Kategori -
12. februar 2015

Etsy goodies: Cups & mugs

coffee cups | mugs

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Jeg elsker kaffe og synes det er den bedste måde at starte dagen på. Lasse laver kaffe til mig hver morgen inden han tager afsted på arbejde, det er så luksus (og virkelig vanedannende at få serveret kaffe på sengen) Jeg tøffer altid ind i stuen og ser Go’morgen Danmark, hvor jeg spiser morgenmad og drikker min kaffe. Ah!

Lige nu har vi nogle kopper fra Pantone uden håndtag, men er ved at være lidt træt af dem. Både fordi de ikke har håndtag, så de er meget varme i lang tid, og så er de lavet af melamin. De er ret sjove i farverne, men er blevet ret grimme med tiden. Så jeg er altså på udkig efter nogle nye. Har et godt øje til nogle lysegrå keramikkopper fra VIPP, de er så pæne, enkle og tidsløse, men desværre uden hank, hvilket resulterer i at koppen bliver ulidelig varm og man kan derfor ikke holde på den før kaffen er lunken. Not good! Øv! Vi har dog to af disse, og de er simpelthen så pæne. Men ikke så brugbare, ihvertfald ikke for os. Jeg har også kigget lidt på de nye NEU kopper fra Ferm Living som jeg også synes er ret så fine. Min favorit kop ligenu (krus om man vil) er en souvenir jeg købte i Starbucks i New York. En kæææmpe kop! Men den bruger jeg mest til te, og den er altså lige voldsom nok til en kop kaffe. Så skal man ihvertfald være tørstig! Haha. Jeg har derfor støvsuget Etsy for fine kaffekopper og har fundet 9 fine varianter, som altså er ovenstående banditter.

_

I looove coffee and think it’s the best way to start the day. Lasse makes me coffee every morning before he takes off to work, it’s really great (and it really gets addictive to have the coffee served in bed, haha!) I always go to livingroom where I turn on the morning TV, eat breakfast and drinking my coffee . Ah!

Right now we have some cups from Pantone without handles, but I want some new coffee cups. They don’t have handles, so they’re very hot and they’re made out of melamine. They are quite funny in the colors, but have become quite ugly over time. Therefore I’ve been looking for some new ones. I like the light grey cups from VIPP, they’re simple and timeless, but without handle, resulting that the cups becomes unbearably hot. Not good! My favorite cup/mug is a souvenir I bought in Starbucks in New York. A huge cup! But I use it for tea. Therefore I have vacuumed Etsy for fine coffee cups and took my 9 favorites that all the above.

Kommentarer

  1. Nu drikker jeg ikke kaffe – jeg er evigt barn på det punkt hehe. Men jeg tror måske, at nummer 4 vil være den perfekte thekop i min optik. Den er jeg altså blevet lidt hooked på! 😀

    1. Ja den er ret fantastisk. Stor god kop! Jeg er også stor tedrikker. Drikker bare kaffe hver morgen, og ellers te! Hehe.. Mums!

  2. Emili - 12. februar 2015

    Test : )

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret