Kategori -
15. november 2018
Annonce for Stelton

Få julen bragt til døren

Glædelig jul venner!

Ej okay.. måske liiiiidt tidligt, men altså.. julen står for døren. Måske lidt tidligt for nogle, men for sådan en julegris som mig, så er det helt perfekt timing. I går blev der hængt julepynt op i gaderne i både Nørregade og Fiolstræde, så hyggeligt. Elsker at kigge udover byens tage og se de hvide julehjerter lyse der midt i mørket. Det er helt klart en ting jeg vil savne når vi flytter ud af byen. Men så må jeg hænge mine egne lysende julehjerter op ude i haven. Må ud i Københavns gader med kameraet en aften. Det er så fint!

Nå, men i dag skal det handle lidt om adventskransen. For den skal vi vel egentlig snart til at have styr på. Det er jo altså 1. søndag i advent lige straks. Om godt to uger går det løs. Hvis du ikke er den julede type, så kan du let og elegant springe henover mit indlæg her. Ingen tvang 😉  Men ellers håber jeg du bliver hængende lidt endnu.

Få julen bragt til døren

For ser du.. Jeg er ikke alene om at elske juletiden. Det gør Stelton og min lokale blomsterpusher Stalks & Roots nemlig også. I sidste uge var jeg inviteret til det fineste arrangement jeg længe har været til. Til blomstersnak, julehygge og blomsterbinding i Stalks & Roots’ fine kælder lige ved Torvehallerne, tre ting jeg virkelig holder af. Her demonstrerede søde Gitte på fineste vis, hvordan man selv kan flette sin adventskrans om den fine Tangle-stage i børstet messing fra Stelton.

Stelton og Stalks & Roots er denne jul gået sammen om det fineste tiltag. Man kan få julen bragt til døren. Man kan på hos & Roots købe en færdigpyntet adventskrans, hvor den gyldne Stelton Tangle adventsstage er pyntet med grønne eucalyptus grene med og uden knopper, farvefine rosenpeber og lange fyrnåle. Og bare rolig, det hele holder hele julen igennem. Med kransen og stagen følger 8 smukke lange lys, og prisen er inkl. fragten. Stelton stagen kan man så efterfølgende hive frem år efter år, hvor man kan pynte den på ny eller lade den stå som den er, helt gylden, enkel men dog skulpturel.

Ved første øjekast ser den måske lidt kedelig ud, men der er altså masser af muligheder i den. Fordi den er flettet og let i udtrykket, kan man nemt lege med den, flette grene og blomster ind og ud som man har lyst til. Man kan altså style den både op og ned så den får helt nye udtryk, alt efter hvordan man vælger at pynte den. Giv den fuld knald med masser af grønt, store blomster og mange farver eller hold det simpelt med få “ingredienser” og ensartede nuancer. Selv pyntede jeg min lidt mere voluminøs med mange rosenpeber samlet i den ene side, og med god fylde fra eucalyptus, men stadig med kig til den gyldne Tangle-stage.

En magisk oase under jorden

Stalks & Roots har to placeringer i København. Den ene finder du midt i Torvehallerne på pladsen mellem de to haller. Her sælges der afskårne blomster “STALKS”, fine blomsterbuketter og du har frit valg til at blande din buket. Skråt overfor Torvehallerne, på hjørnet af Vendersgade og Israels Plads under Decorfarver og Collage, finder du deres kælderbutik, hvor der sælges masser af grønne planter, krukker og store blomster “ROOTS”.

Kælderbutikken er en magisk lille grøn oase under jorden. Hvis du ikke har været der, så skal du altså gøre dig selv den tjeneste lige at svinge forbi. Det er som at komme nedenunder jorden, ned til rødderne. Det er sådan et fedt lokale og det er fyldt med smukke grønne planter, blomster og krukker der titter ud fra alle sider. Jeg kan slet ikke styre mig når jeg er dernede. Haha! Falder også altid i snak med søde Gitte når hun er der. Gitte stod nemlig for ALT hvad der indebar blomster til vores bryllup. Hun er simpelthen for vild, så dygtig og ualmindeligt sød.

Bestil din egen adventskrans her!Rosafarevde rosenpeber i smuk kombination med de grønne eucalyptusgrene med knoppper!


Foto + styling: Mille Emilie Vilmar

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret