Kategori -
12. december 2017

Et lille børneklaver + en konkurrenceSe nu lige her venner. Er det her det sødeste lille bitte klaver I nogensinde har set? Det tror jeg nok. Det er fra franske Vilac og er jo åndssvagt sødt. Frida elsker sit klaver og plimrer løs på det hver dag. Hun synes det er herligt! Lasse var ret skeptisk ift. lyden, men kan jo se hvor sjovt Frida har det, så nu sidder de og plimrer sammen. Skønt! Om ikke andet ser det jo nydeligt ud, også.
Det nuttede lille klaver er udarbejdet i kvalitetstræ, og hemmeligheden bag fremstilling af legetøjet fra Vilac er at træet drejes, poleres, sandblæses og lakeres af de professionelle håndværkere i byen Moirans-en-montagne i Frankrig. Så fint.
Klaveret har 18 tangenter så der kan både spilles Lille Peter Edderkop, Mester Jakob og mange andre klassiske børnesange. Og så medfølger der de fineste små musikark, som er trykt på tykt karton. Alt for cute. Det er en ret perfekt gave til børn, der elsker musik og sang – måske en julegaveidé til de mindste?


OG NU SKAL I BARE HØRE…
Denne smukke grå farve her er en eksklusiv og limited edition. Den kommer altså ikke igen og er der kun så længe lager haves, så man skal være hurtig. Men men men I har mulighed for at vinde et gråt klaver magen til dette på min Instagram. I samarbejde med Petit Monde har jeg nemlig fået lov til at udlodde sådan et smukt lille gråt klaver til en af mine følgere.
Så hop forbi min Instagram profil @sonoma_seven og deltag i konkurrencen. Den løber frem til søndag den 17/12.
Pøj pøj.


Kan man nu slet ikke få armene ned over det her lille nuttede klaver og vil man bare have fingrene i det NU, så forhandles det bl.a. hos Petitmonde.dk, Lirumlarumleg.dk (reklamelink), børneneskartel.dk og Luksusbaby.dk for at nævne nogle få. Det er lavet i både grå og lyserød.


Fridas kusine & min niece Molly (tv.) og Frida (th.) plimrede løs på klaveret i weekenden. De havde en fest!

{ Styling: Mille Emilie┊Photo: Julie Svanberg Grath }

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret