Kategori -
21. marts 2017

FERIEDRØMME! Hvor rejser man hen med børn?


Okay okay okay, jeg torturerer mig selv for tiden. Jeg har SÅ meget brug for at komme på ferie snart. Sidst vi var på solferie er over to år siden. Okay, det er faktisk løgn. Vi var et smut på Fuerteventura i marts sidste år, men det var nærmest overskyet hele ugen, så det tæller ikke. Haha! Nå, men tiden er jo ligesom bare fløjet afsted. Det hedder vidst livet. 
Men jeg kan virkelig mærke at jeg har desperat brug for at mærke solens stråler og varme på min krop. I ved, sådan blive rigtig gennemvarm i hele kroppen. Åhhhhh! Lasse har arbejdet som en gal det sidste års tid, så en afslappet daseferie er virkelig tiltrængt. Vi overvejer virkelig meget at tage en rejse inden brylluppet. Det kunne være så lækkert med en daseferie, varme og ikke mindst få lidt kulør og glød i ansigtet. 
De sidste mange dage har jeg siddet og savlet over diverse varme rejsedestinationer. Egentlig var en sviptur til fx Barcelona dét vi gik efter. Men nu har jeg lavet den “store fejl” at surfe rundt henne hos Yaneeda, som har alverdens lækre rejsemål. Jeg har forelsket mig i alle de eksotiske steder: Bali, Laos, Thailand, Zanzibar, Mexico, Dubai og Maldiverne. Min søster er på Bali lige nu, og sender billeder derfra. De er afsted med to børn, og det fungerer så fint. Er jo sleeeeet ikke misundelig. Ej, misundelse er en grim ting, men jeg er det alligevel lidt (på den gode måde).
For os ville en rejse til fx Zanzibar være ret ideel. Frida og jeg kunne ligge inde på stranden, mens Lasse surfer. Han elsker at surfe/kite, og gør det normalt hele sommeren. Jeg skal bare have en solseng, sol i mit ansigt og en kold drink, så er jeg glad og tilfreds 🙂 Frida kan sove i skyggen og vi kan plaske med hende i vandet. Ejjj det ville være så skønt jo. Hun elsker at være i bad, så at se hende plaske rundt i en pool ville være lykken. Jeg læste (og drømte) også lystigt med da Jane fra Badbanditten var på Zanzibar. Zanzibar er helt sikkert på listen over ønskede rejsemål. Sammen med Mexico og Bali og og og… Listen er lang. så jeg vil dagdrømme videre. Vi har aldrig rejst med børn, så det er jo lidt en udfordring.
HVOR vil I anbefale at man rejser hen med børn? Er sikker på I er flere derude, som har rejst med jeres børn? Smid endelig jeres tips, råd og erfaringer i kommentarfeltet. Det vil vi tage imod med kyshånd. 

Billederne er fra vores tur til den Dominikanske Republik i 2014.

Kommentarer

 1. Karina - 21. marts 2017

  Vi har lige været i Dubai med vores datter på 3 år. Dubai er supernemt med børn, ingen dårlig mave osv. Samtidig perfekt kombi af sol, strand og by. Og næsten bedst af alt, kun 6-7 timer i fly, hvilket er mit max, hvis man blot snakker én uges ferie. Normalt har vi altid styret LANGT udenom fancy hoteller, fordi vi hellere ville bruge pengene på oplevelser, men denne gang gik vi bare all in og tog et 5 stjernet hotel, fordi vi bare gerne ville slappe helt af uden at tænke på noget, og det var det helt rigtige for os. Lækkert poolområde, privat strand og ok mad på hotellet. 🙂

  1. Wauw! Tusind tak for feedback Karina. Det lyder vanvittigt lækkert. Fik faktisk lige anbefalet Dubai af en veninde tidligere. Det lå jeg tjekke ud ? TAK!! Og ja, flyvetiden er ret god til Dubai. Det er et plus!

 2. Sara - 21. marts 2017

  Hvor gammel er din datter? Jeg synes der er stor forskel på hvilken form for ferie der egner sig til en baby, en tumling, eller som i mit eget tilfælde en teenager 🙂

  1. Frida er snart 10 mdr. Fylder 1 år 1. juni. Du har helt ret. Der er stor forskel. 🙂 Det skulle gerne være baby/tumling venligt.

 3. Signe - 21. marts 2017

  Hej! Vi har lige købt til Grækenland i juni. Med to børn. Der er koralblåt vand, surferstrande, syyyyygt god mad OG en relativt kort flyvetur. Vi rejser med Apollo og har egen lille lejlighed på et hotel, men med tekøkken, så vi kan lave havregrød om morgenen og putte børn i det ene værelse om aftenen.

  1. Hej Signe,
   Det lyder også rigtig dejligt med Grækenland. Jeg har været i Grækenland nogle gange, men aldrig med barn. Vil du skrive hvordan det gik når I har været afsted? Det lyder smart med et lille tekøkken, så man har mulighed for at lave lidt mad selv. God ferie!

 4. Emma - 21. marts 2017

  Hej søde Mille,
  Vi har rejst utrolig meget med vores dreng på 2,5 år, lige siden han var baby faktisk.
  Vi har været på Bornholm, Spanien, Grækenland, Frankrig, Malta, Mallorca, Dubai og USA, bare for at nævne et par af stederne.
  Dubai er det sted jeg vil anbefale allermest.. Især når Frida er så lille!
  Der er dejlig varmt, pool og sandstrand, masser af seværdigheder, super shopping og så er alle mennesker bare super servicemindet og hjælpsomme.
  Det tager 7-8 timer at flyve derned. Vores dreng sover altid næsten hele turen.
  Så længe I slapper af, så slapper baby af.
  God rejse!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret