Kategori -
12. juni 2015

Fredags musthaves #1

Jeg har udset mig nogle fine sager, som alle er røget direkte på min ønskelisten. Alle items er ting jeg har kigget langt efter længe, så de er derfor denne fredags musthaves. Listen huser ovenstående 7 skønne sager:

Mobiltelefon: Mobiltelefonen har intet med bolig at gøre, I know, meeeen det lækre design gjorde udslaget for at jeg tog den med alligevel. Nu er det jo også min blog, og dermed mine regler. Så here goes.. Samsung Galaxy S6! Wow for en starut. Det skal lige nævnes at jeg altid har været en iPhone pige, så springet til en Samsung er lidt ukendt land for mig. Men forandring fryder som man siger! Det sidste halvandet år har jeg været godt træt af min iPhone, der har simpelthen ikke været andet end bøvl med den. Så virker batteriet ikke, så går telefonen ud pludseligt, så virker kameraet ikke, så fryser den osv. osv. CHRIST! Det kan man jo ikke leve med i denne digitale verden, vel? Det kribler i fingrene efter at få en ny telefon, og Samsungs Galaxy S6 er virkelig en god kandidat! Er der mon nogen af Jer derude der er vante med Samsung og/eller er skiftet fra iPhone til Samsung, som jeg nu går og overvejer? Kan I evt. give mig lidt gode råd og tips? Hvilken model er bedst; Galaxy Edge eller Galaxy S6? Jeg frygter lidt brugervenligheden på Samsung, men jeg har altså forelsket mig hovedkulds i designet, og de mange features den har, især skærmopløsningen og kameraet er jeg svært begejstret for. Find Samsung Galaxy S6 her.

Vaser: De sorte smukke og rå vaser er fra det norske brand Ment, som laver de fineste keramiksager. Jeg ka’ godt sige Jer at det er pænt. Jeg har udset mig disse sorte banditter. Jeg er HELT dårlig med den sorte blanke vase, men at få selskab af den matte sorte vase ville nu heller ikke være dårligt. Find vaserne her.

Magasinholder: Smuk magasinholder fra danske Kristina Dam. Er den ikke bare fin? Jeg er vild med det helt uspolerede egetræ, de moderne dele som messing, marmor og stof der alle er mikset med det fine træ. Derudover er den jo hammer funktionel, idet den agerer både magasinholder men også som et lille sidebord. Love it! Find den her.

Broderet pude – New York: Den broderede pude har jeg længe været tosset med. Jeg synes der er noget fint og hyggeligt over dem, både med farver, broderiet og bynavnet. New York er vi helt tosset med herhjemme, selvom vi kun har været der af 2 omgange. Vi var lidt langsomme om at komme afsted, men nu kan vi slet ikke få nok. Vi er allerede igang med at planlægge den næste tur! Find puden her.

Væglampe: Tjek lige denne skønne væglampe. Perfekt til soveværelset eller til kontoret. Den kan virkelig skabe et råt look. Lampen er fra Frama, som generelt bare laver nogle fede sager. Find den her.

‘We should kiss often’ plakat: Denne plakat har jeg faktisk derhjemme. Den er da skøn, og budskabet er rigtig fint synes jeg! Man kan aldrig få for mange kys, så derfor ‘we should kiss often’! Find plakaten her.

Plaid: Jeg har længe været HELT dårlig med den her smukke plaid. De fleste af Jer genkender nok mønsteret. Plaiden er fra det velkendte brand, Lala Berlin. Modellen hedder ‘Trinity’ og er fremstillet i 100% cashmere, og er perfekt til de kommende kølige sommeraftener. Tæppet måler 130×200 cm, og kommer i 4 forskellige farver. Det er en lidt peberet bassedreng med en pris på ca. kr. 5.700,- Av! Find den her.

Kommentarer

 1. Lovisen - 12. juni 2015

  Jeg har været Samsung pige de sidste 3-4 år, og har haft Galaxy 4 og 5, og er vilde med dem. Især kameraet synes jeg fungerer optimalt… Jeg vil så gerne have 6’eren, men bryder mig faktisk ikke så meget om Edgen, men det er jo en smagssag.
  Den plaid er jo så vanvittig smuk, men lidt pebret, er noget af en underdrivelse 🙂

  1. Jeg bliver også mere og mere hooked! Jeg er enig med dig, jeg er også mest til Galaxy S6. Den er sgu pæn!
   Haha.. Ja, den er en dyr fætter den plaid! Meeeeen altså, det er jo cashmere! 🙂

 2. Josephine - 12. juni 2015

  Jeg er selv gået fra iphone til samsung galaxy 5 sidste år. Jeg går ALDRIG tilbage til iphone -men man skal aldrig sige aldrig.
  Jeg var som dig meget bange for det nye design og styresystem. Men det er bare en vanesag lover jeg dig. Kameraet er så godt, du kan få de samme apps som til iphone. Og så synes jeg det er fedt man har mulighed for at skifte batteri, hvid det skulle gå hen og blive slidt 🙂 håber det hjalp lidt

  1. Uhh, mange tak for feedback! Det er altså rart at høre det fra andre ligesindede.. Haha.. Jeg er ret pjattet med det kamera og selve skærmopløsningen, så jeg er tæt på at kaste mig ud i det. Jaaa, det er helt sikkert en vanesag! Men jeg synes bare iPhone og generelt Mac er SÅ dejligt nemt. Men kan da også huske da jeg skiftede fra en random bærbar til min første mac computer, hvor let det egentlig gik. TAK for rå! Og god weekend 🙂

 3. Bodil - 12. juni 2015

  Tak for at finde de seje sorte vaser – vil fluks ønske mig den blanke til min fødselsdag. Og gå at glæde mig til, at se de blomster jeg vil plukke og placere i den….. Havde ellers overvejet at lave et DIY projekt med noget højglans sort maling og forskellige dåser/beholdere i sommerferien….

  1. Jaaa er de ikke bare fine? 🙂 Godt du kan lide dem, håber du får dem så! Hehe.. de er også røget på min ønskeliste!
   Man skal nu aldrig kimse af et godt DIY projekt. Det er nu altid hyggeligt!
   God weekend Bodil 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret