Kategori -
12. november 2018

En smuk blå plaid, som støtter en god sag!

Jeg elsker den her årstid. Farverne i naturen, vinden der rusker udenfor mens man sidder lunt indenfor med stearinlysene tændt og en kop varm et-eller-andet i hånden. En god film på fjerneren, popcorn i skålen og ægte hygge. Den her årstid er nemlig lig med indehygge, film, stearinlys og en lun plaid at varme sig i. Det er det ihvertfald for mig. Og sidstnævnte vil jeg godt lige tale lidt om.

For det er nemlig ikke alle der har mulighed for at lune sig, som du og jeg. Det er ikke alle der er så priviligerede som os, at vi har tag over hovedet, at vi kan tænde for varmen eller putte os ind i en dejlig vamset plaid. Heldigvis er der lidt vi kan gøre.

STØT EN GOD SAG

Ferm Living har nemlig designet denne blå uldplaid for at støtte dansk Røde Kors i deres arbejde med at hjælpe udsatte familier over hele verden – familier som har udfordrende livsvilkår, når vinteren kommer snigende. Udfordringer som du og jeg formentlig ikke har eller nogensinde vil få. Det er hjerteskærende! Ingen skal fryse.

Ved at købe denne plaid donerer Ferm Living al overskud ubeskåret til dansk Røde Kors, så de kan dele to plaider ud til familier med behov for hjælp. Jeg håber alle har lyst til at bidrage, så dem der har brug for det også kan få varmen henover vinteren. Plaiden er vævet af den lækreste 100% uldmelange med en hvid og blå tråd, som giver et meleret udtryk. Plaiden har fine frynser for enderne og så har det en super god størrelse der passer til både børn og voksne, og så er selve designet jo smadder pænt.

Jeg synes det er et rigtig fint initiativ, en sag jeg naturligvis støtter op om. Derfor har jeg erhvervet mig det fine blå tæppe. Måske du også har lyst til at støtte op? Måske det kunne være en tidlig julegave til dig selv eller en du holder af? En fin julegaveidé.

Du kan købe plaiden hos ferm Living lige her.

foto & styling: Mille Emilie

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret