Kategori -
16. september 2019
Annonce for Lampemesteren

En lampeklassiker på wire

Vi har eeeendelig fået lidt mere lys op herhjemme. Lasse har nemlig hængt vores nye lampe op i stuen. Meget tiltrængt med lidt ekstra lys, nu når det så småt begynder at blive mere mørkt udenfor.

Jeg har altid haft en særlig svaghed for Flos’ mange smukke lamper, og har rigtig mange af deres lamper på ønskelisten. Bl.a. er jeg vild med Taccia bordlampen, Arco gulvlampe (med marmorfod), hele IC-serien, Paranetesi pendel og 2097 lysekronen er jo også for vild.

Nåja, og så eeeeelsker jeg jo også min grønne Snoopy-lampe, som også er fra Flos. Den fik jeg i fødselsdagsgave af Lasse sidste år. Elsker den!

Men faktisk er en af ovenstående lamper flyttet ind herhjemme. Vi har nemlig fået den smukke Parantesi pendel fra Lampemesteren. ENDELIG er den kommet op. Jeg synes den er SÅ smuk og anderledes.

Det er denne Parantesi pendel, som går fra gulv til loft – men som har en justerbar pære, der kan skubbes op og ned alt efter hvad man ønsker. Man kan også hænge to pære på wiren, det ser også ret cool ud. Det kunne jeg godt overveje.

Parentesi er en klassiker fra Flos designet tilbage i 1971 af Achille Castiglioni og Piu Manzu. Den minimalistiske lampe sidder som sagt på en wire, der spændes mellem gulv og loft, hvilket giver frihed til at trække lampen op og ned alt efter behov. Lampen kan desuden drejes i forhold til hvor man ønsker at rette lyset hen.

Lampen giver et direkte lys, der egner sig rigtig godt som læselys, så en god placering af lampen kan være ved sofaen, sengen eller ved en god lænestol. Den findes i sort (som her), hvid, rød (også ret cool faktisk!) og stål.

RABATKODE TIL DIG

Med koden milleemilie15 får du 15% rabat på hele sortimentet hos Lampemesteren. Rabatkoden gælder til og med d. 31/10, dog kan den ikke benyttes på i forvejen nedsatte varer, samt Philips Hue og kan ikke kombineres med forbrugsforeningskort.

15% PÅ UDVALGTE LAMPER

I DENNE UGE kører Lampemesteren det de kalder Spot On Days, som har fokus på nogen af Flos lamperne, også Parentesi serien, hvor man har mulighed for at spare 15 % på udvalgte lamper. Måske din favoritlampe er blandt disse? Tag et kig.

Find meget mere inspiration til lamper og indretning hos Lampemesteren under deres kundeinspiration.

SPAR 12% I LAMPEMESTERENS KUNDEKLUB

Hvis man tilmelder sig Lampemesteren kundeklub, så får man 12 % rabat på sit første køb.

Følg også med på Lampemerestens Facebook og Instagram hvor du kan finde meget mere god inspiration til belysning til dit hjem.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret