2. august 2019
Annonce for Desenio

ENDELIG fik vi noget op på væggen

ENDELIG fik vi noget op på væggen i den nye stue her i huset. Vi har været lidt langsomme med at få banket søm i væggen, for vi har ikke heeelt kunne finde ud af hvad der skulle op. Og sådan et par nye vægge er vi (åbenbart) lidt ømme overfor. Ha!

Men jeg har fundet lidt nye sager hos Desenio, som nu endelig er kommet op og pynter så fint. Lidt skønne farver, fine streger og sjove motiver. Jeg har mikset det med et gammelt plakatfund fra Desenio, nemlig de lyserøde stole, som jeg holder meget af. Synes de er så fine! Jeg har jo før skrevet om Desenio i dette indlæg: “sådan jeg indretter med plakater”.

Jeg har også købt en masse forskellige rammer til mine plakater; både sorte trærammer, egetrærammer men også nogle af de smukke Moebe-rammer. Den slags kan man nemlig også erhverve sig hos Desenio. Smart!

Er det ikke blevet godt?

JEG HAR VALGT DISSE PLAKATER

Fra venstre…

CYRA – Fin lille abstrakt plakat med blå-grå nuancer. Kunne godt lide farverne, og har valgt en lille størrelse i 30×40 til denne. Hvis man vender den vandret ligner det lidt en lille mus. Ha! Cute.

APRICOT – Fine orange abrikoser. Har en ting med orange og brændte toner for tiden, og disse røg altså med i kurven. Jeg har valgt størrelsen 30×40, så jeg fx kan have rammen stående i køkkenet når vi er færdige med flisevæggen, uden at den fylder for meget, men stadig liiige giver lidt spil til køkkenet som er gråt og hvidt.

PINK CHAIRS – En gammel favorit fra Desenio. Jeg synes den er så fin i både farver og form.

DOT ABSTRACT NO1 – Endnu en abstrakt sag, som jeg synes er rigtig fin. Jeg har skåret den lidt til, så der kom mere luft omkring i Moebe-rammen, som jeg også har købt hos Desenio.

MIKADO – Den her synes jeg er SÅ flot i farverne. Lyserød, gul, rød og orange. Perfekt farvekombi. Jeg har valgt den store størrelse i 50×70.

LADY DOG – Helt seriøst, er hun ikke skøn? Ha! Skør plakat, men så fin! (jeg har valgt størrelsen 50×70)

ABSTRACT STROKES – Den her er jeg også ret vild med. Rolige nuancer som sort og beige går man aldrig galt i byen med. Passer til det meste! Har ligeledes valgt en stor størrelse i 50×70.

25% RABAT TIL DIG

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver hele -25% til Desenio. Koden gælder fra 2.-5. august, altså fra i dag til og med på mandag. OBS:(koden inkluderer ikke rammer samt håndplukkede og personlige billeder).

Rabatkoden hedder milleemilie25

Kommentarer

 1. Mette Glerup Kristensen - 2. august 2019

  Det ser virkelig fint ud! Dejlige farver og styling 👏🏼
  Med så ømme vægge, er det oplagt at tippe om 3M command strips, så behøver man slet ikke bore 🙌🏼😍
  God weekend herfra

  1. Mille Emilie - 2. august 2019

   Tak, synes også det er blevet fint. Dejligt med lidt at kigge på 🙂 Orv, det var et godt tip!! Det kendte jeg slet ikke. Tak! God weekend.

 2. Helene - 2. august 2019

  Så fin væg! Men øv, jeg nåede ikke at bruge rabatkoden 🙈 Øv!

 3. Hej!

  Super fint blogindlæg – det er altid fedt for læsere at følge med i hvor man kan finde unik kunst, samt få inspiration af én der er knald god til at tage billeder! 🙂

  Hvor er det en flot billedvæg! Man kan ofte finde super fine motiver inde hos Desenio, dog er det nogle gange også spændende at lave et mix & match fra dem, og så nogle unikke kunstnere der kan findes hos diverse interiør virksomheder eller nystartede inde fra instagram.

  Hvis du engang trænger til fornyelse, håber jeg at du er interesseret i et kreativt indspark fra en forholdsvis ny plakatdesigner på markedet: http://maigatter.dk

  Plakaterne du finder her har et skandinavisk udtryk med et skævt twist. Jeg håber at du vil finde tid til at blive inspireret af min streg, samt fremtidigt være inspireret til at henvise dine søde følgere til netop mine plakater.

  Mange hilsner Louise Maigatter,
  Ejer og designer hos: MAIGATTER

  http://maigatter.dk

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret