Kategori -
10. marts 2015

FOCUS ON: Reiko Yamamoto

Reiko Yamamoto

Tidligere idag faldt jeg over dette brand: Reiko Yamamoto. Har aldrig hørt om det før, så jeg tænkte jeg ville nærstudere det lidt. Det er jeg både glad for, men også en anelse irriteret over. Jeg har nemlig forelsket mig totalt i de fine keramik sager. Jeg er især HELT dårlig med de fine kopper med prikker på. De er simpelthen SÅ pæne og fine, og de ville virkelig være perfekt til min daglig kop kaffe! Jeg er sikker på den vil smage langt bedre i disse kopper! Åh mand.

Men jeg ved ikke hvor man kan købe dem. Buhuuu! Jeg har søgt, søgt, søgt og søgt lidt mere.. men kan desværre kun finde et par udenlandske webshops, som bl.a. THE SHOP in East Liberty. ØV! OGså komemr der enten told eller ekstrem dyr forsendelse oveni. Det er ellers virkelig fint og meget mig. Resten af kollektionen er virkelig også fin. Se bare skålene, tallerkenerne, de skæve skeer og fade. Jeg er virkelig helt dårlig med det der rå og skæve udseende. Det hele behøver ikke altid at være så perfekt og lige. Vel?

_

Earlier today, I came across this brand: Reiko Yamamoto. I’ve never heard of it before, so I’d look closer into it. I’m both happy but also a little annoyed about this. I’ve totally fallen in love in all ceramic stuff from the brand. I am especially COMPLETELY in love with the fine cups with dots on. They are SO cute and would really be perfect for my daily cup of coffee! Oh my. But I don’t know where to get it! SIGH! I’ve searched, searched, searched and searched a little more.. but unfortunately I can only find a few foreign online shops that include THE SHOP in East Liberty. SIGH! Damn.. I really love these cups.. and also the rest of the collection. It’s really cute. Just look at the bowls, plates and dishes. I’m quite crazy about that rough and crooked appearance. Everything doesn’t always have to be so perfect and straight. Right?

* Photos Reiko Yamamoto

Reiko YamamotoReiko YamamotoReiko YamamotoReiko YamamotoReiko Yamamoto

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret