Kategori -
29. november 2014

Etsy goodies: Wrap it up!

 photo wrapitup_zps60d5864d.png

1. Red print | 2. Gold dots | 3. Winter forest | 4. Marble speckled | 5. Fir tree | 6. Newspaper | 7. Soft color | 8. Blue dot | 9. Triangle

Julemåneden nærmer sig med hastige skridt. Jeg elsker julemåneden og alt hver der dertil hører. At pakke gaver ind er især en af mine yndlings julebeskæftigelser. Jeg elsker at nusse om gaverne til dem jeg holder allermest af. Det er et projekt jeg virkelig hygger mig med, og jeg er altid på udkig efter masser af fint nyt gavepapir og bånd. Jeg har endnu engang været på jagt på yndlings Etsy og fundet nogle skønne sager! Har bestilt en del af sagerne selv, så jeg allerede nu kan være forberedt til juleindpakningen. Juhu!

_

It’s soon my favourite month – Christmas month! Yay! I love christmas and everything about it. Wrapping christmas present is especially one of my favourite things to do. I love to be creative and decorate the gifts nicely. I really enjoy the wrapping part, and I’m always well prepared with a lot of different wrapping paper. I have once again been hunting on my favourite Etsy and found some really nice stuff. I actually already ordered a number of wrapping papers! I’m totally ready for this holiday season. Yay!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret