Kategori -
5. maj 2019
Annonce for Ellos

Forårsfristelser i franske toner med Ellos

Lasse og jeg skal til Paris i slutningen af måneden. Juhu! En lille sviptur bare ham og mig. Jeg var så heldig at få en weekendtur i den franske hovedsstad i fødselsdagsgave her for en uge siden. Jeg har kun været der én enkelt gang, for noget der ligner 12 år siden, og Lasse har aldrig været der. Så vi glæder os selvsagt til at komme derned og opleve den smukke by.

Jeg har pakket al vintertøjet væk og er derfor i gang med en mindre forårsrengøring- og udrydning i klædeskabet. Noget af alt det gamle slidte tøj skal ud og lidt nyt skal ind. Jeg kigger ofte på Ellos, for de har altså bare alt – både til boligen og garderoben. Og de har faktisk utrolig mange gode sager, det er sådan lidt et online slaraffenland.

Jeg har kigget lidt på deres forårssager og har fundet 10 herligheder med lidt franske toner. Klassiske sager som dur til alt i garderoben og som dermed kan bruges i mange år; en klassisk og let trenchcoat (det går man jo aldrig galt i byen med, vel?), et par gode sneakers (for vi skal helt sikkert gå meget), en god hvid basis t-shirt og fine kjoler til om aftenen når vi skal ud og spise (som også kan anvendes med jeans under og sneaks til hverdag). Ja, som du kan se er der lidt af hvert, og alt sammen kan bruges til både hverdag og fest – hele året rundt.

1. Hvid t-shirt i hør / 2. Sort flæsekjole med prikker / 3. Hvide sneakers med ternet snørrebånd
4. Ternet kjole md knapper / 5. Klassisk trenchcoat / 6. Brun stroptop med prikker / 7. Hvide lædersneakers
8. Kort jakke med bindebånd / 9. Sort nederdel med prikker / 10. Hvid polo.agtig top med krave

Pssst… Ellos har lige nu 30 – 40 % rabat på kjoler og overdele indtil 7. maj, men skynd Jer. For flere størrelser er allerede udsolgt!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret