Kategori -
3. januar 2017

En lampe jeg dagdrømmer om

Jeg har vidst det man vil kalde en lampe-fetish. Lamper er virkelig en af de ting jeg synes der kan løfte boligen, og det må være mit soft spot sammen med stole. Stole og lamper, så er jeg solgt! Jeg har mange lamper på ønskelisten, og det er selvfølgelig altid de dyre af slagsen jeg falder for. Heldigvis er det gratis at drømme, så det gør jeg. Jeg dagdrømmer fx om denne smukke lampe.

Den ikoniske og håndlavede Cesta-lampe blev designet i 1962 af Miguel Milá og produceret af Santa & Cole. Inspireret af en frokostkurv med kombinationen af det fine ubehandlede kirsebærtræ og opalglas, giver denne lampe et raffineret design med detaljer som små synlige messing skruer og håndtag.

Takket være den ovale form og det lille håndtag kan lampen både placeres på gulvet og på bordflader. Sæt den ved siden af sengen, i din vindueskarm eller på din kommode sammen med nogle af dine andre yndlingsting. Lampen er et helt objekt i sig selv, og kan derfor nemt agere skulptur på hylden eller kommoden.
Lampen fås i to størrelser; Cesta og Cestita. Fåes hos Stilleben i fysisk butik (Niels Hemmingsens Gade, Kbh K) og på webshoppen.

Photos: Santa & Cole

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret