Kategori -
23. oktober 2014

Etsy goodies: October '14

 photo etsy-october14_zps9ead4961.png

1. Brass table lamp | 2. Chalkboard labels | 3. Ceramic cube planter | 4. Concrete planter | 5. Leather bar stools 
6. Clipboards | 7. Set of 3 handmade ceramic houses | 8. Glass house | 9. Set of 3 wooden boxes

Hvis nogen skulle være i tvivl så er jeg hamrende tosset med Etsy! Det må være min største online last hvad angår nips og sjove sager til bl.a. hjemmet. Dem af jer der ikke kender Etsy kan jeg fortælle, at det er en online shop hvor privat personer kan sælge deres værker. Det er en skattekiste fyldt med maaange finurlige sager, og du kan finde stort set alt derinde. Jeg tager rigtig ofte på rundtur i deres boligafdeling, hvor jeg kan bruge timer på at kigge efter skønne sager. Jeg har lavet flere forskellige mapper til alverdens sager til hjemmet, så jeg tænkte at lave et nyt tiltag, hvor jeg engang imellem vil dele ud af mine nyeste fund. Her har vi altså første udgave – oktober udgaven med 9 skønne sager jeg har et godt øje til og som er blevet “saved” i mine mapper!

_

If anyone is in doubt, I’m cra-ha-haaaazy about Etsy! Etsy is an online shop for people to sell their creative works. It’s a true treasure chest filled with a looooot of nice stuff, and you can find almost anything there. I’m often on tour in their ‘home decor & interior department’. I can spend (seriously!) hoooours looking for beautiful things. I’ve made several different folders for all sorts of interior for my home, and why not share it with you guys? A new feature here on Sonoma Seven, where I occasionally will share my latest finds. This is the first edition – ‘the October edition’ with nine beautiful things I’ve saved lately.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret