Kategori -
23. marts 2017

Et lille mirakel på flaske


Efter min graviditet med Frida fik jeg mange pigmentpletter i ansigtet. I panden, på kinderne, på næsen. Dem i panden har jeg haft i rigtig mange år, men de blev slemt forværret under min graviditet. Efter Frida kom til verden forsvandt nogle af dem, men aldrig helt. Det har jeg naturligvis været lidt træt af. Bevares, jeg har levet med de pletter i rigtig mange år, og har da også fået laserbehandlet dem jeg havde på overlæben (som i øvrigt er pist væk nu!), og det er jo ikke verdens undergang med lidt sorte pletter i hovedet, meeeeeen det er alligevel lidt irriterende.

Derfor blev jeg virkelig glad, da min gode veninde introducerede mig for Bio-Oil nogle måneder tilbage. Det er i den grad blevet en beautyfavorit, og jeg har anvendt den hver aften inden sengetid de sidste 4 måneder. Jeg er blevet totalt afhængig. Den giver mig så meget fugt, og min hud er blevet så meget flottere og mere jævn. Udover selve den effektive gøren mod min hud, så synes jeg simpelthen at selve flakonen og pakken er så kitsch i dets udseende. Totalt 90’er! Haha. Nå, mindre detalje.

Det er på mange måder et lille mirakel på flaske. Jeg troede faktisk ikke, der var noget, der kunne hjælpe på de hersens dumme pigmentpletter. Jeg har nemlig afprøvet alle mulige cremer mod pigmentpletter de sidste mange mange år, men intet har hjulpet. Jeg ved ikke helt, hvad det præcist er som har virket, men noget har virket.

Bio-Oil er ikke kun en populær olie på min badeværelseshylde, det er generelt en ret populær olie. Det skyldes bl.a. at den plejende og fugtgivende olie er baseret på en unik sammensætning af olier, planteekstrakter og vitaminer samt den helt særlige PurCellin Oil™, som kan hjælpe med at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Den er også effektivt til aldrende og dehydreret hud. Samtidig har olien her – modsat vandbaseret cremer – iltfri egenskaber, der bevarer vitaminer og andre naturlige ingredienser mest optimalt.

Jeg køber min Bio-Oil hos Matas eller hos Helsam.

60 ml. koster 89 kr. En ret god pris, synes jeg. Jeg kan få min olie til at holde i ca. 2-3 måneder. Jeg bruger den kun om aftenen. Et lille skvæt i hånden, køre rundt i håndfladerne og så rundt i ansigtet. Sommetider anvender jeg den også på min ben, når de tørre helt ud. Den er drøj i brug og tørre hurtigt ind. Så bliver det da ikke meget bedre.

Kommentarer

 1. Anne - 23. marts 2017

  Hej Mille,
  Kender du kemi-luppen? Det er en app, hvor du kan indtaste produkters navn (eller scanne dem), hvorefter man kan se om produktet indeholder nogle problematiske ingredienser. Bio-Oil indeholder bla et hormonforstyrrende stof og er kategoriseret som “rød”:(
  Fedt at du er kommet af med dine pigmentpletter, men ville lige fortælle dig at det nok ikke er det “reneste” produkt.

  1. Hej Anne,
   Tak for feedback. 🙂
   Jeg kender udemærket kemi-luppen, men anvender den ikke! Jeg er slet slet ikke så kemi-forskrækket, som mange (desværre) er idag.
   Desuden har jeg stor tiltro til Bio-Oil efter at have læst en masse om den. Bl.a. Har Katja fra Pudderdaaserne skrevet om den i dette indlæg.
   Vil også varmt anbefale dig at læse Beautyspace’s fine skriv omkring kemiluppen i dette indlæg.
   Olien består af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension. Det betyder, at produktet indeholder både en fast og en flydende fase, hvor det faste stof ikke opløses i væskefasen, men forbliver fast. Dette giver Bio-Oil dens egenskaber og sikrer, at de gode stoffer fra vitaminerne og planteekstrakterne optages nemmere i huden. Derudover indeholder olien botaniske ingredienser, vitaminer, oliebase, dufte og farve og er sikkerhedsvurderet i overensstemmelse med Europaparlamentet og Rådets direktiver om kosmetiske produkter. Ud fra denne vurdering er indholdet vurderet sikkert, selv for gravide. Bio-Oil er desuden medlem af Beauty Without Cruelty International.
   Det er altid svært dét der med make-up, cremer osv. Noget virker for nogen, som ikke virker på andre. Men den her olie har virket på mig, og jeg har ikke haft nogen allergiske reaktioner eller andet, selvom jeg ellers har sart hud. Den har virket på mig, hvilket er dét jeg vurderer den udfra. Farvel til pigmentpletter og tør hud. Juhu til mig!
   God weekend 🙂

   1. Anne - 23. marts 2017

    Hej Mille,
    Ha ha – du har taget stilling! Super…jeg skal ikke blande mig og det er så fint!
    Jeg bruger selv produkter (ammer min pige på 10 måneder), som ikke har en grøn kategorisering hos Kemiluppen, med god samvittighed, da jeg forholder mig til hvert enkelt produkt jeg bruger. Lige præcis med Bio-Oil er jeg rimelig skeptisk, men du har 100% forholdt dig til det og har fundet et produkt der VIRKER for dig…og det er jo fantastisk! Lige pt er det Egyptian Magic creme og Rudolph Care facial skrub mask (som i øvrigt er gul hos Kemiluppen) der virker sindsygt godt for mig…
    Tak for en sindsygt god blog og Instagram-profil. Meget inspirerende:-)

    1. Nemlig, jeg HAR taget stilling. Men derfor skal du alligevel have TAK fordi du deler din viden. Det kunne jo være jeg intet vidste. Jeg vil nok heller ikke anvende den hvis jeg var gravid eller ammede, men er hverken gravid eller ammer, så det er fint med mig. Jeg er ikke så skeptisk!
     Uhh.. Rudoplh Cara har jeg også hørt godt om!! 🙂 Rød, gul, grøn… der er jo kemi i mange ting nu om dage. MAn må jo nærmest ingenting! Bare se på tandpasta.. Uha!
     Men TAK fordi du deler. Vidensdeling er altid godt!
     Tak fordi du følger med 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret