10. december 2020

Et fleksibelt og tidløst reolsystem med nostalgiske referencer

Den danske designduo Preben Fabricius og Jørgen Kastholm, som opnåede anerkendelse verden over med deres enestående æstetik og skulpturelle forståelse, bliver nu en del af Carl Hansen & Søns kollektion af klassiske designmøbler med deres fleksible og tidløse FK Bogreolsystem.

Bogreolsystemet rummer utallige muligheder for at skabe det perfekte reoldesign til det moderne hjem, kontor, eller hvor du ville placere reolsystemet. Den fleksible reol består af kvadratiske moduler i to dybder. Reolerne kan hænge på væggen eller stå på gulvet og vendes, så rummene er enten høje eller brede. Alt efter kombinationen kan man dermed skabe et stringent eller mere levende udtryk.

Dertil kan bogreolerne tilpasses med hylder, skuffer og låger afhængigt af ens behov. Alle enheder er udført i et minimalistisk og gennemtænkt design, der hylder stolte håndværkstraditioner ved blandt andet at fremhæve de smukke tapsamlinger som et bærende element i reolens udtryk.

Bogreolsystemet er fremstillet i massivt egetræ på fabrikken i Gelsted, og har de smukkeste tapsamlinger. Skufferne er udfærdiget i ask, som skaber en elegant kontrast til egetræet. Jeg er helt vild med denne kombination, og synes virkelig det står flot sammen.

I bunden af lågerne er der fastmonteret kuglelåse, som giver en diskret og nostalgisk kliklyd, når lågerne lukkes.

Om disse udtaler Thomas Kastholm, søn af Jørgen Kastholm:“Vi havde bogreolsystemet hængende i mit barndomshjem, og jeg elskede lyden af lågerne, når mine forældre åbnede dem. De diskret monterede kuglelåse giver en svag kliklyd fra sig, og det har altid haft en tilfredsstillende effekt på mig, ligesom lyden, når døren på en bil i luksusklassen falder i.”

FK Bogreolsystem-konfigurator

Carl Hansen & Søns konfigurator gør det nemt at designe dit eget FK Bogreolsystem. Du kan udforske de forskellige moduler online eller via deres app og bygge din helt egen opbevaringsløsning, som kan købes direkte i deres webshop eller gemmes og bygges videre på senere.

Se mere på www.carlhansen.com

Psst… FK Bogreolsystemet er tilgængelige fra februar 2021.

Billeder: Carl Hansen & Søn

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret