Kategori -
4. december 2017

Et nyt kapitel – og det starter i dag!


Det er tidlig morgen, jeg er spændt. I dag starter der nemlig et nyt kapitel for mig.
Jeg har i noget tid haft lidt svært ved at finde ud af den der work-life-balance. Jeg har haft svært ved at tage mig sammen til ting. Arbejde. Huslige ting. At være en god mor, kone, veninde. Jeg har ikke følt mig god nok. Det har været lidt svært, men jeg har fundet ud af hvorfor.
Jeg gik jo selvstændig i juli måned, efter et helt år på barsel med Frida. Fedt at sige “nu gør jeg det sgu!”, og det gik godt i starten. Jeg havde ambitioner, mål og mange idéer. Og de ting er jo gode at have. Men så blev Frida syg af flere omgange. Herhjemme er det mig der tager “tørnen” når der er noget med hende. Lasse er også selvstændig, og hans arbejde er lidt mere – jeg vil ikke sige vigtigere, men han har ikke mulighed for at være væk fra arbejdet fysisk. Han har ansatte, en fabrik der skal køre rundt, møder, kundebesøg m.m. I og med at jeg er en enkeltmandsvirksomhed, og altså kun er mig, er det derfor mig der tager sygedagene. Det er helt fair, og jeg gør det med glæde. Men der har været lidt mange.
Frida har været meget ramt siden hun startede i vuggestue i juli, samtidig med jeg startede min virksomhed op. Mellemørebetændelse 4 gange siden juli, voksende tænder og dermed høj feber og ingen appetit, roskildesyge, virus osv. Det gør mig bestemt ingenting at være hjemme med Frida, men det rammer naturligvis mig rent arbejdsmæssigt. Fro de dage hvor jeg har hende hjemme får jeg simpelthen ikke lavet noget som helst andet, end at være mor. Jeg må aflyse møder, udskyde blogindlæg, deadlines, stylingopgaver, events m.m.
Jeg arbejder “jo bare hjemme”, så det er jo nemt for mig når jeg nu bare er her alligevel. Det er også dejligt at være hjemme, men rent arbejdsmæssigt har det ikke rigtig fungeret de sidste par måneder. Jeg har følt mig ret ensom, jeg har savnet kollegaer, at have nogle at sparre med og ikke mindst andre mennesker at kigge på. Jeg har savnet følelsen at at tage på arbejde, og tage hjem fra arbejde. Kunne smække benene op på sofaen efter en arbejdsdag. Nogle dage, hvor jeg ingen møder eller aftaler har haft, er jeg slet ikke kommet uden for døren. Dernæst har det også været lidt for let for mig liiiige at sætte en tøjvask over, når jeg nu alligevel bare er hjemme. Liiiiiige rydde lidt op, eller liiiiige dit og liiiiige dat osv. Men alt tager jo tid, og tid er noget jeg dælme ikke har nok af i forvejen. Jeg begyndte at være enormt sur og ked af det, mistede motivationen for alt, hvorfor der også har været stille herinde. Følte mig ikke god nok, ikke dygtig nok.
Men det skal fanme være løgn. Jeg elsker jo det her lille hjørne af internettet som er mit. Jeg har bygget det her domæne op på tre år, og det skal sgu ikke bare falde sammen. Jeg besluttede mig derfor, at gøre noget ved det. Så jeg har sgu fået mig en kontorplads. Juhu og hurra!


{Louise, Sandra, Cecilia, undertegnede, Cecilie og Cana}

I dag starter jeg i Andedammen. Et skønt kontorfællesskab med 5 andre andre søde damer, som også blogger (blandt andet). Jeg glæder mig så meget til det her. Jeg var så heldig at damerne inviterede mig med til deres julefrokost for nogle uger siden, hvilket var virkelig morsomt. Utraditionel julefrokost med burger og drinks på Cocks & Cows og dernæst drinks og dans til langt ud på natten på Dandy’s. Perfekt start!
I kender sansynligvis allerede de 5 damer, men hvis ikke får I alligevel en kort introduktion herunder:
Sneglcille aka Cecilie er en af de sejeste multitasking-bossladies jeg kender. Hun blogger, podcaster (mit nye aftenritual og yndlings podcast), er mor til tre, kaffeglad og så deler vi åbenbart samme tøjsmag (vi har allerede erfaret af have en ret ens garderobe, ha!) Hun skriver ualmindeligt godt, om alt fra livet som mor, Sneglehytten og tankeskrald.
Cana Buttenschøn er uddannet jordemoder, blogger og forfatter. Rimelig badass powerkvinde – nåja, og vildt sød og så har hun et herligt grin, i øvrigt.
Copenhagen Cakes aka Cecilia driver en af de lækreste blogs – nemlig en kage- & madblog (mest kage). Haps! Er du vimmer hun er dygtig. Hun burde så meget stille op til Den Store Bagedyst 2018. Jeg ville ihvertfald heppe på hende!
Guld.log aka. Louise har jeg kendt noget tid, faktisk. Hun er journalist og driver bloggen Guldlog, hvor hun blogger om alt fra familieliv, finkultur, bolig, børn og business. Skide sød og sjov.
Sandra Willer er andedammens yngste dame. Men selvom hun er ung har hun saftsuseme ben i næsen. 21 år og har bare styr på sit shit. Hun har bl.a. designet sin egen lingeri kollektion samt en badetøjskollektion. Smuk, ung og skide sej! Mit 21-årige jeg kunne godt have brugt nogle råd og fifs fra Sandra.

Kommentarer

 1. Annette - 4. december 2017

  Tillykke med det Mille! Er sikker på at det er den helt rigtige beslutning at få et sted og tage hen – for så kan man også meget bedre slappe derhjemme og føle at nu har man faktisk fri 🙂

  1. Mange tak – jeg glæder mig også til at komme rigtigt i gang, og netop få forberedt en masse indlæg og så holde fri om aftenen med familien, og aldrig været tynget af dårlig samvittighed. Kan allerede mærke at det bliver godt. Juhu! 🙂

 2. Hvor er du sej, altså! Kæmpe tommel op herfra.
  Du er så inspirerende og skøn at følge med hos.

  1. Taaaaak! Dejligt du følger med. TAK TAK TAK 🙂

 3. Sidsel - 4. december 2017

  Tillykke! Håber det bliver rigtig fedt, og at du får ekstra inspiration. I er sgu en samling seje kvinder 🙂

  1. Tusind tak Sidsel. OG tak, jeg er enig. Det er altså et godt team!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret