Kategori -
20. december 2017

Frida's julesok og nye traditioner


Når man får børn ændrer livet sig, på godt og ondt. Men mest godt, ihvertfald for vores vedkommende.
Især her i juletiden mærker vi forskellen på alle de nye ting der sker, end fra vores liv uden børn (barn). Vi hilser pænt goddag til nye rare traditioner og hverdagsrutiner. Her i julen tændes kalenderlyset hver morgen, der serveres lun havregrød med smør og kanel og hver dag efter vuggestue må der åbnes en af farmors pakker, fra den gamle fine pakkekalender, som tilhørte Lasse da han var dreng. ‘Lasse 1988’ står der fint broderet på den. Snart står der også ‘Frida 2016’. En helt ny tradition er startet, det er da hyggeligt.
Nye traditioner skabes. I den forbindelse tillod jeg mig at købe den fineste fine røde julesok i velour og med navn, perler og hele balladen. I julesokken har mormor sørget for fine små adventsgaver. Jeg købte julesokken af søde Mette på Instagram, der kalder sig Fau & Mo, som altså laver de her fine veloursokker med navn på. De kommer i flere forskellige farver, med og uden navn. Jeg tænkte det var en oplagt idé at Frida skulle have sin helt egen julesok, der kan følge hende hele livet. Jeg selv har også min egen julesok. Den er på ingen måde lige så fin som denne, for det er en jeg lavede i 1992 da jeg blot var 6 år gammel. Den er virkelig grim! Haha.. Men den hører julen til, så den hænger naturligvis fremme hvert år.
Hvad har I af juletraditioner?


Photos & styling: Mille Emilie┊Sonoma Seven

Kommentarer

  1. Tina - 20. december 2017

    Jeg har en lille pige på 4 måneder, og gør mig mange af de samme tanker som du i denne måned. Faktisk har vi også de samme julesokker hængende fra søde Mette, og her har far og mor også såmænd også fået. Nissen er dog for some reason ikke så flittig i mors sok… Uma er for nu komplet ligeglad, men jeg elsker tanken om at hun måske næste år vil forstå en del mere af det, og at det kan blive en af de juletraditioner hun vil huske resten af sit liv. Det er så vildt hvor meget der ændre sig og ændre betydning når der kommer en lille baby, og jeg synes det er så dejligt at vi både kan lave nye såvel som videregive gamle traditioner til dem ❤️

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret