Kategori -
9. december 2017

Et simpelt og nordisk nytårsbord

Julen står for døren, men nytåret kommer lige i hælene. Hvad har I mon af planer? Vi skal være sammen med to vennepar og deres børn. Den ene er bedstevennen fra mødregruppen (+ forældre naturligvis), så Frida har en jævnaldrende at lege med. Ellers er der også lille baby S på to måneder og hans søde forældre. Frida and the guys. Cuuuuute! Det bliver ikke en vild-vild fest for vores vedkommende, men vin og champagne skal der naturligvis til, det klart. Ingen fest uden champagne, vel?

Sidste år holdt vi nytår med min veninde fra mødregruppen, hendes mand og bedstevennen Theodor. Det var simpelthen  vanvittigt hyggeligt. Ungerne var jo ikke så store, kun seks måneder gamle, så jeg tror det bliver noget sjovt i år for ungerne nu hvor de er 1,5 år, kan lege sammen og forstå meget mere. Sidste år fik vi Cofocos nytårsmenu, det har vi faktisk fået nogle år efterhånden, og det skuffer sgu aldrig! Det smager godt, er fint i prisen og er bare så drøn nemt. Vi toppede dog selv op med ekstra snacks og natmad. Sidste år blev ungerne lagt i seng ved 19-tiden, og så sad os voksne ellers bare og råhyggede med gode snakke, vin og champagne. Vi nåede da at få en lille skid på, men ikke sådan en tømmermands-skid. Helt perfekt og så med fælles morgenmad dagen efter. Det bliver med garanti samme scenarie i år. Jeg glæder mig!

{foto: queenbee}

Borddækningen har jeg allerede tænk over. Ja selvfølgelig, for sådan er jeg. Haha! Rettidig omhu, som min kære fader altid siger. I god tid I know, meeeen jeg elsker jo det skidt. At gå og nusse, pynte, dimse og dekorere. Borddækningen må være en favoritting, at style og prøve af. Kreativiteten bliver sluppet løs, og jeg går ind i sådan en lille kreabobbel. Jeg elsker hvordan man kan forandre en stemning og udtryk blot ved at bruge forskellige stel, blomster, glas, duge, servietter og vaser… ja, og hvad man ellers bruger til sådan en borddækning. Måske du så denne video hvor jeg dækkede et rustikt bord?

Forleden dækkede jeg bord for Eva Solo. Ikke bare hvilket som helst bord. Næ, et nytårsbord. Jeg gik efter et meget enkelt og klassisk nytårsbord. Jeg dækkede mit nytårsbord med de elegante og mørke tallerkener fra Eva Solos Nordic Kitchen-serie, de smukke glas med assymetrisk snit samt det matte stålbestik, som tilføjede det et moderne udtryk. Jeg er vild med de mørke tallerkener, det er jo så pænt. Enkelt men stadig ret råt i det matte stentøj. På dugen dryssede jeg små “krystaller”, som jeg synes gav det et virkelig elegant touch. Meget simpelt nytårsbord. Det behøver jo ikke altid at larme sådan, bare fordi det er nytår. I vasen kom jeg en smuk proteablomst og nogle fine guldsprayede grene.

RABATKODE: Brug koden Sonomaseven20 og få 20% på Eva Solo lige her.
Koden gælder t.om. 31/12 og gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.



{Saml bestikket med et fint silkebånd. Kom evt. navneskilt i eller en lille blomst. Jeg brugte
dette bestik}



{En god og nem måde at peppe grene festligt op på – spray dem guld eller sølv}



{Jeg brugte sukkulenter rundt om vasen med de gyldne grene for et rustikt udtryk}

{smukke glas og fine krystaller drysset udover bordet}

Photos & styling: Mille Emilie Vilmar | Sonoma Seven

 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret