Kategori -
26. juli 2017

Et ypperligt samspil mellem to store kanoner — HAY x IKEA

Uh la la, det her er en kollektion jeg glæder mig til. IKEA og HAY har slået pjalterne sammen i en spændende og farveglad kollektion, som rammer butikkerne til oktober. En komplet boligindretningskollektion med nye musthaves til dit hjem, med det bedste fra to verdener. 
Kollektionen omfatter et bredt udvalg af produkter som sofaer og sofaborde til tilbehør, f.eks. en opdateret version af den ikoniske blå IKEA pose (den er altså ret cool, se den længere nede i indlægget). Kollektionen hedder YPPERLIG, og er en kollektion af basisprodukter tilpasset moderne ønsker og behov. En moderne og tidløs kollektion – ligesom produkterne selv.
Der bliver med garanti kø ved kassen! Hvilket produkt tror du er min favorit? Se det længere nede, meeeen prøv da lige at gæt det først, inden du kigger.

Har du en favorit?


{ 3-pers. sovesofa 4.499 kr. }
Sovesofaen synes jeg er så fin. Helt klart på top 3. Det smarte ved netop denne sovesofa er, at der er tænkt meget over konstruktion og stabilitet. Teamet ønskede nemlig et produkt, der ikke bare så godt ud, men som også gav en god nattesøvn. De løste det ved at bruge en springmadras som siddehynde. Resultatet er denne smukke sofa, der er både praktisk og komfortabel.

{ De fineste farvefinde pudebetræk til 39 kr. stk. }
De fleste pudebetræk har forskellige mønstre på hver side, og det gør dem sjove og alsidige. Og nye pudebetræk er en overkommelig måde at tilføje personlighed og bløde produkter til et rum.

{ stol med armlæn 345 kr. stk. }

Det her må være min favorit! Jeg har virkelig noget med stole, og jeg synes både design, farver og materialevalg er den fineste kombination i dette design. Prisen er heller ikke værst, må man sige. Stolen her er støbt i ét stykke, og resultatet er derefter; en smuk, komfortabel, stærk og let stol. Den kommer som denne, men er også lavet som en lavere lænestol. 


{ Den ikoniske IKEA pose har fået en overhaling i 3 forskellige farver – 15 kr. stk. }
Det er muligvis verdens mest ikoniske pose. Plastiksækken fra Ikea i de klassiske svenske farver, blå og gul. Men til oktober får det velkendte design altså en gevaldig overhaling, og man må sige at det er en vellykket makeover! Der er hverken ændret på størrelsen eller materialet, med til gengæld er der arbejdet med farverne og vævemønstrene. Posen fås i 3 forskellige farver, og teamet har også lavet en version, som er ekstra holdbar på grund af nylonstroppen, der går hele vejen under posens bund. Smart! Sådan en skal jeg have – måske en af hver, tak! Haha.

{ Fine små sofaborde, 499 kr. stk. }


{ plankebord 1.499 kr. / vase 199 kr. stk / vase 129 kr. stk }

Plankeborde har altid været en stor del af den skandinaviske møbeltradition. Så det kom ikke som en overraskelse, at HAY ville designe en moderne version af plankebordet. Ved hjælp af den nyeste board-on-frame teknik, der gi’r ekstra holdbare produkter, ben af massivt træ og understel af metal, er resultatet et stabilt bord af asketræsfiner med hvid bejdse og et rent og naturligt udtryk.

{ spejle 149 kr. stk. }

Disse spejle er lavet af metal og fås i 3 forskellige størrelser og farver. Det gør dem ideelle at bruge overalt i hjemmet. De har også en praktisk funktion i form af en lille hylde, som er perfekt til alle de småting, vi alle sammen har liggende rundt omkring. Spejlet er blevet fugtighedstestet, så det også kan bruges på badeværelset. Pænt og funktionelt, smart! 

“Vi ville ikke bare lave noget, der bare var et marketing-stunt, men noget, der var flot, velproduceret og anvendeligt. Virkelig gode produkter fremstillet af IKEA og med et lille drys HAY.” – Mette Hay

Billeder: PR

Kommentarer

  1. En interessant artikel 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret