Kategori -
16. april 2015

Få styr på køkkenvasken

øko bambus træfad / dymo / brun glasflaske 250 ml. / sort pumpe til 250 ml. flaske / lille kop med ansigt på

Jeg har fået ordnet køkkenet lidt idag. Bl.a. har jeg fået styr på området omkring køkkenvasken, der ofte sejler. Jeg har anvendt mit fine øko træfad som samlingspunkt for sæbe og stålsvamp. Det fungerer ret godt synes jeg. De brune apotekerflasker har jeg opgraderet ved at sætte dymo på. Jeg viste jer faktisk de fine apotekerflasker i plastic i dette indlæg, hvor jeg blot har anvendt dem til shampoo, balsam og sæbe.

Kommentarer

 1. Camilla Carlsen - 16. april 2015

  Så fint, er vild med din blog! Synes ikke dine flasker ser så brune ud, er farven som på billedet? Ved du hvad diameteren er på flasken?

  1. Tusind tak Camilla 🙂
   Flaskerne her er i glas, de er lidt mørkere end dem i plastic. Så farven snyder lidt på glas kontra plastic.
   Disse flasker er 250 ml, ved ikke lige hvad diameteren er her på stående fod. Men et skud fra hoften er nok ca 10 cm.

 2. Camilla - 16. april 2015

  Hej Mille Emilie.
  Tak for et fint indlæg. Jeg kan se, du har en Dymo, der kan skrive æ, ø og å. Den maskine, du linker til under billedet, er det den, som du har brugt? Det vil simpelthen være så træls at købe en, som ikke kan skrive de tre danske bogstaver ??
  Dbh. Camilla

  1. Hej Camilla. Nej jeg købte min hos Papirlageret ved Nørreport st, men det burde være den samme.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret