Kategori -
10. maj 2019

Fredagsvelvære: 5 gode til håret

I er virkelig mange der spørger til mit hår altid, så tænkte jeg ville samle nogle af mine favoritprodukter i et indlæg. Der er mange flere end disse, men lad os starte blidt ud.

Jeg bruger nemlig ikke kun ét brand til håret, da jeg skifter det ud engang imellem. Men det er typisk de samme to-tre mærker jeg vender retur til indenfor de samme genre; hår, ansigtcremer, olier osv. Derfor tør jeg godt kaste lidt velvære-love afsted til disse produkter, da de virker fremragende i mit TYKKE hår.

Gigantisk løvemanke, knuder og fældning

Jeps! Jeg er en af dem der er beriget med en manke, så tyk som en træstamme. Mange siger ligefrem jeg er heldig med sådan et hår, men ærligt ikke? Nogle gange er det altså ikke altid liiiige fedt. Det er altid ekstremt varmt og jeg har altid totalt filtret løvehår. Jeg får altid tyndet gevaldigt ud i det, fordi der bare er SÅ vanvittigt megt hår. Bevares, det er da skønt og dejligt med en fyldig hårpragt, men det giver altså også nogle besværligheder med sig.

Lad mig nævne et par stykker:

  1. De der dumme filtknuder, opstår ud af ingenting, og de nægter pure at lade sig rede ud. Der skal hives og rives, redes som en sindssyg – og nogle gange klippes.
  2. Jeg fælder. Meget! M-E-G-E-T! Der er altid hår overalt. Hår på tøjet, på gulvet, i sengen – alle steder. Og jeg kan ikke engang give hunden skylden, for vi har ikke hund (er totalt allergisk).
  3. Det er vaaaaaaarmt. Hele året rundt. Sommeren er klart den værste tid. Haha! Ret upraktisk, når jeg er typen der altid har løst hår.

5 favoritter til håret

Nå, men ikke mere brok! Som udgangspunkt er jeg jo smadder glad for mit hår. Men de mange problemer med at det fælder og filtrer giver mig lidt mere at arbejde med. Ha! Derfor har jeg igennem de sidste maaaaaaange år prøvet alverdens produkter. Og disse er altså nogle af mine favoritter, fordi de afhjælper filtrering, knuder, spaltede spidser og gør det glansblødt. (glansfuldt og blødt på samme tid = glansblødt. Haha!)

Quick Dry Heat Spray

Jeg bruger den her varmebeskytter fra Maria Nila når jeg, en sjælden gang imellem, glatter eller krøller mit hår. Ens hår har jo ikke sååå godt af alt den varme, derfor passer jeg ekstra på det når det engang imellem hænder, at jeg finder glattejernet frem. Det sker dog ikke såååå ofte igen, men når jeg gør, anvender jeg altså den her. Jeg bruger den i fugtigt hår, da den reducerer tørretiden. Mega smart! Det er en af de bedste jeg har oplevet til langt hår, da sprayen hjælper vandet med at drive væk fra håret og så fedter den ikke håret, som jeg hurtigt synes de godt kan. Find Maria Nilas varmebeskytter her (reklamelink)

Invisidry Shampoo (tørshampoo)

Den her er også en favorit. Jeg er i det hele taget ret glad for Maria Nilas produkter. Men deres tørshampoo her (reklamelink) er virkelig god. Den er frisk men mild, og kan bruges på daglig basis. Ikke kun som tørshampoo, men også som sådan et ekstra slags stylingredskab. Den giver lidt hold i håret, så det er lettere at style og giver håret mere tekstur. Derudover er den vegansk.

Cherry Almond shampoo + conditioner

Jeg er virkelig glad for Avedas produkter. Jeg har tidligere skrevet om dem, og deres nye cherry-serie her er ingen undtagelse. Det er bare så vanvittigt lækkert, for det gør mit hår helt utrolig blødt og til at rede ud. Jeg har tidligere modtaget et shampoo-sæt i en pressegave, men har sidenhen købt dem selv hos Nicehair. For de ER bare gode! Aveda er også et af de der brands jeg bliver ved med at vende retur til, for de er vildt gode til lige netop min type hår (Læs: vanvittigt filtret og uglet løvemanke)

Den her serie er særligt god til langt hår, og den særlige blanding er udvunden (fra planter, non-petroleum mineraler eller vand – læs mere her) kirsebærblomst ekstrakt og sød mandelolie, der er med til at genoprette hårets blødhed og glans fra rod til spids, mens en 100% naturligt udvunden aroma fylder håret med en sød og saftig blomsteraroma. Mums!

 Oi Absolute Beautifying Potion (hårolie)

Jeg har brugt den her multifunktionelle hårolie fra Davines i eeeeeevigheder. Den er SÅ god! Jeg har prøvet enormt mange olier, for at afhjælpe mit hår fra at filtre og rode hele sammen, og den her vender jeg altså bare tilbage til hver gang.

Den er fugtgivende og tilfører samtidig næring til håret. Olien masseres ind i håret, og jeg plejer at kramme det i håndklædetørt hår. Den fjerner det der irriterende filtrede krus-hår og frizzer ligesom håret ned. Ha! giver det mening? Well.. Den er ihvertfaldf skide god, og jeg har nok brugt den igennem de sidste 5-6 år.

Spænder

Spænderne er fra Fabrek. I øvrigt en virkelig fin ny lille biks i Odense, som min veninde Fie har åbnet for nylig.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret