine gæster. Glassene kommer i en gaveæske med 4 stk, hvilket også gør det til en perfekt gaveide til manden/faren der har alt. Crispy Highball-glassene er perfekte til kolde drinks, mens Crispy Lowball-glassene er perfekte som vandglas eller whiskeyglas.
Find dem online hos Decorate Shop. Crispy Highball glas lige her og Lowball-glassene lige her.

Lommelærke fra Men’s Society med teksten “Don’t drink and ride”. Fyld den med din favorit drink og tag den med på tur. Lasse tager hvert år på kanotur til Sverige med sin drengegruppe. Her tænker jeg lommelærken er perfekt for ham at have med. Lommelærken koster 269 kr og kan købes lige her

Nu kan du få dit helt eget vækkeur med din favorit LEGO-minifigur! En cool LCD-skærm, snooze-funktion og lys sørger for at du aldrig vågner for sent! Figuren er ca. 20 cm. og batterier medfølger. Hvilke mænd kan ikke lide Star Wars. Det er altid en god idé. Find det hvide Stormtrooper vækkeur online lige her. Vækkeuret kommer også i den mere dyster udgave med Darth Vader – find ham online her. Vækkeurerne koster 349,-

For 150 kr. får du denne fine kop med “far” påskrevet med grafiske bogstaver. En sød gave, der viser din far, at du holder af ham. Find den online lige her. 

Har du en mand der ofte går i skjorte og jakkesæt, så er dette den geniale gave til ham. En damper som glatte rynker og folder ud på det meste tøj.æ Især god til skjorter. En damper er langt hurtigere og nemmere end strygning uden strygebræt og uden folder. Ekstra win er at vi kvinder så liiiiige kan låne den til at friske alle vores fine kjoler. Smart ik? Find den online lige her. 

Hvor tit glemmer man ikke at sætte p-skiven? Det er slut nu. For med denne smarte elektroniske parkeringsskive behøver du ikke huske det. AutoParkTime parkeringsskiven er en lille diskret elektronisk parkeringsskive som passer til alle biler, som husker at sætte uret for dig. Den fornemmer bilens bevægelser og sætter automatisk uret når bilen stoppes. Parkeringsskiven er let at montere: Tryk blot den medfølgende selvklæbende monteringsbøjle/holder fast på forruden, anbring derefter p-skiven heri og den er klar til brug. Find den online lige her. Vi har selv denne i vores bil, og den fungerer upåklageligt, og gør det så meget lettere når man skal parkere steder med p-skive-bøvl. 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret