Kategori -
9. august 2016

Fremkald dine billeder direkte fra din smartphone

Annonce: Indlægget er sponsoreret af Kiip App. Ord, holdninger samt billeder er alle mine egne.

Jeg vil lige komme med en heads up  til den geniale app Kiip. Kiip er en drønsmart app fra FUJIFILM, som gør det muligt for dig at fremkalde dine billeder direkte fra din smartphone. Det er simpelthen så nemt, at alle kan være. Med Kiip kan du både vælge billeder fra dit iPhone galleri, din Facebook, Instagram eller Dropbox. Der er flere forskellige formater at vælge imellem, og der er endda nogle af dem der er særligt beregnet til Instagrams ikoniske kvadratform. Man kan også få lavet kanvastryk og andre sjove billeder på fx kopper, skærebræt, hagesmæk og forklæde med ens billeder. Evt. sjove gaveidéer til bedsteforældrene eller en god ven.

Jeg har fået printet en masse billeder fra både mit eget iPhone galleri og lidt forskellige instagram billeder. Jeg har valgt den kvadratiske form med hvid kant, da jeg synes de er fine. Jeg tiltænker at hænge dem på køleskabet, i rammer og bruge nogle af dem som kort til gaver o.lign. Appen giver dig også mulighed for at redigere dine billeder med forskellige størrelser og filtre. 

Når man har valgt billeder og formater, så går man videre til kassen og betaler – det hele gøres fra din smartphone! Mine billeder var her allerede to dage efter at jeg havde lavet min bestilling, hvilket jeg synes er virkelig hurtigt. Der kan dog være længere levering på produkter som ikke er billedeprint, fx kopper mm.

RABATKODE TIL DIG:
Jeg har været så heldig at få lov til at give jer en fin rabatkode, der giver de første 30 billeder gratis i størrelserne 10×10 og 10×13,5 cm. Du skriver blot koden sonoma i slutningen af din ordre. Koden er gyldig t.o.m. den 30. september 2016.

Kommentarer

  1. Camilla - 9. august 2016

    Taaak! Manglede et bud på alternativ til pixum

  2. Orv det er smart. Den app skal jeg vidst lige kigge lidt på 🙂
    Mvh. Michelle-Marie

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret