Kategori -
28. februar 2018

Et smukt & modulært reolsystem


Jeg har været stor fan af WOUD fra begyndelsen. Nu er jeg endnu mere bekræftet i at de er nogle af de bedste inden for deres område. Jeg elsker deres nye reolsystem Elevate.
Med fem forskellige hylder, er Elevate et modulært reolsystem, der samles ved hjælp af dyvler. Man skal blot starte med nederste hylde og bygge op. Helt enkelt og ligetil uden brug af værktøj. Med reolens alsidighed og simplicitet er den både egnet til det private hjem men også til virksomheder. Der er ingen grænser for, hvad og hvordan Elevate kan bruges; placer kunst, æsker, kontorartikler, planter, bøger eller andet på reolen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Elevate er designet af den norske designduo bestående af Camilla Akersveen og Christopher Konings, som lærte hinanden at kende på kunstskolen; Oslo National Academy of the Arts. Med en fælles funktionel tilgang til design begyndte deres samarbejde at blomstre ved messeudstillinger i Oslo, London og Milano.

“Inspirationen til Elevate kom til os, da vi startede med at udstille på messer. På et tidspunkt, havde vi brug for et fleksibelt reolsystem, som nemt kunne bygges op i flere forskellige højder og længder. Et reolsystem, hvor vores mindre designprodukter kunne stå fremme på en smagfuld måde”, forklarer Christopher Konings.


Se lige dette lille sidebord. Jeg er helt vild med det, og tænker det kunne gøre sig rigtig fint som fx sengebord.
Photos: PR

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret