Kategori -
8. august 2017

En restaurant du skal besøge: LaLaLa


Fine LaLaLa holder til på Christianshavn – lige på den anden side af cykelbroen, tæt på Nyhavn og Papirøen. Nemt og bekvemt at komme til i både bil og på cykel. Til min polterabend var vi et smut forbi til petanque og rosé. Helt fantastisk, solen skinnede og  vi havde en fest. Ekstra optur var at jeg vandt i petanque – jeg er seriøst god til det skidt. Vinder altid! Haha.. Men seriøst, jeg mener det.
LaLaLa er en sand fransk perle. Ærkefransk spisested i hyggelige omgivelser på Christianshavn – navnet er inspireret af de tre store enkeltmarksvine i Rhone; La Mouline, La Turque og La Landonne. En restaurant i de mest fantastiske omgivelser og med en stemning der byder på højt til loftet, fantastisk mad, nøje udvalgte vine, et godt slag petanque og kort til latter og fest. Her emmer af afslappethed og sanselige oplevelser.
Kærligheden til den franske gastronomi er tydelig og klar. Råvarerne er i orden og prisen på især dagens menu er mere end fornuftig, og sidst men ikke mindst er vinkortet samt betjeningen formidabel.
Tag et smut forbi LaLaLa og få en oh la-la-la-oplevelse a la française.
LaLaLa
Strandgade 98
1401 Christianshavn
BON APETIT!

{ En glad polterpige }


Billeder: Svanberg Grath Photography

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret