Kategori -
13. marts 2018

Et køkken i stærke farver og guld


Hej venner. Jeg håber I har nydt weekenden og mandagen med. De seneste par dage har stået på flytning for mine forældre, så jeg har ikke haft megen tid til hverken Instagram eller blog. Meeeen.. here I am.
…og jeg tjekker simpelthen lige ind for at vise jer disse nye billeder fra Stine Goyas showroom og hovedkontor i København. Stine Goya er kendt og elsket for sit univers med stærke farver og guld, hvorfor det da heller ikke er underligt at hun har valgt et smukt køkkendesign i messing fra Reform.
Reform designer køkkenfronter og bordplader, der let kombineres med IKEAs populære elementer. Deres koncept er simpelt: Et Reform-køkken starter med en basis ingrediens – nemlig IKEAs køkkenelementer. Dernæst vælger man så et af deres smukke arkitekttegnede fronter, sokler, gavle og bordplader for at skabe en æstetisk og individuel stil, der kombinerer kvalitet, funktion og tidsløst design. En skøn kombination af IKEA og Reform – og prisen holdes stadig i bund. Det er da sejt! Og vi skal da helt sikkert lige ud og kigge på et Reform-køkken, når vi skal til at renovere huet i Dragør lige straks. Det er jo ikke helt billigt at renovere, så hvorfor ikke gå med et designlækkert IKEA-køkken?
Nå, men jeg vil egentlig ikke sige så meget, jeg synes bare du skal scrolle ned for at se Stine Goyas smukke messing-køkken. Billederne taler så fint for sig selv.

Meyer Bengtssons design i rent messing med en bordplade i Fenix Laminat i farven ‘Nero’Den bordeauxfarvede væg og dør går SÅ smukt sammen med messingen. To die for!
Ej men se det liiiige…

Billeder: Reform

Kommentarer

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret