Kategori -
14. januar 2018

Et funktionelt og kulørt reolsystem


Vores gode venner Line og Jacob bor i den dejligste lyse lejlighed på Vesterbro, hvor de indretter sig med delikate klassikere, finurlig kunst og modige farver. De har for nylig fået det smukkeste gule reolsystem. Hold kæft det er fedt, altså. Jeg er t-o-s-s-e-t med det! De er spontane, stilfulde og skide modige. Jeg elsker deres hjem! Kulørt, men stringent. Det er altid en inspirerende oplevelse at træde ind i deres hjem. De bruger farver som elegant drys i deres hjem.
Jeg må sgu lave en boligreportage fra deres hjem en dag, det fortjener det og deres stil altså. Jeg får altid sådan lyst til at få gang i farveladen herhjemme efter at have været på besøg hos dem. Derfor måtte jeg altså også lige vise dette seje reolsystem frem her på bloggen.
Reolsystemet er moduler fra USM Haller, et schweizisk møbelfirma, som fremstiller praktiske, solide og elegante kontormøbler. Især USMs reolserie ‘Haller’, som er dette reolsystem jeg plaprer løs om her, er meget populært. Systemet kommer i et væld af farver og man kan sammensætte det som man vil. Virkelig smart! Reolserien har bl.a. vundet flere designpriser gennem tiden. Reolserien er sågar blevet en del af den permanente udstilling på Museum of Modern Art i New York.
USM HALLER har rødder tilbage til 1885. Fundamentet er fra 1800 tallet men USM blev formet som det er idag med lanceringen af HALLER systemet i 1963. Det innovative design udtænkt af Fritz Haller har siden været hjørnestenen i firmaets kollektion. Priserne har siden 1973 regnet ned over denne kollektion og årligt har de modtaget anerkendelse for både kvalitet og design.
HALLER systemet er skabt til at blive brugt mange gange om dagen uden at blive slidt. Typisk schweizisk kvalitet. Idag fås Haller systemet i 5 metalfarver, 9 lakfarver, rene metalpaneler og glas. Størrelser og mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænsen – bogstaveligt talt ! 
Parret fandt det brugt til en rigtig god pris. De er så gode til den slags, især Line. Hun kan seriøst finde alt. Og jeg mener alt! …og se lige hvordan de gule Eames stole og de orange Arne Jacobsen stole.
Wauw! Det hele er så gennemført!

Smukke værker fra kunstneren Julie Stavad hænger og pryder fint over reolsystemet.

Kommentarer

 1. Nadia Kaplan - 14. januar 2018

  Rigtig fine og inspirerende billeder. Deres reol er simpelthen for fed 🙂
  Rigtig god dag.

  1. Helt vildt. Jeg er også tosset med det. Får lyst til GUL herhjemme! Man bliver jo helt glad ☀️

 2. Stine - 14. januar 2018

  Virkelig lækkert og inspirerende hjem! Mht. de værker de har fra Stavad, ved du hvor de forhandles henne? Kan umiddelbart ikke finde dem inde på hendes side. Håber du ka hjælpe 🙂

  1. Hej Stine. De bor simpelthen så fedt! Modigt, men stilrent. Elsker det. De værker lige netop de har er kun lavet i et eksemplar.. så de er desværre ikke til at få fat i. De er ellers virkelig smukke! Det er kopper der i sin tid blev udstillet i New York. Men tag da og skriv til Julie Stavad, hun er skide sød. Så er sikker på hun vil hjælpe dig hvis du har spørgsmål 🙂

 3. Marie - 14. januar 2018

  Jamen, så blir det da ikke friskere og mere stilet 😀
  Hvor mon deres fede bord er fra?

  1. Mille Emilie - 14. januar 2018

   Det er fedt ik? Desværre er det ikke vores. Ha! Det er hjemme hos vores gode venner, som bor topsejt. Bordet er fra Niels Jørgen Haugesen 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret