Kategori -
24. april 2017

Fødselsdagskort, takkekort, menukort og alle mulige andre papirsager


Frida bliver snart 1 år. 1 ÅR! Ej, vær sød lige at vise mig lige hvor den stopknap er. Hold nu fast, hvor går tiden stærkt, altså. Det føles, som var det igår, hun kom ud til os. Vanvittigt! Nå, men til sådan en flot 1-års fødselsdag skal der naturligvis holdes børnefødselsdag. I bedste stil har vi fået lavet fine invitationer i papirform.

Jeg kan ikke tage æren for det fine design. Jeg har nemlig blot indsat billeder og tekst, og herefter trykket ‘betal og send’ på CEWE. I en bryllupsplanlægningstid er der ikke megen tid tilovers til andre projekter, derfor blev vores fødselsdagskort altså bestilt. Jeg synes de er blevet vanvittigt fine. Papiret er sådan noget fine art mat papir, som minder lidt om akvarelpapir. Ret råt og cool, synes jeg. Normalt ville jeg jo designe mine kort selv, ligesom jeg lavede vores egne dåbsinvitationer, men vi har bare ikke den der ekstra tid lige nu. Selve opsætningen var en smule kringlet, men ellers gik alt andet upåklageligt.

Denne type kort (med 4 billeder, som vi har valgt) synes jeg også gør sig ret ideel til fx. takkekort også. Men der findes mange andre fine designs, så man kan designe det lige efter den anledning man skal have.

Du kan designe dit eget deko print lige her.Til vores bryllup har vi fotograf på hele dagen. Vi har hyret Storybook Studio (læs mere i dette indlægså vi kan få en masse gode billeder fra vores store dag. Mange af disse billeder vil naturligvis blive til fantastiske minder vi kan hive frem om mange år. Når vi engang får billederne, skal de helt sikkert i glas og ramme og alt det. Bl.a. skal de også bruges til de der takkekort man også skal sende ud, når hele paraden er slut. Her kunne ovenstående design være oplagt til takkekort, med masser af plads til billeder.

MEN vi har faktisk også snakket om at få lavet en fotobog. I ved, sådan et lille album. En personlig bog. Sådan en smart en med hardcover og masser af plads til store billeder indeni. Det kan altså noget! Min storesøster og svoger fik lavet en sådan bog, og den ligger som en slags coffee table book i stuen. Jeg kigger næsten i den hver gang jeg ser den, og bliver mindet om en fantastisk dag.

Derfor skal vi også have sådan en fotobog. Jeg har ligeledes kigget på nogle forskellige fra CEWE, som har et stooort udvalg af formater, og man har uendelige muligheder for at designe ens fotobog præcis, som man vil have den. Der findes ni formater og op til fem papirtyper, og du bestemmer selv alt fra sideantallet og coveret til farver i fotobogen og placeringen af tekster og fotos. Du kan endda også integrere videoer i din lille personlige bog. Det lyder ret tjekket, så det skal vi helt sikkert have. Se selv de forskellige formater og typer af fotobøger lige her.

Eneste beslutning bliver hvilket format det skal være? Det må vi lige tænke lidt over i mellemtiden.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret