Kategori -
21. september 2014

Flip Clock screensaver

De fleste af jer kender den nok i forvejen, men det gør den ikke mindre pæn og cool. Jeg snakker selvfølgelig om den seje Flip Clock pauseskærm som vist på ovenstående billeder. Jeg synes pauseskærmen her er så visuel pæn og er derfor i min objektiv værdig nok til et indlæg for sig her på bloggen, trods det ikke er særlig boligagtigt. Men som i kan se har jeg den på min computer, og pænt ser det jo ud.

Jeg nyder faktisk når min computer slår over i pausemode mens jeg trisser rundt med kaffe og vasketøj. Den aller bedste del – pauseskærmen kan downloades helt gratis lige her.

Kommentarer

  1. Ja gør det 🙂 den fungerer fint til lidt smykker og sådan.
   Selv tak – tak fordi du læser med!!

 1. marie-louise - 21. september 2014

  Jo længere ned jeg kommer på bloggen, jo flere ting må jeg eje. Tak til Lullumut for inspiration!
  Haps til denne pauseskærm også. 🙂

  1. Hvor dejligt du kan bruge den – og fedt du bliver inspireret! 🙂

 2. Laura - 21. september 2014

  Hejsa. Er det gratis at downloade den? 😊

  1. Mille Emilie - 21. september 2014

   Ja. Ganske gratis 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret