Kategori -
17. december 2014

Fossilized jellyfish

 photo ACCA4E36-CD43-4A3C-9966-CD74542D8B63_zpsl169xml8.jpg

Siden jeg stiftede bekendtskab med disse sjove vandmænd i forstenet glas, har jeg været vild med dem. Jeg faldt over dem hos en af favorit butikkerne, nemlig Areastore. Butikken har til huse i Store Kongensgade i Købehavn og er en skøøøn og skør butik, med alverdens fine og sjove sager. Man kommer ikke ud uden poser, så er i advaret! Vandmændene fåes i både store og små. I hvid, mørklilla, grøn, pink og orange. Jeg valgte den store udgave i hvid, da den passer bedst ind i min indretning og er mest neutral. Er dog også lidt lun på en i mørklilla, så måske der ikke går lang tid før min hvide vandmand her får sig en makker. Det må tiden vise. Sjov og fin er den ihvertfald. Hvad synes i om den?

I have a big crush on my new fossilized jellyfish. I think it’s so cool. I chose the white one since it’s perfect for my decor. But I think I need one more in purple too.

 photo 3997538E-6E60-407F-8994-A5E89B70E41B_zpsespep80j.jpg

‘Edith’ cup from Meyer Lavigne via Stilleben / Marble house from Søstrene Grene / Fossilzed jellyfish from AREASTORE

::

Koppen med det lille ansigt på er også temmelig ny. Jeg faldt over den i Stilleben, en af mine andre yndlings interiørbutikker. Jeg synes den er skide sød og samtidig lidt fjollet. Den er vildt god i størrelsen til mine mange hyacinter eller blot til en lille kop kaf’. Win!

The small cup with the face on is also a new member. It’s a Meyer Lavigne creation and comes in many different options. I really like them all, and they’re really good as a small vase for hyachints or just for a small cup of coffee. 

Kommentarer

  1. Caroline - 17. december 2014

    Tog lige et kig på webshoppen og må konstatere at jeg snart må besøge Areastore! Kender ikke butikken, men det ser ud som om de har nogle super fede ting 🙂

    1. JA! Du skal da SÅ meget besøge Arestore snarest! Det er totalt slaraffenland. Man kan gå rundt i timer og lure, selvom om butikken ikke er vanvittigt stor. Men de har bare såååå mange skønne sager. Jeg kommer aldrig ud derfra uden at købe noget! #farligt

  2. Anita - 17. december 2014

    Hvem laver de der super fine jellyfish? Jeg ttænker mærke, eller er det Areastore selv der star bag designet? De er super skønne:-)

    1. Jeg ved det faktisk ikke, desværre. Kunne forestille mig det er nogle de selv får lavet. HAY har vidst lavet nogle på et tidspunkt, men dette er ikke HAY. Det står ihvertfald ingen steder.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret