Kategori -
27. juni 2019
Annonce for Nemlig.com

En NEM hverdag med Nemlig.com

Jeg har de sidste par uger været i gang med et lille eksperiment. Nemlig.com har nemlig (hehe!) givet mig en lidt sjov udfordring. Det hele gik ud på at jeg de første to uger IKKE måtte handle mine dagligvarer online hos Nemlig, for derefter måtte jeg så godt handle hos dem. Altsammen for at finde fordele og ulemper ved at handle alle mine dagligvarer online hos Nemlig.com

Jeg har moret mig ret meget med det, og har i den forbindelse fundet ud af hvad der fungerer hos mig og vores familie, samt hvor meget tid jeg sparer på diverse indkøb. Både fra at handle i fysiske supermarkeder versus at handle online hos Nemlig.com

“En nemmere måde at handle ind på
– få mere tid i hverdagen”

Fokus med kampagnen har været En nemmere måde at handle ind på – få mere tid i hverdagen” Jeg har dermed også kunne drage en konklusion af de 3-4 uger jeg har været med i udfordringen, som du kan læse i bunden af dette indlæg. Måske så du med på mine stories på min instagram?, hvor jeg var ude og handle i fysiske butikker versus handle online?

De to første uger UDEN Nemlig.com

De første to uger måtte jeg som sagt ikke anvende mig af Nemlig.com, som jeg ellers har brugt igennem flere år. Særligt da vi boede på 4. sal inde i indre by uden elevator og med barn.

Jeg har ikke brugt Nemlig.com siden vi flyttede ud af byen. Så udfordringen kom ret belejligt, for det var en genial måde at finde ud af, om det ville spille herude også.

Jeg har fundet frem til de FORDELE der er ved at handle hos Nemlig.com versus de ULEMPER der er ved ikke at handle hos Nemlig.com Ale disse betragtninger er baseret på mine egne erfaringer med Nemlig.com

ULEMPER ved IKKE at bruge Nemlig.com – og dermed skulle handle fysisk i et supermarked:

 1. Jeg impulsshoppede ALT for meget! Især slik og søde sager, fordi jeg ofte var lækkersulten når jeg handlede. Og generelt fik jeg bare købt alt muligt ligegyldigt, som jeg slet ikke havde brug for. Man bliver lokket med mange “gode tilbud” når man går op til kassen. Bl.a. hele slikafdelingen. Ha! Så dumt.
 2. Jeg glemte ofte de ting jeg skulle bruge eller kunne slet og ret ikke finde dem i butikken.
 3. Jeg skulle “stresshandle” inden jeg skulle hente Frida, eller have hende med.. midt i ulvetimen. Begge dele ret upraktisk. Det vil enhver forældre give mig ret i. Ha!
 4. Jeg skulle handle oftere, fordi jeg ikke kunne slæbe SÅ meget hjem af gangen. Jeg har ikke bil, så når Lasse ikke er hjemme foregår det for mit vedkommende altså til fods eller på ladcykel. Og det er begrænset hvor meget jeg kan og vil slæbe på! Selvfølgelig dejligt med lidt frisk luft og motion, men stadig mere besvær end nemt. Når Lasse er hjemme og jeg kan tage bilen er det altid om aftenen, hvor vi jo skal spise – eller sen aften, og det orker jeg ærlig talt bare ikke.
 5. Jeg brugte ret lang tid på at handle til en almindelig uge. Mest fordi jeg ikke kunne finde tingene, eller tingene var udsolgt, og jeg så skulle i et andet supermarked for at få det.

De to uger MED Nemlig.com

De to efterfølgende uger, måtte jeg godt handle på Nemlig.com og det gik altså lidt mere smooth for sig. Jeg fik handlet STORT ind til hele ugen med alt fra mælk, æg, frugt, brød, morgenmadsprodukter, aftensmad og så bestilte jeg for første gang en af deres måltidskasser. Det har jeg nemlig aldrig prøvet, så nu skulle det være!

Jeg sad bare derhjemme foran computeren og klikkede det hele ned i indkøbskurven. Dagen efter kom Nemlig.com med alle mine varer lige til døren. Nemt!

FORDELE ved at handle dagligvarer online hos Nemlig.com:

 1. TID!!! Man sparer enormt meget tid! Man klikker det hele ned i kurven hjemmefra, vælger hvornår du vil have leveret og så kommer Nemlig.com HJEM TIL DIG med alle dine varer. Du slipper for at rende rundt i supermarkedet og lede efter dine varer, undgår at slæbe rundt på varerne og undgår kø ved kassen. Easy peasy!
 2. Nemlig.com har et stort udvalg af varer. Større end de fleste andre netbutikker som bringer dagligvarer ud og fysiske butikker. Så man kan få stort set alt!
 3. Udover at spare tid, så sparer jeg faktisk også penge. Ofte bliver mine beløb det samme, som hvis jeg handlede hos en af de billige supermarkeder – hvis ikke lidt mindre. Det er jo genialt!
 4. Er man til økologi, så er Nemlig.com stedet. De har m ange økologiske varer. Mange flere end konkurrenterne. Det gør det nemt at købe økologisk, for der er et større udvalg.
 5. De tager din pant med retur! Når man bestiller online hos Nemlig.com kan man klikke af ved en boks der hedder “TAG PANT MED RETUR”, så tager Nemlig-manden dine pantflasker med retur, og jeg slipper altså for at skulle slæbe fedtede øldåser nd til supermarkedet (hvor flaskeautomaten ofte er i udu), OG de sætter så pantpengenme ind på ens Nemlig-konto, som så fratrækkes ved næste køb. Det der dælme smart!
 6. Nemlig.com har mange specielbutikker tilknyttet. Fx kan du købe lækkerier fra bl.a. Lagkagehuset, Risteriet, A.C. Perch’s Thehandel, Simply Chocolate for at nævne nogle få. Butikker jeg, efter at være flyttet ud af byen, ikke liiiiige kommer i nærheden af længere. Så er det fedt at have muligheden for stadig at have adgang til et større og mere kvalitetsbevidst udvalg af varer, som jeg tilmed kan få leveret direkte til min hoveddør.
 7. Deres udbringning er billig. Priserne varierer efter tidspunkt på dagen, men det koster faktisk mere at starte bilen op.
 8. Man vælger selv hvornår man vil have leveret sine varer, og Nemlig.com leverer altid i 1-times intervaller. Bestiller man samme dag inden kl. 12, kan man få leveret varerne samme dag.
 9. Nemlig.com husker og gemmer dine favoritkøb, så man ikke behøver taste alle ens gentagne køb ind igen. Det er da smart!

MÅLTIDSKASSER

Det her var jeg ret spændt på. Jeg havde dog en forventning om at modtage en måltidskasse i en… ja, kasse! Ha! Det har jeg været vant til fra andre måltidskasseordninger. Men her får du altså bare leveret hele moletjavsen i en stor pløre, så man selv lige skal finde sagerne.

Det var jeg liiiidt irriteret over i starten. Det samme gjorde sig gældende med opskrifterne. De lå online under “Mit Nemlig”, hvor jeg så kunne vælge at udskrive dem på papir eller bare finde dem frem på tlf eller iPad. Jeg gjorde sidstnævnte. Og det fungerede heldigvis upåklageligt, selvom jeg er den der mere analog type, der godt kan lide papirformen. Meeeen så sparede jeg jo papiret væk, og det kan vel også noget.

Men når det er sagt, så fungerede måltidskassen virkelig godt. Alle de varer som hørte til måltidskassen havde ligesom en lille label påklistret med “MÅLTIDSKASSEN”, så det var rimelig let lige at samle det hele og finde det, da jeg skulle bruge det under det pågældende måltids.

Vi bestilte Vegetarmåltidskassen til 3 dage, og de tre dage bød på tre skønne retter:

 1. Linsedeller med råkost og skyrdressing
 2. Mexicansk veggieburger med fritter
 3. Salat med bagte peberfrugter og pitachips

Det hele smagte virkelig godt. Særligt vegetarburgeren med bøf lavet af sorte bønner, smagte HELT åndssvagt godt! Det var også dén jeg delte på min story. Den var et kæmpe hit! Mm..

“Bøffen” her er lavet på sorte bønner, og den smagte SÅ godt! Teksturen var virkelig lækker og meget “bøfagtig”. Mums!

ALT I ALT!

Jeg ELSKER Nemlig! Det er NEMT, sparer mig for tid OG penge, og så har de bare et KÆMPE udvalg af økologiske varer og generelt bare et stort udvalg af alting. Engang imellem er der selvfølgelig udsolgt af et eller andet, men det er virkelig sjældent at jeg oplever det som værende et problem.

Jeg brugte ca. en time på at handle da jeg var i supermarkedet (inkl. transport) og så skulle jeg jo også liiiige hjem og pakke alle varerne ud (så nok nærmere 75 minutter i alt) versus 10 min på computeren på Nemlig.com hvorefter de leverede hele molevitten direkte til min hoveddør, hvorefter jeg så kunne smide alting i køleskabet.

Dén tid jeg sparer ved at handle online kan jeg bruge på meget andet; kvalitetstid med min datter, familie, venner, vasketøj, arbejde, rengøring, en gåtur, lytte til en podcast, ringe til en god veninde, ingenting… og alt muligt andet!

★★★★★

Jeg giver Nemlig.com 5 ud af 6 stjerner!

Eneste grund til de ikke runder de 6 stjerner er brugen af plasticposer. Ens varer bliver nemlig leveret i plasticposer, MEN man kan altså få plasticposerne returneret ved næste levering, hvorefter Nemlig opsamler poserne til genanvendelse.

Ellers kan man selv affaldssortere og dermed sende plasten til genanvendelse via ens kommunale affaldsbeholder, hvis din kommune tilbyder affaldssortering til plast. Dragør Kommune er desværre bagud ift. affaldssortering, så jeg sender poserne med retur når Nemlig.com kommer igen næste gang. Det fungerer ganske upåklageligt!

Derudover kunne måltidskassen også godt opgraderes lidt. Det kunne være fedt at alle ingredienserne er samlet, så man ikke selv skal finde dem i den store levering af varer man har købt. Det brugte jeg lidt for lang tid på. Meeeen så var det heller ikke værre.

I forbindelse med denne kampagne

I forbindelse med denne kampagne måtte jeg dele en rabatkode med jer. Denne kode har undervejs været ændret hele tre gange, for så til sidst at blive slettet. Hele miseren med rabatkoderne har været rigtig ærgerlig. Det skulle der selvfølgelig have været helt styr på i IT-setuppet hos Nemlig fra start af.

Jeg vil blot beklage, hvis nogen af Jer derude (mine læser) skulle være havnet i en kedelig situation med en af mine rabatkoder, som ikke virkede el.lign. Jeg har ingen indlydelse haft på dette. Det har været helt ude af mine hænder og været Nemlig’s set-up og beslutning.

Denne ærgerlige udvikling ændrer nu ikke min holdning til selve konceptet hos Nemlig, som jeg synes er genialt og jeg kan stå 100% inde for mit indlæg her, da jeg har brugt deres koncept i flere år.


Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret