Kategori -
19. maj 2018

Genial rejseklapvogn, som man må have med ombord i flyet


Vi smutter til New York I DAG! Yes! Det er vores tredje gang, men første gang som forældre og altså dermed også med et barn “på slæb”. Vi har heldigvis oplevet de fleste turistede sager, så denne gang bliver ren hygge og afslapning. Det er dog vores første gang i forår- & sommerperioden. Vi har været der i henholdsvis november og januar, begge gange meget kolde og især januar-ferien var MEGET kold og snefuld. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve byen og parkerne i fuld flor og i solskin. Til bare at tulle rundt, ose og nyde.
Til denne tur har vi investeret i en ny rejseklapvogn. Men havde I ikke en rejseklapvogn? Jo, det havde vi. Det har vi. Men den her er simpelthen meget mere let og komapakt og kan komme med ombord i flyet, da den er godkendt som håndbagage. SÅ smart!
Flere af jer har endda tippet om den, og da jeg skrev lidt frem og tilbage med Laura, som også har den var jeg altså ikke i tvivl. Derfor var vi forbi Arvingen på Østerbro og købe den her for en uges tid siden. Vi har lavet en lille video, hvor vi “unboxer” den og viser hvordan den fungerer.

Vi har brugt den herhjemme i en uges tid nu, og vi er virkelig begejstrede for den. Jeg vil lige hurtigt indskyde at vi altså ikke har fået sponsoreret klapvognen, men har betalt den helt selv. Men kan godt forstå hvis det lyder lidt reklame-agtigt, men vi er vitterligt bare oprigtigt glade for den. Smarte og praktiske ting til og med børn er altid værd at dele.
Babyzen yoyo+ er genial og jeg skal fortælle dig hvorfor:

 1. Rejseklapvognen vejer kun 6 kg og fylder meget lidt når den er foldet sammen. Den kan nemlig klappes sammen til et yderst kompakt format, så den kan ligge på hylden til håndbagage i langt de fleste typer af fly.  52 x 44 x 18 cm. Sammenklappet mål overholder IATA (International Air Transport Association) anbefalingsmål til håndbagage på 56 x 45 x 25 cm. Dog skal man lige huske at tjekke op med ens flyselskab hvorvidt de har yderligere skrappe krav.
 2. Vognen er udstyret med en skulderstrop, så man nemt kan bære den sammenklappede vogn rundt på skulderen. Næsten som en weekendtaske. Ha! Dælme smart.
 3. Forhjulene er udstyret med automatisk stabilator så hjulene “låser” når ikke kører på en jævn overflade og derfor lettere kører ligeud i forholde til andre klapvogne med 360grader forhjul.
 4. Styret er buet og dejligt at holde på.
 5. Der er en ret rummelig kurv nedenunder sædet. Det ser ved første øjekast ikke ud af meget, men der kan faktisk være ret meget under. Kurven tåler en belastning på op til 5 kg. og så har den en opbevaringslomme bag på klapvognssædet. Smart til en hurtig trilletur til nøgler, mobil el.lign.
 6. Klapvogn er beregnet til børn på 6+ måneder, men kan ved hjælp af tilbehør hurtigt forvandles til en kombivogn med liggeplads til et spædbarn. Man kan f.eks. anskaffe BABYZEN YOYO+ tekstilpakke 0+ som kommer i et væld af farver, for at udstyre vognen med lift. Det er også muligt at købe en autostolsadapter til stellet, som gør dig i stand til at montere din babys autostol på vognen. Tilbehør sælges separat eller i samlede pakker.
 7. Den kan lægges næsten helt ned. Frida har allerede sovet en god lur i den, og det fungerede helt upåklageligt.

Find Babyzen Yoyo+ hos Arvingen lige her. (Den kommer i et væld af farver)

Kommentarer

 1. Sigrid - 19. maj 2018

  Hej, jeg har lige fundet dit super indlæg her med en rejseklapvogn. Jeg skal finde og købe en nu til vores sommerferie 🙂 Vores dreng på 1 år er meget nysgerrig og vil gerne sidde op og følge med. Faktisk er han ikke særlig vild med klapvogn eller barnevogn. Derfor vil jeg høre, hvordan man sidder i denne? Synes den virker meget “tilbagelænet” og som om at baby ligger meget ned i den, så han ikke kan følge så meget med? Og hvordan er komforten i den, når man skal sidde i den i lidt længere tid?
  TAK 🙂

  1. Hej Sigrid,
   tak for din besked. Jeg synes den fungerer ualmindeligt godt. Både som soveklapvogn og siddeklapvogn. Frida sidder en smule tilbagelænet, men det gør hun også i den anden vi har. Tror ikke du kan få en rejseklapvogn som er helt lige op og ned. Det er ikke min erfaring, men måske gør der? Frida sidder og chiller for vildt, og når der er noget hun bliver excited over bøjer hun sig bare frem. Det gør hun også i vores “hverdags” barnevogn/klapvogn (bugaboo)
   God sommer 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret