Kategori -
26. april 2018

Min fødselsdag og den vildeste gave!


Okay venner. Er I klar. Jeg havde jo fødselsdag i går, og min mand overraskede mig i den grad! Efter dejlig morgensang på sengen kl. meget tidligt, gjorde vi os klar til dagen. Vi mødtes med mine forældre foran lejligheden, kørte Frida i vuggestue og så gik turen ellers til Christianshavn, hvor vi skulle spise morgenmad på Café Wilder.
Lasse havde nemlig fået et gavekort for nogle måneder siden på 1000 kr. så vi havde altså inviteret mine forældre med. Lidt rigeligt at snolde to personer for så mange penge. Ha! Vi fik næsten brugt rub og stub, kun 23 kr. tilbage. Sådan! Men vi gik også til den med både æg, bacon, pølser, yoghurt, avocadomadder, frisk juice, kaffe… Mums! Det var lækkert.
Efter brunch skulle vi på en lille Christianshavn-udflugt. Haha! Lasse kørte rundt i gaderne og kunne vidst ikke heeelt finde dér hvor vi nu skulle hen. Men pludselig stoppede han ved Overgaden neden Vandet 33, og jeg fattede stadig ikke en skid. Lasse drønede ind et kort øjeblik og kom så retur og hentede mig og min mor. Min far blev i bilen og holdte vagt.
Ind af en smuk port, op af den smukkeste gamle opgang og ind af døren til THE APARTMENT! Jeg har faktisk aldrig været der, kun fulgt troligt med på instagram osv. Så jeg fattede virkelig ikke mistanke. Der er jo SÅ smukt! Jeg skulle simpelthen hente min fødselsdagsgave hos The Apartment. Min mand (og Frida) havde valgt at forære mig den smukkeste og længe ønskede Snoopy lampe fra Flos. Ej ej ej… det er SÅ for meget altså! Jeg er fanme godt gift. Føler mig SÅ svineheldig og røvforkælet!! Jeg skal selvfølgelig nok vise den frem meget snart! Men et lille sneak peek kan I da få.

Efter at have hentet lampen og sukket over sådan cirka ALT hos The Apartment, kørte vi mine forældre til toget og så skulle vi ellers på tur. Først en tur forbi Goecker og købe endnu en lille gave. Nemlig en Gorillapod og et ekstra batteri til mit kamera. Dernæst gik vi en tur rundt inde i byen med en kaffe i den ene hånd og hinanden i den anden. Fanme hyggeligt, og så kom solen frem omkring kl. 14, omkring det tidspunkt hvor jeg er født. Såååå, jeg har altså været sød i år – alligevel. Haha!

Vi hentede Frida, og så satte de mig af hos Yonobi, for selvom jeg havde fødselsdag skulle jeg altså på mit ugentlige keramikkursus, haha! Havde taget flødeboller med. så hyggeligt. Det var anden sidste gang, og denne gang stod den på afdrejning og begitning. Næste gang er sidste gang og der skal vi glasere. Arhhh jeg glæder mig! Men jeg er samtidig også lidt vemodig over at det snart er slut. Jeg er seriøst HELT besat af det der keramik!

 

Så nu har jeg skrevet mig op til et 12-ugers kursus. Håber der er plads! Mens jeg var til keramik kørte Lasse til Dragør, hvor han havde arrangeret pasning med overnatning til Frida, så vi kunne komme ud og spise om aftenen og have lidt voksentid. Så sødt af ham!

 

 

Kl. 20.30 havde vi bord hos Sticks’n’Sushi i Nansensgade, hvor vi delte en skøn menu og fik både hvidvin og øller. Haps! Ej, hvor var det dog dejligt at være lidt ude og have voksentid, bare Lasse og jeg. Det er ikke så tit det sker mere. Vi gik hjem, med hver vores øl i hånden. Helt mætte og trætte. Vi gik en lille omvej på vej hjem, for lige at “gå maden af”, få lidt luft og få sludret lidt. Da vi kom op til hovedøren lå der en fin buket blomster, som min gode veninde havde sendt mig. ihhhh! Jeg er fanme heldig.

 

Hold kæft en dejlig dag, altså! Det er virkelig en af de absolut bedste fødselsdage jeg længe har haft. Helt afslappet, i roligt tempo, hyggelig ting at lave, god mad og dejlige mennesker omkring mig. Jeg havde nu også en ret fantastisk 30-års for to års siden, højgravid og på spaophold på Skodsborg Kurhotel med Lasse. Men i går var nu altså en virkelig god dag!  Jeg er altså godt gift, har en fantastisk glad og dejlig datter og mit 33. år føles allerede fantastisk!  

Kommentarer

  1. Det lyder helt perfekt. Stort tillykke ❤

  2. Lyder som en dejlig dag – og en fantastisk gave. Tillykke!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret