Kategori -
14. marts 2018

Fine bogreoler til børneværelset


Jeg har læææænge ledt efter en eller anden form for bogreol/hylde til Fridas mange børnebøger. Først tænkte jeg at finde en gammel tallerkenrække på loppemarked eller dba, men er bare ikke rigtig kommet videre med projektet. Har ikke haft tid til at kigge efter i sømmene, og så går fidusen lidt af det synes jeg.
Men sidste gang vi var en tur i IKEA efter nogle småting, faldt jeg tilfældigt over disse små fine træhylder. Jeg ledte ikke bevidst efter dem, men pludselig kom vi forbi dem, og jeg stoppede straks op. Jeg synes de er SÅ søde. De fungerer helt upåklageligt til lige netop det jeg havde forestillet mig. Jeg har holdt dem i det rå træ, men man kan jo male dem en eller anden fin farve, hvis man lyster.
Jeg har hængt dem i børnehøjde, så Frida selv kan tage bøgerne ned. Hun er dog stadig liiiidt for lille til selv at tage dem ned endnu, men hun viser stor interesse for bøger generelt, så er sikker på det bliver et hit om nogle måneder. Vi læser en del for hende. Det er simpelthen så sødt. Hun finder en bog, går kommer hen til os og møver sig baglæns op på skødet af os så vi kan læse. Det bedste er hvis vi sidder i skrædderstilling, så kan hun lige sidde der i hullet. Haha! 
Hylden er en del af FLISAT-serien og koster den nette sum af 99,-
Find boghylden hos IKEA lige her


Både mine og Lasses gamle bøger pryder hylderne. Alle de gode gamle som bl.a.;
Gummi Tarzan, Orla Frø-Snapper og Folk & røvere i Kardemommeby

Kommentarer

  1. Caroline - 14. marts 2018

    Hvor er den fine sofa fra?

    1. Den er fra byKlipKlap. Den skriver jeg mere om i et post for sig.

  2. Maria - 14. marts 2018

    Sååå fint altså ? Hvor er kurven fra?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret