Kategori -
13. september 2017

En shop for ALLE: Til boligtossen, den modeglade, spas til børnene og nyt grej til sportsfreaken

{annonce}

Herhjemme kan vi godt lide sjove spil og mærkelige gadgets til vores mange devices. Det har resulteret i mange køb fra Coolshop. Her kan du nemlig købe alt hver hjertet begærer af spil, konsoller og elektronik. Mange forbinder faktisk også Coolshop med denne type produkter, men de har faktisk en langt bredere produktportefølje end dét.

Der er naturligvis masser af gadgets og spillegrej, men de forhandler bl.a. også boligsager, børnetøj og legetøj, træningstøj og udstyr. Af brands kan bl.a. nævnes; ferm Living, Kähler, HAY, Bloomingville, Sebra, Liewood, Lego, Under Armour, Adidas og Craft. Det er mit indtryk at mange ikke helt ved at Coolshop kan mere end bare spillekonsoller og den slags, derfor deler jeg her mine favoritter fra shoppen.

Jeg har kigget shoppen igennem og fundet mine favoritter i nogle af mine favoritkategorier. Jeg har kigget i følgende kategorier: Bolig & køkken (fordi jeg er en boligtosse!) Baby og børn (fordi jeg shopper alt for meget til Frida) samt Sport & Fitness (fordi jeg endelig er begyndt at træne igen). Jeg kan bruge virkelig lang tid på shoppen, for der er et hav af varer. Udover et stort udvalg får du altid fri fragt hos Coolshop. Det er noget jeg personligt vægter ret højt når jeg handler online. Derudover er der andre gode fordele ved at shoppe hos Coolshop, de kører bl.a. en rabatordning og så er du garanteret EU-prisgarantiWin, win og win!


{TIL BOLIGTOSSEN}

Lad os starte med boligdelen, min favorit. Jeg er jo en bolignørd, og kan snolde boligsager hver dag hvis det skulle være. Coolshop gør det også svært for mig at styre min shoppelyst, for de har mange gode sager til boligen. Nogle af mine favoritter er disse fem skønne sager.
Planteboks fra ferm Living (her) / Sparefisk fra Kähler  (her) / Tæppe fra HAY  (her)
Duftpinde med bærduft fra SKANDINAVISK (her) / Petroleumsfarvet vase fra Kähler (her)


{TIL BABY & BØRN}

Så er vi kommet til BABY & BØRN-kategorien, som for mig jo er temmelig relevant, eftersom jeg har en baby.. Øøøhh, nå nej.. Et barn! Hun er jo ikke rigtig en baby mere, vel? (Snart halvandet!) Gisp! Tiden går så stærkt. Nå, men altså.. Coolshop har alverdens sager til babyer og børn, også. Bl.a. fra mærker som bObles, Sebra, Liewood, Brio, Le Toy Van osv. Du kan altså finde maaaaasser af legetøj, lækkert børnetøj, ting til spisetid og meget andet skønt. Jeg tror jeg skal have klikket en flyverdragt og en hue samt lidt legetøj hjem til Frida. 

Hue fra Melton (her) / Lyserød suttesnor fra Elodie Details (her) / Sort suttesnor fra Elodie Details (her)
Aktivitetsplade fra Le Toy Van (her) / Flyverdragt fra Mikk-line (her) / Prikket kop fra Liewood (her)
Prikket tallerken fra Liewood (her) / Melaminbestik fra Sebra (her)


{TIL SPORTSFREAKEN}

Jeg er endelig kommet i gang med træning igen, efter tre måneders pause (Ups!). Det føles så skønt, men også liiiiidt hårdt. Skal lige rigtig i gang. Jeg løber hver tirsdag hos Strick Performances løbeklub og løber derudover en-to gange om ugen selv, og så træner jeg engang imellem med Malte (min personlige træner, som også har løbeklubben).
Jeg har det altid sådan lidt, at når jeg begynder med at træne igen får jeg altid heeeeelt vildt meget lyst til at shoppe nyt træningstøj. Det er som om, at man bare lige føler sig lidt mere frisk og klar til træning med nyt kluns, ikke? Er det kun mig der har det sådan? Oh well.. Coolshop har MASSER af lækkert træningstøj, udstyr osv. og jeg har fundet fire favoritter fra sports-kategorien herunder, som jeg virkelig godt kunne se mig selv løbe rundt i.

Hårbånd fra Under Armour (her) / T-shirt fra Craft (her)
Tights fra Under Armour (her) / Træningssko fra Under Armour (her)

Psst.. se lige Coolshops vildt sjove reklame her ovenfor. Totalt onkel humor. Jeg er helt færdig over den! Haha..
“Jeg tror lige vi skal lige have duppet dig lidt i hovedet”
“Du skal ikke røre… uden at ha’ håndsprit på…” 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret