Kategori -
18. december 2017

En vaskeægte off-dag og drømme om Mexico


Jeg har haft en vaskeægte off-dag idag!
Sådan en dag, hvor jeg har været træt, sådan ægte træt. Jeg har forsøgt mig med både blog, mail og julegaver. Men det er som om jeg er gået i stå, eller bare er kørt i ring. Jeg har af flere omgange forsøgt åbne mails, men jeg endte blot med at markere dem som ulæste fordi jeg ikke har kunne overskue det. Sådan har det være hele dagen igennem. Gab! Jeg kan godt mærke julen har sænket sig over det lille hjem, og jeg kører altså i laveste gear disse dage, særligt idag. Jeg skulle fx lige en tur i BR for at finde gave til min niece, jeg endte med at gå en mega omvej og stoppede pludselig op, og opdagede at jeg var gået i cirkler. Dumt. Der er ingen hjemme idag.
Jeg skulle egentlig også have været på kontoret i dag, men jeg var simpelthen for mast efter lørdagens julefrokost, med Dansk Journalistforbund og en masse skønne bloggere. Pyh, det var en god fest, altså. Det blev en anelse sent og jeg har haft meget ømme dansefødder. Cecilie, Nana, Camilla, Maria og jeg var “last men standing” indtil Cecilie og jeg delte en taxa mod indre by. Smart og enormt hyggeligt med en taxa-buddy, man kan følges med.
Jeg har accepteret min off-dag og har i stedet hygget hjemme. Har pakket julegaver ind, drukket kaffe, ryddet op og surfet rundt på det store internet, på rejser og hoteller i Tulum. Det er på min ‘bucket list’. Tulum i Mexico. Vi har jo stadig den der bryllupsrejse til gode, og jeg drømmer altså om Mexico. Nogen der har rejst i Mexico eller Tulum? Kom endelig med anbefalinger til områder i Mexico (der er børnevenlige vel at mærke) og gode hoteller.
Puha. Jeg er træt og mæt nu (jeg har lige kværnet en halv pose lakridsbolcher, pyh!)
Godnat!


Photos: Hotel Boutique in Tulum

Kommentarer

 1. Så lækre billeder ?
  Det er tilladt med en off-day. Flere af dem faktisk!!

 2. Christind Thoustrup - 18. december 2017

  Jeg er lige kommet hjem efter tre ugers bryllupsrejse i Mexico med en lille purk på 19 måneder. Det var MAGISK!
  Vi tilbragte to uger i Tulum og en uge på Isla Mujeres. Særligt Tulum var skønt. Vi lejede et stort hus gennem Airbnb oppe i byen og en bil (det er nærmest et must, hvis man vil se lidt i området med en lille én). Skulle vi til Tulum igen, ville jeg dog booke et hus eller hotel ved stranden. Der er to strandstrækninger i Tulum. Vi var helt forelskede i den offentlige strand nordpå – særligt pga lavt vand og en lidt mere chill stemning. Men de fleste hoteller ligger på den anden strækning, som muligvis bliver lidt party-agtig om natten…
  Well der er mange valg at tage, men er sikker på, det bliver en skøn tur!

  1. Wauw, hvor lyder det fantastisk! Og tillykke med brylluppet. Sikke en rejse. Jeg må kigge nærmere på Tulum. Det lyder vidunderligt! Tak fordi du deler.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret