9. februar 2019

Pastelfarvede små blomsterbomber

En af de absolut bedste ting i hverdagslivet, som jeg kan komme i tanker om, er blomster. Lykkebarometeret stiger helt automatisk og for fuld skrue. Vi giver hinanden blomster i mange anledninger, som værtindegave, ved sygdom, når vi vil sige undskyld og tillykke eller blot et stille jeg elsker dig. De spreder så meget varme, så mange smil og kan erstatte næsten alle slags ord!

Nogle gange skal man også huske at forkæle sig selv. Det gør jeg faktisk ofte, og der er sjældent en anledning til det. Det er ofte en buket ‘bare fordi’! For nylig var jeg en tur forbi Torvehallerne, hvor jeg summede rundt i min egen verden med musik i ørerne blandt velduftende kaffe og kager, glade turister og smilende blomster. Udenfor satte jeg kurs mod min lokale blomsterpusher Stalks & Roots. Jeg skal altid lige forbi!

Gitte som ejer biksen stod for vores eventyrlige borddækning med krystaller, markblomster og oliventræer til vores bryllup, og hun er simpelthen et af de skønneste mennesker jeg kender. Altid så sprudlende og glad med masser af energi. Det smitter! Et skud Gitte og så er man i hopla. Desværre var hun der ikke denne dag, men lige der ud af øjenkrogen, havde hun alligevel sat sit muntre præg i blomsterbiksen.

Pastelfarvede små blomsterbomber

Lige dér midt på torvet, på den mest grå regnvejrsdag i mands minde, lyste de dejligste pastelfarver nemlig op under teltet. De smukkeste slikfarvede blomster. Små fine nussede brudeslør i en eksplosion af både lyserød, gul, lilla og lyseblå. Som det rene slik, små blomsterbomber. Jeg kunne simpelthen ikke dy mig, så hjem kom en buket. En STOR buket!

Én stilk for 25kr. eller en kæmpe buket for 400kr.  Jeg kunne simpelthen ikke dy mig! Den store buket kom med mig hjem, og juhu for det. Nu står denne store kærlighedsbuket og lyser op og spreder glæde, sådan helt ind i knoglerne. Tænk sig, at farvefine blomster kan den slags. Det er jo næsten som en stor buket candyflos.

Det blev et længere indlæg om pastelfarvede slikblomster, men altså. Se dem nu lige… Og I er mange der har spurgt til dem siden jeg viste dem på min instagram , så her har i dem mine damer og herre.

Gittes tip: Kom dem i vand i en uge, tag dem så op og lad dem tørre! Så har du nærmest en evighedsblomst.

Kommentarer

 1. Mie - 9. februar 2019

  Hej.. tørrer du dem bare stående i vasen uden vand eller hænger du dem med blomsten nedad? 🙏🏼😄

  1. Hej Mie,
   Jeg har bare ladet dem tørre i vasen, men de holder facon og farve bedre hængende – faktisk!

 2. Mie - 9. februar 2019

  Tørrer du dem hængende eller bare i vasen:)? Vh Mie

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret