Kategori -
28. april 2021

Flytbare plantekasser

Jeg har endelig fået købt mit nogle flytbare plantekasser til terrassen og baggården. Jeg har længe gerne ville have nogle flytbare plantekasser til at skabe små rum i vores uderum.

Jeg faldt tilfældigt over denne fine aflange ‘Land Classic’ plantekasse fra Landhave, som holder til her på Amager, ude ved Kastrup.

Plantekasser er en genial måde at gøre ens have og terrasse ‘mobil’, forstået på den måde, at man kan flytte højbedet eller blomsterkassen efter behov, til et solrigt sted eller for læ eller afskærmning. Smart!

På terrassen manglede vi lidt noget afskærmning og læ i den ene ende, da der er åbent. Nu har jeg plantet Kirsebærlaurbær, og synes det ser så fint ud.

Jeg har købt to, og den anden står i baggården, hvor jeg har plantet lavendel. Men man kan jo plante lige det man vil. Plantekasserne kommer i mange forskellige størrelser. Man kan få højbede, plantekummer, altankasser m.m.

Landhaves mobile plantekasser er forsynet med bundplade og hjul. Højbede med hjul kan anbringes på en træterrasse uden at træet rådner, og kan nemt flyttes rundt – så ønsker vi lidt mere grønt tæt på vores havemøbler, kan vi bare rulle planetkassen derover.

Plantekassen her kan stå ude hele året, for både kasse og hjul tåler frost. Men de kan også bruges indendørs. Hjulene monterer man selv med det vedlagte værktøj.

Jeg har valgt min plantekasse i råjern, så den vil rustne over tid – og er faktisk allerede begyndt at rustne flot. Jeg elsker det der lidt rå look det får.

Har I også plantekasser i jeres uderum? I så fald, hvad har I så plantet i dem?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret