13. oktober 2019
Annonce for Poster Store

Fridas nye børneværelse med genbrug og nye plakater

Vi er endelig kommet i gang med at indrette Fridas nye børneværelse. Indtil nu har hun sovet inde hos os, men der er jo ligesom en baby på vej, og vi synes det var ved at være tid til at hun skulle have sit eget værelse.

Selvom hun stadig er meget der hvor vi er, er det stadig rart for hende at have sit eget lille sted, med alle hendes sager. Og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke også ville være glad for at have alle børnesagerne samlet i et rum – fremfor, at de ligger alle vegne. Ha!

Derudover har vi NETOP startet projekt “slut med sut”. Vi var i går forbi suttetræet i Dragør og hænge alle sutterne (oh well, dem vi kunne finde i hvert fald), og vinke farvel til dem alle. Vi har taget tilløb, og nu var det tid.

Derfor var det vigtigt for os at få et storpige-værelse klar til hende, så vi havde noget nyt og spændende at komme hjem til – som kunne flytte fokus fra sutterne. Hun eeeelsker sine sutter, og har (tror jeg) haft en ekstra særlig tryghed i dem pga. hendes dumme ører – som vi har kæmpet med i mange år.

Frida er nu 3 år og 4 måneder – og der er under to måneder til lillesøster melder sin ankomst. Vi synes det ville være lettest at deale med NU, fremfor når lillesøster først er her.

Så vi har i ugen op til “aflever-sutterne-til-suttetræet” snakket meget om, at vi skulle samle alle sutterne i en pose og sige farvel. Vi havde dermed også lovet hende at vi skulle lave et værelse til hende. Så mens farmor passede Frida lørdag morgen, gik Lasse og jeg og puslede derhjemme med at gøre hendes værelse nogenlunde fint. Med de ting vi nu havde derhjemme.

Skift ud i plakaterne og skab nyt liv

Jeg overvejede at komme tapet på væggene, men vi mangler stadig at lave høje paneler – og jeg kunne ikke helt hitte ud af det med hvilket tapet det skulle være. Derfor blev “løsningen” plakater.

Det er en god og nem løsning, for jeg kan løbende skifte lidt ud i dem, og dermed give rummet nyt liv. Og så er det en noget mere budgetvenlig løsning fremfor maling og tapet hver gang man får nye idéer. Smart!

Men vi har en del sager vi skal have hentet hjem fra opbevaringsrummet; hendes karlekammerskab, en gammel skolebænk (som liiiige skal have en slibning og en omgang olie), og så har vi kigget efter en “rigtigt” juniorseng til hende (jeg har set en masse fine på Den Blå Avis som ser ganske nydelige ud), men for nu er vi startet med de ting vi har i forvejen.

Sengen er hendes gamle juno-seng, som vi blot har gjort længere. Den kan jo følge barnet i rigtig mange år. Vi købte den i sin tid brugt af min kusine. Den er slidt – men for nu, fin til formålet. Tanken er dog at hun skal have en der er mere storpige-agtig, hvor hun nemmere kan komme op og ned af den, uden at skulle kravle sådan henover kanten. Og så overtager lillesøster den her.

Vi har genbrugt stort set alt fra hendes gamle værelse, og mange puslesager bliver også genbrugt inden lillesøster kommer. Det er næste step. Men til en start har vi altså fået lavet et fint værelse til Frida. Det er stadig lidt sparsomt, men jeg har fået nogle nye fine plakater op at hænge.

Det gør altså meget med prints og farver til de hvide tomme vægge. Henover hendes seng har jeg hængt den fineste fugle-plakat i en træramme. Begge er fra Poster Store – og jeg synes simpelthen det ser så fint ud sammen. Sådan et oldschool twist. Jeg kan godt lide det der lidt gamle look – og Frida elsker fugle. Så det var en win-win!

Ved hendes legekøkken har jeg hængt en plakat med hvaler. Jeg havde ingen rammer til denne, så det blev tape i hjørnerne, som jeg synes har et dejlig ukompliceret udtryk. Nogle gange behøver alt ikke at være så perfekt og korrekt.

Der hvor legekøkkenet står nu, kommer der til at være pusleplads. Vi skal lige have vores puslebord hjem fra vores opbevaringsrum – men det bliver også rigtig fint. Og plakaten kan sagtens blive hængende.

Jeg har ydermere placeret en illustreret Frida Kahlo plakat i vinduet. Ikke fordi Frida er opkaldt efter hende, men når de nu hedder det samme og Frida Kahlo i sig selv er mega inspirerende, ja så synes jeg det var en skøn og farverig plakat, som giver god kulør til det sparsomme farvetema vi har kørende i værelset lige nu.

Få 30% rabatkode til Poster Store

Koden mille30 giver 30% på plakaterne hos Poster Store.

Koden gælder i 14 dage – og kan ikke bruges eksklusive plakater + rammer.
Se hele udvalget af plakater hos Poster Store.

OM POSTER STORE

Plakaterne hos Poster Store printes lokalt i Stockholm med papir fra den svenske papirfabrik Lessebo bruk. Møllen blev grundlagt i 1693, beliggende i et tæt skovområde lige mellem store lavvandede søer i Småland.

Møllen har produceret papir generation efter generation, de mestrer deres håndværk og udvikler det mest klimavenlige papir i verden.

Og det er en ting jeg godt kan lide ved Poster Store. De tænker miljø ind i deres forretning! Alle plakater er trykt på papir der er FSC-miljømærket for ansvarligt skovbrug. Deres trykkeri og al produktion af plakater bærer Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa.

Poster Store har mange inspirationsbilleder af billedvægge. Her ovenfor ser du et par af dem.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret